Lolek píše:co z toho teče? To je jak nějakej sliz, neurval to o slimáka?
Styling BX seriál :-)
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
No u tohohle Bxka prostě nechápu jak si může sednou až do nejnižší parkovcí polohy, když tam má 17" kola, to musí mít asi hodně upravený místa v zadních podbězích co?instalater píše:Tohle ale není tuningovej ClubJe to Club BXek s 16V Motory ale i mezi nimi se najdou skvosty
jako je třeba tenhle
http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/g ... e45b12.jpg
Ale je nádherný, stejně jako to tvoje a až to tvoje bude mít nový kolesa, to bude libovka
Naposledy upravil(a) Trhyy dne 21 čer 2005 22:51, celkem upraveno 1 x.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
se koukni, co tam má za olačky, myslím že průměr kola má stejnej nebo jen malinko většíTrhyy píše:No u tohohle Bxka prostě nechápu jak si může sednou až do nejnižší parkovcí polohy, když tam má 17" kola, to musí mít asi hodně upravený místa v zadních podbězích co?instalater píše:Tohle ale není tuningovej ClubJe to Club BXek s 16V Motory ale i mezi nimi se najdou skvosty
jako je třeba tenhle
Ale je nádherný, stejně jako to tvoje a až to tvoje bude mít nový kolesa, to bude libovka
Jo to je fakt, ta guma je tipuju ve předu tak 195/40 a vzadu tak 205/35 ale tenhle neobvyklej poměr šířka/profil gum u nás asi jentak nekoupíšinstalater píše:se koukni, co tam má za olačky, myslím že průměr kola má stejnej nebo jen malinko většíTrhyy píše:No u tohohle Bxka prostě nechápu jak si může sednou až do nejnižší parkovcí polohy, když tam má 17" kola, to musí mít asi hodně upravený místa v zadních podbězích co?instalater píše:Tohle ale není tuningovej ClubJe to Club BXek s 16V Motory ale i mezi nimi se najdou skvosty
jako je třeba tenhle
no minulou stredu si tak sedim v aute a najednou prede mnou zastavilo BXko lidi vystoupili a odesli tak jsem se dival a cekla kdy to konecne lehne a nic zustalo nahore tak ja nevim jak to facha? to co jsme meli my vzdycky sedalo
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
No když je v pohodě čerpadlo a jsou v pohodě všechny koule, tak vydrží dost dlouho nepadat, třeba i přes nocjarda píše:no minulou stredu si tak sedim v aute a najednou prede mnou zastavilo BXko lidi vystoupili a odesli tak jsem se dival a cekla kdy to konecne lehne a nic zustalo nahore tak ja nevim jak to facha? to co jsme meli my vzdycky sedalo
Naše taky vydrželo dost dlouho nahoře, ale teď je v prdeli čerpadlo, tak si sedá už tak po 10 minutách, napřed sedne zadek a tak za dalších 20 minut sedne i předek
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
mě vydrží ještě dýl ale já mám protipadákinstalater píše:Mi vydrží nahoře třeba i 3 dnijarda píše:no minulou stredu si tak sedim v aute a najednou prede mnou zastavilo BXko lidi vystoupili a odesli tak jsem se dival a cekla kdy to konecne lehne a nic zustalo nahore tak ja nevim jak to facha? to co jsme meli my vzdycky sedalo
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
Až budu mít Hydraktiv, taky se budu chvástat, že mi to nepadáJenicek píše:mě vydrží ještě dýl ale já mám protipadákinstalater píše:Mi vydrží nahoře třeba i 3 dnijarda píše:no minulou stredu si tak sedim v aute a najednou prede mnou zastavilo BXko lidi vystoupili a odesli tak jsem se dival a cekla kdy to konecne lehne a nic zustalo nahore tak ja nevim jak to facha? to co jsme meli my vzdycky sedalo
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
tak si trochu počtiprovocation píše:nechapu...jak to funguje? Ja myslel ze klesne dolu vzdycky, kdyz se vypne motor
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
dekujiinstalater píše:tak si trochu počtiprovocation píše:nechapu...jak to funguje? Ja myslel ze klesne dolu vzdycky, kdyz se vypne motorhttp://www.diopan.cz/citroenbx/Hydraulika.htm
-
instalater
- Kontaktovat uživatele: