Pokec o všem a o ničem :-)
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak zítra, sraz v 17.45 na parkovišti před Jamarem a pak organizovanej přesun k motokárám. Kdo bude chtít jezdit, tak pude jezdit. Kdo né, bude venku u aut nebo uvnitř okounět jak ostatní jezdí a popíjet nějakou brču.
Muziku ještě nemám, ale už je laminát v lakovně, a mezitím probíhá protihluková příprava. Tlumím dveře Dynamatem Extreme. Pak už jen zprovoznit el. stahovačky, který jsou dodělávaný, vejfuky už jsou taky na autě (prej pekelnej zvuk) a ještě se připravujeme na montáž filtru Greddy. Dneska se mi dostala informace, že už mám hotovou bednu na SW, takže si připravím i tu. Pak už jen aby dorazil poslední balik z USA se zesíkem a bude pro letošní rok hotovo. Abych nezapoměl, taky sem si řízl několik samolepek s logy výrobců použitých komponent.
Muziku ještě nemám, ale už je laminát v lakovně, a mezitím probíhá protihluková příprava. Tlumím dveře Dynamatem Extreme. Pak už jen zprovoznit el. stahovačky, který jsou dodělávaný, vejfuky už jsou taky na autě (prej pekelnej zvuk) a ještě se připravujeme na montáž filtru Greddy. Dneska se mi dostala informace, že už mám hotovou bednu na SW, takže si připravím i tu. Pak už jen aby dorazil poslední balik z USA se zesíkem a bude pro letošní rok hotovo. Abych nezapoměl, taky sem si řízl několik samolepek s logy výrobců použitých komponent.
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no bylo to jakési podivné, 20 lidí a na kárách jen 3 blázni. dojezdila se jízda a začalo se to rozpadat. po hodině tam zůdtalo 5 odvážných. Docela mě to zklamalo a jako řešení dalšího srazu bych viděl opět Coop, protože todle nemá cenu. To se radši domluvím s lidma co chcou jezdit na jiným termínu a busde to pohoda
Hmm,asi bych to taky tak videl,jinak Zdenal se nejvic vytahoval,ze nas natrel,tak mu to musime priste poradne nandat
to kasa.d:k tem znackam-jestli tedy ty nebo Johanik by jste byli ochotni nam je vyzvednout,tak bych mozna mohl napsat Milosovi aby vedel,ze vam je muze dat
Jinak vcera super,ale jak si psal domluvime jiny termin na jizdy a jiny na srazy.

to kasa.d:k tem znackam-jestli tedy ty nebo Johanik by jste byli ochotni nam je vyzvednout,tak bych mozna mohl napsat Milosovi aby vedel,ze vam je muze dat
Jinak vcera super,ale jak si psal domluvime jiny termin na jizdy a jiny na srazy.
- ajsman
- Kontaktovat uživatele:
to kasa.d: Jak tam nejsem já s kaipanem tak tam nevydržíte. 

Škoda 120L- na blbnutí
Mazda 626 2,2i coupe- minulost
Opel Omega B 2,0 16v
Nissan 200SX RS13-na blbnutí
--------------------------------------------
http://WWW.zevlouni.cz
Mazda 626 2,2i coupe- minulost
Opel Omega B 2,0 16v
Nissan 200SX RS13-na blbnutí
--------------------------------------------
http://WWW.zevlouni.cz
napsals to správně ... "na kárách jen 3 blázni" :_)) taky bych to tak vidělkasa.d píše:no bylo to jakési podivné, 20 lidí a na kárách jen 3 blázni. dojezdila se jízda a začalo se to rozpadat. po hodině tam zůdtalo 5 odvážných. Docela mě to zklamalo a jako řešení dalšího srazu bych viděl opět Coop, protože todle nemá cenu. To se radši domluvím s lidma co chcou jezdit na jiným termínu a busde to pohoda

P.S.: co takhle se domluvit a jet na motokáry třeba do Brna do M-Paláce (12 auti) ?
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj pro pomalejší, daj sem fotky z úterý na web. Jen mě se*e, že nikdo jinej nejezdil, protože sem chtěl fotit jak to tam někdo krouhá a vono nic, jen pár aut a několik ksichtů sem tam stihl blejsknout a to ještě rozmazaně, protože jak zahlídly aparát v mých rukách následoval prudký pohyb a bylo po fotce. Takovozu nekázen sem ještě neviděl .... 

Zdravim, tak pisu z verejneho netu, protoze se mi rozbil comp. Jeste se vratim k tem motokaram. 2kasa.d a wewas: chlapi, na motokarach maji otevreno az na pondeli kazdej den. Ja jen abyste mohli trenovat, protoze takovahle jizda na me teda nestaci.
Me samozrejme take zklamalo, ze z tolika lidi jsme jezdili jen 3. A nemit s sebou spolecnost, tak jsem tam vydrzel rozhodne dele. Takze se priste polepsete.