News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
No tobě to rychleji jet nemůže,bo by ti popraskal ten narazník slepený pajkouSVANCIK píše:Ja bych do toho taky sel ale me to moc nejezdi.....i kdyz feldovi asi taky moc ne
Ale kdyby jsi vzal toho čtverkového golfa od máti,a přijel na Sytič(jak říkáš),možná by ses aji chytal
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Re: Vojtuch
Vojtuch píše:Dneska jak jsem se bavil s Dolfem tak jsme si říkali kde udělat sprintíky u Karviné a místo zatím není žádné.......ví někdo o fajn místu?
No ja bych udelal srazik v parku Bozky a pak klidne sprintiky za provozu v Ka...
To nechápu jak tě toto může napadnoutchavier píše:Vojtuch píše:Dneska jak jsem se bavil s Dolfem tak jsme si říkali kde udělat sprintíky u Karviné a místo zatím není žádné.......ví někdo o fajn místu?
Krasna fotka
No ja bych udelal srazik v parku Bozky a pak klidne sprintiky za provozu v Ka...
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

[quote="remix"]Kdyz uz, tak nekde, kde nebude moc provoz...takze bud za prumyslovkou, jak je benzinka nebo u vlakoveho nadrazi.....[/quo
2Remix sprinty patri na srazy a ne do mesta
tady ty nazory jako ze az bude mensi provoz tak se budou jezdit sprinty sou na kopacku do riti.
A ty mista ktere si vybral to sou vsechno hlavni tahy po karvine,tam by ste byli urcite nenapadni 
2Remix sprinty patri na srazy a ne do mesta
Vojtuch
Remix:Jednou jsem jel s Dolfem sprint u nadraží a pak máš co dělat abys to ubrzdil buď před zatáčkou nebo před semafory......jo a když se tam nahrne 50 aut nevím nevím.....a u průmyslovky čekej do 5 minut Poldy takže sprinty
Stejně nejlepší místo kdy v Karviné bylo,bylo když stavěli u OSP kruháč.Denně jsem tam výdával auta jak si zkouší 400 m.....
Stejně nejlepší místo kdy v Karviné bylo,bylo když stavěli u OSP kruháč.Denně jsem tam výdával auta jak si zkouší 400 m.....
Vojtiku ty jsi debil, si myslis ze bych s vama jezdil nebo co? Ja dal jen navrh uVojtuch píše:Chavierovi se to říká sprint mezi auty když má skútra........![]()
Sprinty třeba nebudou v Karviné,ale nějaký malý srazík v Božce by nebyl špatný.........
Bozky, jak byl minuly rok! Sprinty v provozu jsem nemyslel doslova, jak to pochpil Felda a ostatni šašci, myslel jsem takove projizdky jak provadis s Dolphem!
- Radekwinner
- Kontaktovat uživatele:
- Radekwinner
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se předem za slova:Chavier::::Ty čuraku nechtěj ať se naseru,ty si můžeš dělat sprinty tak leda na pískovišti!!!!!Doufám že si příště dobře zvážíš co napíšeš!!!!chavier píše:sklidni hormon!felda píše:.......a pak kvůli takovým kreténům nás hážou všechny do jednoho pytle
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Radekwinner
- Kontaktovat uživatele:
- Radekwinner
- Kontaktovat uživatele: