Mimon - dojmy, pojmy, fotky videa :)
Moderátor: Hasis
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Břéťa píše:To je asi novej typ tramvaje...sic píše:co je to ?![]()

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Aha. Tak tím je vše jasné. Jestli to dopadne jako ten obr. tak to bude bomba. Vypadá to jako malej Focus RS říznutej tím konceptem Fiesta RS. Prostě super.NTI píše:Nejak se ti nepodarilo prihlasit
No ono to ani jinak nez odpodlahy neslo, protoze jsem potkal dve auta, jedno ve a druhe v protismeru (foto vysledku v moji galerii)... takze kastle je z druheho auta a vnitrek z meho
Si děláš perdel ne?Anonymous píše:Ptal sem se některých lidí tady z fóra co o ní vědí víc a dle nich je v tom prý 1,2HTP![]()
![]()

Aha, tak díky tomu silnýmu motoru je potřeba vzadu tak velký přítlačný křídlo

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
"takhle zprasit" to mohli v TuningZone v ČB a je to otázka vkusu... Abych řek pravu, tak se mi poprvý taky nelíbila, ale je to jak s Buškem a Karlem IV - musíš tomu autu přijít na chuť... Mě se už líbíTrhyy píše:Nějaká hrozně udělaná Fabie![]()
Tohle je fakt hnus, nechápu, jak to mohl takhle sprasit savle![]()

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, je to jeden z prvních juniorů, takže je tam opravdu 1.0 37kW/50k (jako mám v aroseRitchma píše:Ježíš já sem debil, kecám, neni to 1,2HTP - ale fábie JUNIOR -čili 1,0

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
AhaRitchma píše:Ježíš já sem debil, kecám, neni to 1,2HTP - ale fábie JUNIOR -čili 1,0

Karle, pár videí se tvojí suprou najdeš i na http://wheelman.ic.cz
Ale řeknu ti jede to neskutečně, když jsem to viděl poprvý, tak jsem věřil tomu že dáš všechny, fakt mazec!!!!! Holt se jenom nezadařilo no, příště to bude lepší!!!!
Ale řeknu ti jede to neskutečně, když jsem to viděl poprvý, tak jsem věřil tomu že dáš všechny, fakt mazec!!!!! Holt se jenom nezadařilo no, příště to bude lepší!!!!
==> STREETRACING IS NOT A CRIME <==
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nevim proc bych mel prevadet mov do avi, jenom kvuli tomu ze na to nemas prehravac???, stejne to video je naprd kdyz je beze zvuku, a z fotakuDukes píše:bordel trochu ti tam chybí zvuk(ten je na tý supře nejhustější).Příště to hoď do AVI ten MOV je na pytel.Čao

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Hm, nejdřív sem jí viděl na fotkách, pak v hrocháči pak v Mimoni a čim dál tim víc se mi nelíbíBrutus píše:"takhle zprasit" to mohli v TuningZone v ČB a je to otázka vkusu... Abych řek pravu, tak se mi poprvý taky nelíbila, ale je to jak s Buškem a Karlem IV - musíš tomu autu přijít na chuť... Mě se už líbíTrhyy píše:Nějaká hrozně udělaná Fabie![]()
Tohle je fakt hnus, nechápu, jak to mohl takhle sprasit savle![]()

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Nevim porč sem do toho motáš jestli je tvoje T4 rychlejší, než moje BX, to sem vůbec nepatříAnonymous píše:nevim cemu se tlemis vzdyt i moje T4 je rychlejsi nez tvoje BX myslim ze to je dost underground neco jako lambo door proste custom styleTrhyy píše:AhaRitchma píše:Ježíš já sem debil, kecám, neni to 1,2HTP - ale fábie JUNIOR -čili 1,0Tak teď už chápu, proč má vzadu tak velký křídlo
![]()

Ale prostě mi přijde směšný, mít takhle upravený auto s takhle velkym křídlem a pod kapotou 1.0 50hp

S motorem se taky něco určitě udělá. SH motor má občas dost ujetý, ale dobrý nápady. Držím palce.NTI píše:Inspirace byla primo z Fiesta RS conceptuGhost82 píše:... Aha. Tak tím je vše jasné. Jestli to dopadne jako ten obr. tak to bude bomba. Vypadá to jako malej Focus RS říznutej tím konceptem Fiesta RS. Prostě super.... z Focusu RS to bude mit barvu ... i kdyz motor by taky nebyl spatnej
Teď koukám že máš bydliště Praha 9. Já jsem z Prahy 8. To se nám ten sever začíná pěkně tuningově vybarvovat.

- NTI
- Kontaktovat uživatele:
Ghost82: Nooo ja uz nejake plany s motorem mam
... ale v tehle sezone to vypada max na ostrejsi vacku (+12HP) ... ZETEC ma dobry potencial ... ale lepsi by byl Duretec 2.0 z mondeo/focus/Focus C-max/Fiesta ST
tan ma jeste vetsi potencial nez ZETEC a navic je celohlinikovy ... takze uspora i na vaze ... kdyby se podaril sehnat tak by to nebylo spatny 

ten motor je fakt shit ale rekl bych ze u tohodle auta de spis o design nevim videl jsem ji v mimoni a rekl bych ze je dost cool(i kdyz, asi nez to rozhejbe...Trhyy píše:Nevim porč sem do toho motáš jestli je tvoje T4 rychlejší, než moje BX, to sem vůbec nepatříAnonymous píše:nevim cemu se tlemis vzdyt i moje T4 je rychlejsi nez tvoje BX myslim ze to je dost underground neco jako lambo door proste custom styleTrhyy píše: AhaTak teď už chápu, proč má vzadu tak velký křídlo
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale prostě mi přijde směšný, mít takhle upravený auto s takhle velkym křídlem a pod kapotou 1.0 50hp

Jenom takovej dotaz pro zůčastněné,jakej čas asi tak dosahujou fiaty cupé???
A pro leona:Máš fakt hustej zvuk supry!!!!!!!!
Já bych teoreticky měl dosahovat s lancii podobnej čas jako s tim cupé.....
Praxe se ukáže na podzim ale asi nejspíš příští rok.....
nemám čas a na nějakou dobu jedu za kšeftem k hranicím....
A pro leona:Máš fakt hustej zvuk supry!!!!!!!!
Já bych teoreticky měl dosahovat s lancii podobnej čas jako s tim cupé.....
Praxe se ukáže na podzim ale asi nejspíš příští rok.....

krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
To máš sice pravdu, že u takovýhleho auta jde spíš o design, ale i ten se nepovedAnonymous píše:ten motor je fakt shit ale rekl bych ze u tohodle auta de spis o design nevim videl jsem ji v mimoni a rekl bych ze je dost cool(i kdyz, asi nez to rozhejbe...Trhyy píše:Nevim porč sem do toho motáš jestli je tvoje T4 rychlejší, než moje BX, to sem vůbec nepatříAnonymous píše:nevim cemu se tlemis vzdyt i moje T4 je rychlejsi nez tvoje BX myslim ze to je dost underground neco jako lambo door proste custom style![]()
![]()
![]()
Ale prostě mi přijde směšný, mít takhle upravený auto s takhle velkym křídlem a pod kapotou 1.0 50hp) a v dnesni dobe nikdy nevis co tam bude za pul roku

Ty máš co řikat s palubkou z kosmický lodiACEMajky píše:Zhruba za 6500,- i s alarmem, tim to nechci zlechcovatmilosh píše:Jeste bych dodal jeden postreh z Mimone. Prijel Luka$ svoji felinou, vylezl z auta, na dalku vypnul motor a pak na pozadani opel dalkacem nastartoval. No to sem fakt nechapal

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
Panove ta fabinka je postavena jakou show car - pokud si ji ma nekdo vysimnout v dnesni konkurenci, tak to musi byt sakra extrem. A vzhledem k tomu, ze se vsude probira, tak se to povedlo
Jinak jsem s ni jela v kolone a zas tak hrozny to neni - vzhledem k nasim silnicim - cha! I presto se majitel chysta na vymenu motoru - nebojte... Ja bych se takovyho extremu nebala a brala bych ji vsema deseti!