Palubovka - jak ji upravit?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Palubovka - jak ji upravit?
Rád bych si zvelebil vnitrek auta, ale pořádně nevím jak. Nápady bych měl, ale nevím jak je zrealizovat. Šlo by potáhnout palubovku nějakou látkou?Jakou?Dík
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
www.intertex-cs.cz
samo ze to není alcantara, je to alcara-umelotina, ale vypada moc dobre - takze jsem se rozhodl ze do toho jdu
stoji 470 kč m´bez dph, sire role je 1,4m
kamos z toho ma vnitrek fabky a je to moc fajné ja akorat chci svetle sedivou
samo ze to není alcantara, je to alcara-umelotina, ale vypada moc dobre - takze jsem se rozhodl ze do toho jdu
stoji 470 kč m´bez dph, sire role je 1,4m
kamos z toho ma vnitrek fabky a je to moc fajné ja akorat chci svetle sedivou
Touran BMM
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

- Přílohy
-
- SeitwaertsInsCockpit.jpg (115.23 KiB) Zobrazeno 2282 x

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
ja sem to myslel jako tak ze ja nevim melu sracky to je jedno, ale rekl bych ze se o nej nemusis starat vic nez o normalni palubovku, ne? prach se na to nechyta, nebledne to, teda aspon co jsem cetlamogh píše:nerekl? a cimpaby si h oteda udrzoval?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem na interiér šel relativně levnou cestou - lakováním. Vzhledem k ceně je efekt IMHO slušný.
Původní

Po laku a "drobných výměnách"

Původní
Po laku a "drobných výměnách"

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
jo to už si ukazoval je to supeer... taky jsem o tom přemejšlel, ale v interieru nemam moc plastu.. šel by středovej tunel + střed palubky co je tam radio atd.. ale zas nevim barvu, napadla mě jenom černá protože mam celej interier černej, ale zase to bude jak když se tam nic nedělo..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
jarda píše:ja sem to myslel jako tak ze ja nevim melu sracky to je jedno, ale rekl bych ze se o nej nemusis starat vic nez o normalni palubovku, ne? prach se na to nechyta, nebledne to, teda aspon co jsem cetlamogh píše:nerekl? a cimpaby si h oteda udrzoval?

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
1. sehnat si lakýru a nechat si to udělatLS1 píše:Fajn, asi pro mě bude nejlepší to nechat nalakovat... a co to obnáší?
2. pustit se do toho sám - odmastit, primer na plasty, plnič, barva a případně lak
Já jsem to zkombinoval. Dveře jsem si dělal sám, Palubovka, středová konzole, kliky dveří lakýra. Dveře mě na sprejích vyšly na cca 600Kč, lakýra na 1500Kč.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|