Mimon - dojmy, pojmy, fotky videa :)

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět
Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Majitel tý Fabie, má asi rád Španělsko-Portugalskej tuning, protože takhle tam prasej auta docela často :(
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

sic píše:co je to ? :smich:
To je asi novej typ tramvaje... :lol:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

Břéťa píše:
To je asi novej typ tramvaje... :lol:
:?: ČKD PLZEN DIVIZE LOKOMOTIVY :lol:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Na tohle je hulení málo. To chce vážně těžkou halucinaci.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Obrázek

http://trhyy.ic.cz
Ptal sem se některých lidí tady z fóra co o ní vědí víc a dle nich je v tom prý 1,2HTP :lol: :lol: :lol:

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

NTI píše:Nejak se ti nepodarilo prihlasit ;)
No ono to ani jinak nez odpodlahy neslo, protoze jsem potkal dve auta, jedno ve a druhe v protismeru (foto vysledku v moji galerii) :( ... takze kastle je z druheho auta a vnitrek z meho :o)
Aha. Tak tím je vše jasné. Jestli to dopadne jako ten obr. tak to bude bomba. Vypadá to jako malej Focus RS říznutej tím konceptem Fiesta RS. Prostě super.

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Jestli je v tom 1,2HTP tak je to už parodování parodie. To by bylo už vážně moc.

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Anonymous píše:
Ptal sem se některých lidí tady z fóra co o ní vědí víc a dle nich je v tom prý 1,2HTP :lol: :lol: :lol:
Si děláš perdel ne? :smich: :smich: :smich:
Aha, tak díky tomu silnýmu motoru je potřeba vzadu tak velký přítlačný křídlo :smich: :smich:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

říkali to kluci myslim tady z fóra z Budějic - konkrétně myslim Georgeos nebo jak je ten nick.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ježíš já sem debil, kecám, neni to 1,2HTP - ale fábie JUNIOR -čili 1,0 :lol:
Function > Form

NTI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NTI »

Ghost82 píše:... Aha. Tak tím je vše jasné. Jestli to dopadne jako ten obr. tak to bude bomba. Vypadá to jako malej Focus RS říznutej tím konceptem Fiesta RS. Prostě super.
Inspirace byla primo z Fiesta RS conceptu ;) ... z Focusu RS to bude mit barvu ... i kdyz motor by taky nebyl spatnej :o)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

@Karel: Diky za video... Nejlepsi je dragster na konci... :smich: ra ta ta ta ta... :lol:

imho Fabia Junior alias tramvaj rulezz.... :smich2:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Trhyy píše:
Nějaká hrozně udělaná Fabie :(
Tohle je fakt hnus, nechápu, jak to mohl takhle sprasit savle :( :(
"takhle zprasit" to mohli v TuningZone v ČB a je to otázka vkusu... Abych řek pravu, tak se mi poprvý taky nelíbila, ale je to jak s Buškem a Karlem IV - musíš tomu autu přijít na chuť... Mě se už líbí :?:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

@NTI: Sorry ze jsem s tebou prohodil jen asi 5 slov... :roll: Priste se polepsim... Az nebude takovej fofr...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Ritchma píše:Ježíš já sem debil, kecám, neni to 1,2HTP - ale fábie JUNIOR -čili 1,0 :lol:
No, je to jeden z prvních juniorů, takže je tam opravdu 1.0 37kW/50k (jako mám v arose :oops: ). Do těch novějších juniorů už se montujou 1.2HTP (tříválce)... :twisted: Na příští sezónu, už sou s tim nějaký plány, ale víc něprozradim... :?:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Ritchma píše:Ježíš já sem debil, kecám, neni to 1,2HTP - ale fábie JUNIOR -čili 1,0 :lol:
Aha :zapomel: Tak teď už chápu, proč má vzadu tak velký křídlo :smich: :smich:

Wheelman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wheelman »

Karle, pár videí se tvojí suprou najdeš i na http://wheelman.ic.cz
Ale řeknu ti jede to neskutečně, když jsem to viděl poprvý, tak jsem věřil tomu že dáš všechny, fakt mazec!!!!! Holt se jenom nezadařilo no, příště to bude lepší!!!!
==> STREETRACING IS NOT A CRIME <==

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Dukes píše:bordel trochu ti tam chybí zvuk(ten je na tý supře nejhustější).Příště to hoď do AVI ten MOV je na pytel.Čao :?:
nevim proc bych mel prevadet mov do avi, jenom kvuli tomu ze na to nemas prehravac???, stejne to video je naprd kdyz je beze zvuku, a z fotaku :P
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Návštěvník

Trhyy píše:
nevim cemu se tlemis vzdyt i moje T4 je rychlejsi nez tvoje BX myslim ze to je dost underground neco jako lambo door proste custom style

Návštěvník

To bordel Já na to přehrávač mám,ale možná spousta lidí tady ne!Když by si to hodil do avi tak to bude o trochu menší.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Brutus píše:
Trhyy píše:
Nějaká hrozně udělaná Fabie :(
Tohle je fakt hnus, nechápu, jak to mohl takhle sprasit savle :( :(
"takhle zprasit" to mohli v TuningZone v ČB a je to otázka vkusu... Abych řek pravu, tak se mi poprvý taky nelíbila, ale je to jak s Buškem a Karlem IV - musíš tomu autu přijít na chuť... Mě se už líbí :?:
Hm, nejdřív sem jí viděl na fotkách, pak v hrocháči pak v Mimoni a čim dál tim víc se mi nelíbí :(
Function > Form

