No a ještě jeden malý dotaz. Ve fiestě jsou ve středovém panelu digitální hodiny. A otázka je: Mají svítit nonstop, nebo jen při rožnutých světlech? Pač svítí pořád, tak se jen chci ujistit, zda není něco špatně.
Děkuji za odpovědi.

Moderátor: Idaho
Za zadnymi sedakmi mas kryt plastovy,daj ho dole a pod nim mas osdeny plavyk v nadrzi,vyber ho a pozri sa na potenciometer,to je to po com chodi plavak,na 100% bude vadny,vymen ho a bude to v poriadkusmile4me píše:Zdar, tak jsem tu znova s dalším problémem. Než budu rozebírat palubku a kuchat budíky, tak bych se chtěl zeptat, jestli může být třeba problém jinde. Jestli může ručička ukazovat stav paliva i při vypnutém motoru a vytaženém klíčku? Třeba jestli to není nějakým skratem ap. Pač se mi zdá, že po ujetí pár km, mi ručka o něco klesla. Tak nevím jestli je to jen vibracemi nebo mi fakt ukazuje stav paliva i při vytaženém klíčku.
No a ještě jeden malý dotaz. Ve fiestě jsou ve středovém panelu digitální hodiny. A otázka je: Mají svítit nonstop, nebo jen při rožnutých světlech? Pač svítí pořád, tak se jen chci ujistit, zda není něco špatně.
Děkuji za odpovědi.
Voe to auto nic nezere muzes bejt rad...smile4me píše:Mno ,stejně se na to asi podívám, pač se mi zdá, že se ručka nějak moc (vůbec) nehýbe.Sice s tím zatím moc nejezdím, ale myslím, že trochu už ta ručička klesnout mohla.
No, je pravda, že jsem zvyklý na jinou spotřebu.Zemi píše:Voe to auto nic nezere muzes bejt rad...smile4me píše:Mno ,stejně se na to asi podívám, pač se mi zdá, že se ručka nějak moc (vůbec) nehýbe.Sice s tím zatím moc nejezdím, ale myslím, že trochu už ta ručička klesnout mohla.
![]()
Ja uz lil do PET lahve nespocetkrat benal a nic nebezpecnyho jsem nezpozoroval... Normalne to nasosej a ser na ne...smile4me píše:Už mě několikrát na benzinkách zdupali, že to není bezpečné. že jsou na to specialní nádoby. Tak jsem si koupil kanystr a ten mi zkonfiskoval známý.
No ono když dáš tu PETku plnou tak je to celkem v poho. Ale pokuď je teplo a máš tam třeba půlku a ono se to naštěrchá a při štěrchání tam vzniká nějaká elekromagnetická síla či co a může to v poho bouchnout. Už takovejch případů bylo moc.Zemi píše:Ja uz lil do PET lahve nespocetkrat benal a nic nebezpecnyho jsem nezpozoroval... Normalne to nasosej a ser na ne...smile4me píše:Už mě několikrát na benzinkách zdupali, že to není bezpečné. že jsou na to specialní nádoby. Tak jsem si koupil kanystr a ten mi zkonfiskoval známý.