Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
V tom případe jsi mel neco s airboxem, a vedením k nemu, v originále tam nasáváni je z prostoru mimo motor.Cyryl píše:no tak já do toho nešel s myšlenkou že hodím " sportovní filtr "a papa všichni na světlech
šlo mi primárně o to že pružnost auta klesá s horkem v motorovém prostoru a okolní teplotě ráno hned prostě jede jinak jak odpoledne po praci
s 30 ve stínu
a to se mi podařilo s absolutním uspokojením
Tohle je oto to pocitové zlepšení jede prostě stejne od rana do večera
už nikde neklopita v horku
Ale jinak se určo dám cestou vykuchat airbox a někde to šikovně schovam
No jako přiznám se že mám v plánu koupit motor ze 2zzf celicy 141kw ale ten bude v garaži prozatím a chtěl bych testnout do stávajícího motoru komresor eaton m64 vstřiky, pumpa, cooler, atd a pakliže to nepůjde ani za boha seštelovat poletí do smetí a hodím tam ze 2zzfpaca píše:Cyryl: připomíná mi to hijundéé od LiberaleMiguel, nemáš v plánu tam vrazit nějaký jinší motor?
Tak jako auto asi prioritně nebylo stavěno jako trhač asvaltu s pětilitrovym motorem podle mě u něho jde spíše o design a jízdní vlastnosti které nejsou vůbec marné a když porovnám tunove auto se skoro 200 konmi a spotřebou jako kočárek třeba s ST220 s kterým jsem taky jezdil tak to co si dovolím v čelice v zatáčkach bych ani nepomyslel že je vůbec realnéProgresss píše:Tendle Toyotí výmýsl se 141kw mi přijde fakt hrozně marnej a at se klidně všichni japanofilové zblázní, že to má výkon jako 2.8 6válec od BMW. 141kw - pecka, ale 180NM ? Vážně ?Navíc už na zrychlení je vidět že to zas taková výhra není. Celica, která je o 300kg lehčí nez třeba e46 se stejným výkonem má o 0,5s horší zrychlení.
Já nedávno právě při hledání ideálního hot-hatche našel COROLU TS, nadšeně prohlížel fotky, říkal si jaká je to pecka a pak otevřel carfolio, kde jsme si přečetl ostatní specifikace, znechuceně zavřel inzerát a už nikdy do vyhledávání nic jako COROLA nebo CELICA TS nenapsal.
Není co fotit...nebudu se tady ukazovat fotkama auta, který potřebuje investici aspon 100 tisíc aby bylo topJOE_Cik píše:nahoď fotku wilíka, ať se tady ti koncerňáci a rejžožrouti a ta ostatní svoloč třeba posere![]()
![]()
![]()
![]()
Co to váží ?lukin66 píše:jezdíme uživáme
Motor je to dobrej, to že ho zabila nákupní taska pro buzeranty co se snaží tvářit jako šílenej sporták je věc druhá.Progresss píše:Tendle Toyotí výmýsl se 141kw mi přijde fakt hrozně marnej a at se klidně všichni japanofilové zblázní, že to má výkon jako 2.8 6válec od BMW. 141kw - pecka, ale 180NM ? Vážně ?Navíc už na zrychlení je vidět že to zas taková výhra není. Celica, která je o 300kg lehčí nez třeba e46 se stejným výkonem má o 0,5s horší zrychlení.
Já nedávno právě při hledání ideálního hot-hatche našel COROLU TS, nadšeně prohlížel fotky, říkal si jaká je to pecka a pak otevřel carfolio, kde jsme si přečetl ostatní specifikace, znechuceně zavřel inzerát a už nikdy do vyhledávání nic jako COROLA nebo CELICA TS nenapsal.