Takže nejdřív ty dobrý: Byly tam super lidičky, velká sranda, krásný auta, suprově si tam člověk zajezdil - po týhle stránce fakt dobrý a to se i to počasí dalo přežít.
Naštvalo mě tam nebo spíše mrzelo pár jiných věcí. Vůbec se nedivím Leonovi, že je z toho tak trochu rozčarovanej. Mě se organizace sprintů taky nelíbila. I když teda tak trochu z jinýho úhlu. Když jsme v pátek přijížděli, tak mi jedna švarná slečna napsala číslo zevnitř na sklo. Docela to chápu - alespoň se deštěm nesmeje.... ale... napsala ho ze svý strany normálně, jenže z venku bylo vidět inverzně.
Cenu považuju celkem v pohodě, když je všechno ostatní v ní zahrnuto, to by se třeba v Hradci nasčítalo. Ale jak už tu bylo řečeno, myslím, že když je to TUNINGOVEJ SRAZ, tak by se mělo počítat s tím, že to bude mít pár lidí snížený a tím pádem když tam udělaj písčitej přejez vyšší než 10 cm, že za něj vezmou spoilerem (a jak jsem se koukal po ostatních myslím, že jsem nebyl sám).
Co se týče odjezdu... dobře, chápu, že když najednou odjíždí nějakech 4000 aut, tak hned tak nevijedou... ale když jsem nakonec zjistil, že je tam 5 výjezdů, tak nechápu, proč organizátoři začali auta do nich rozmělňovat až zhruba 3 hodiny po tom, co většinu aut narvali do hlavní fronty do 1 - 2 výjezdů....
Dále co se týká RZty, tak byla v pohodě včetně těch lidí co tam pouštěli... Akorát zezadu od libovek tam začalo jezdit spousta magorů, který se nevím jak dostali, ale najednou byli uprostřed trati, zrovna, když někdo jel.... Jo a ještě dle mého názorů by tam měli být také nějací lidé na úklid tratě, protože je jasné, že když tam projede několik aut, tak se trať zaneřádí (např. gumy určující trať, jsou rozházené různě po cestě, dále jak lidé vjížděli do trávy, tak jí rozházeli po trati a začalo to nepředstavitelně klouzat...)... např. v 10 ráno byla trať super a ve 2odpoledne byla už naprd..
a já blbec jsem si neodpusti si jí zajet ještě jednou a po nánosech bahna a trávy na trati mi to uklouzlo a skončil jsem venku...tím způsobem, že budu muset měnit poloosu, protože jsem si na ní udělal vůli...
Tak toť vše...
Suma sumárum: Na příští pojedu znova, hlavně kvůli lidem co tam jedou i když budu doufat, že se tyto menší nedostatky zlepší abych neodjížděl smutný. A dál budu muset holt usilovněj vydělávat, na poloosu (místo na zavaření kufru).