to, že je někdo obchodník a umí prodat i svojí matku. Sám o sobě si to možná může myslet ale důležitou roli hraje ta druhá strana, což musí bejt úplněj kokot. Takže ve zkratce, vydělává se na lidský blbosti. Když by tam přišel normální člověk, tak už vidí podraz v pozdravu "dobrý den, jak se máte..". Bohužel to tak je, češi jsou v tomhle kokoti a kdyby jim měl někdo prodat vrak se třema kolama, ale prodejce to podá jako 1A super stav, nejlepší auto pro rodinu se směšnou spotřebou, už jsou tady 4 zájemci, musíte to vzít hned

, tak po tom samozřejmě každý druhý skočí.
Připomíná mi to moje občasný chození do ESA pro zabití nudy, kdo mě zase pobaví. Když se zeptám na rozdíly dvou typově stejných aut, bylo mi řečeno. No pane, tohle je stříbrný, tohle modrý, oba mají klimatizaci a litá kola...Na projížďce hlásím, že to auto táhne do boku, volant si dělá co chce - není možné, auto bylo na servisu, asi jsou nedofouklé pneumatiky
Jasně, najde se někdy milej děda, kterej mi bokem řekne, že se tady sere DPF apod.
Ve zkratce, AAA, ESA a jim podobný bazary jsou pro český trh jako dělaný. Normální člověk, který chce auto, co mu bude jezdit a bude mít chtít alespoň trochu klid, si nikdy auto z takových bazarů nekoupí. Bohužel to dělá tak 5% populace

...