Dupli-color dělá odstraňovač těhle transparentních laků je to 150ml a stojí kolem 125kč, ale jak moc to funguje nevim. Mimochodem já bych je nechal červený vypadaj líp a ta černá je celkem tuzing
ja delal cernou od Motipu zadni lampy na Fieste.....a posral jsem to....tak jsem vzal acethon a odstranil jsem to tim.....nic se nenaleptalo a pak sem to strikl znovu a myslim ze to bylo OK....
Acetonem bych se bál, to zkus radši nejdřív někde na hraně, aby to pak nebylo vidět, kdyby to náhodou dělalo bordel. Ale stejně bych zkusil prvně ten origo odstraňovač.
To sou nápady ala TUZING, Já když jedu za debilem co má zadní světla černý tak buď ho radši předjedu nebo si držim sakra odstup,přes den nedej bože když svítí sluníčko nic nevidíš jestli bliká nebo jestli brzdí,za takový světla nakopat do zadek vytáhnout ho ven a Tak toť můj názor..
Přidávám se k názoru, že ty červený jsou pěkný. Jestli chceš odstraŇovat lak, tak to zkus spíš syntetickym ředidlem, potom možná nitro, ale aceton je moc agresivní, to bych nedělal. Být tebou, tak tam nedávám ani čirá světla, protože už to má snad každej, je to děs... spíš kdyby šel sehnat takovejhle typ...
takovy svetla si dokazu prestavit,ty by se mi zamlouvaly.Snizit to pujde,pracuje se na tom.Asi to bude resit levnejsi cestou(pruziny).Na kompltet nemam penize
bejt tebou, tak se koukám jen po kompletním podvozku, tzv. včetně tlumičů (k čemu ti budu snížený auto, když budeš mít měkké tlumiče), pak už jen jestli chceč pevnej nebo stavitelnej a pokud stavitelnej, tak jestli jen výšku nebo výšku i tuhost, to záleží ne penězích...
Když už tak bych šel do těch diodovech, ale klidně bych tam nechal ty červený, vypadaj super... černý mi připadaj tak trochu prasárna...
ale jak říkám, zatím bych nechal ty červený a radši ty prachy vrazil do podvozku či motoru (ale to je moje strategie... a záleží na tobě, co upřednostňuješ...)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Ad s tema svetlama udelas cokoliv tak nezapomen na to k cemu ty svetla jsou ... maji sviti a hlavne to sviceni a byt videt ... uz jsem vydel typky co je meli prestriknuty a ze sviti bylo poznat max. ze vzdalenosti par metru ... predstav si ze rakovej pacholek pred tevou zacne najednou brzdit ... ale ty nic nevidis ... pak uz je to desna sranda
Nechal bych tam ty cerveny, nebo bych sel do nejakych tech diodovych svetel. Do nedavna jsem mel zadni svetla nacerno, ale jen tak lehce. Sundal jsem to natvrdo takovym brusnym kotoucem slozenym jakoby ze smirgl papirku. Sice se povrch lehce obrousil a zdrsnel, ale striknul jsem to lehce cervenou a je to krasne hladke a perfektni.