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Anonymous píše:
Trhyy píše:
nevim cemu se tlemis vzdyt i moje T4 je rychlejsi nez tvoje BX myslim ze to je dost underground neco jako lambo door proste custom style
Nevim porč sem do toho motáš jestli je tvoje T4 rychlejší, než moje BX, to sem vůbec nepatří :nono: :roll: :roll:

Ale prostě mi přijde směšný, mít takhle upravený auto s takhle velkym křídlem a pod kapotou 1.0 50hp :roll:

NTI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NTI »

Zemi: V pohode, ja uz stejne odjizdel si stoupnout do fronty na odjezd (2 a 1/2 hod) :o)

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

NTI píše:
Ghost82 píše:... Aha. Tak tím je vše jasné. Jestli to dopadne jako ten obr. tak to bude bomba. Vypadá to jako malej Focus RS říznutej tím konceptem Fiesta RS. Prostě super.
Inspirace byla primo z Fiesta RS conceptu ;) ... z Focusu RS to bude mit barvu ... i kdyz motor by taky nebyl spatnej :o)
S motorem se taky něco určitě udělá. SH motor má občas dost ujetý, ale dobrý nápady. Držím palce.

Teď koukám že máš bydliště Praha 9. Já jsem z Prahy 8. To se nám ten sever začíná pěkně tuningově vybarvovat. :D

NTI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NTI »

Ghost82: Nooo ja uz nejake plany s motorem mam :o) ... ale v tehle sezone to vypada max na ostrejsi vacku (+12HP) ... ZETEC ma dobry potencial ... ale lepsi by byl Duretec 2.0 z mondeo/focus/Focus C-max/Fiesta ST :) tan ma jeste vetsi potencial nez ZETEC a navic je celohlinikovy ... takze uspora i na vaze ... kdyby se podaril sehnat tak by to nebylo spatny :o)

Návštěvník

Trhyy píše:
Anonymous píše:
Trhyy píše: Aha :zapomel: Tak teď už chápu, proč má vzadu tak velký křídlo :smich: :smich:
Nevim porč sem do toho motáš jestli je tvoje T4 rychlejší, než moje BX, to sem vůbec nepatří :nono: :roll: :roll:

Ale prostě mi přijde směšný, mít takhle upravený auto s takhle velkym křídlem a pod kapotou 1.0 50hp :roll:
ten motor je fakt shit ale rekl bych ze u tohodle auta de spis o design nevim videl jsem ji v mimoni a rekl bych ze je dost cool(i kdyz, asi nez to rozhejbe... :roll: ) a v dnesni dobe nikdy nevis co tam bude za pul roku

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

Jenom takovej dotaz pro zůčastněné,jakej čas asi tak dosahujou fiaty cupé???
A pro leona:Máš fakt hustej zvuk supry!!!!!!!!
Já bych teoreticky měl dosahovat s lancii podobnej čas jako s tim cupé.....
Praxe se ukáže na podzim ale asi nejspíš příští rok..... :cry: nemám čas a na nějakou dobu jedu za kšeftem k hranicím....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Anonymous píše:
Trhyy píše:
Anonymous píše:nevim cemu se tlemis vzdyt i moje T4 je rychlejsi nez tvoje BX myslim ze to je dost underground neco jako lambo door proste custom style

ten motor je fakt shit ale rekl bych ze u tohodle auta de spis o design nevim videl jsem ji v mimoni a rekl bych ze je dost cool(i kdyz, asi nez to rozhejbe... :roll: ) a v dnesni dobe nikdy nevis co tam bude za pul roku
To máš sice pravdu, že u takovýhleho auta jde spíš o design, ale i ten se nepoved :( Ale dokázal bych pochopit takhle ošklivej extrémní design, kdyby tam měl třeba aspoň motor 1.8T RS z Octavie, nebo i něco silnějšího, ale takhle mi to fakt přijde směšný :( Snad tam majitel dá za nějakej čas něco silnějšího pod kapotu 8)

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

ACEMajky píše:
milosh píše:Jeste bych dodal jeden postreh z Mimone. Prijel Luka$ svoji felinou, vylezl z auta, na dalku vypnul motor a pak na pozadani opel dalkacem nastartoval. No to sem fakt nechapal :D
Zhruba za 6500,- i s alarmem, tim to nechci zlechcovat
Ty máš co řikat s palubkou z kosmický lodi :-D A vůbec, jaktože ses nedostavil? Jel jsem se v sobotu odpoledne podívat na skok do Hamru a viděl jsem Tě na zahradě....teda Tvoje auto :-D
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka.alenka »

Panove ta fabinka je postavena jakou show car - pokud si ji ma nekdo vysimnout v dnesni konkurenci, tak to musi byt sakra extrem. A vzhledem k tomu, ze se vsude probira, tak se to povedlo :o) Jinak jsem s ni jela v kolone a zas tak hrozny to neni - vzhledem k nasim silnicim - cha! I presto se majitel chysta na vymenu motoru - nebojte... Ja bych se takovyho extremu nebala a brala bych ji vsema deseti!

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“