Rady začínajícím!!!
-
Rady začínajícím!!!
Zdravím všechny. Po prázdninách chci jít do týhle kárky a fakt nemám ani toho nejmenšího tucha na co si dát a nedát pozor, na co se hlavně podívat a nepodívat, abych po jejím kupu nemusel ještě jednou tolik peněz strčit do oprav.
Proto bych byl rád, kdyby jste mi sem psali nějaký užitečný rady do života. Díky všem předem.

No rozhodne si to chce poslechnout motor jestli neco nehuci nemlati, proste jestli prede jako kote:-) No pak rozhodne oblist kastly tzn. lemy. prahy spodek atd. jestli to neni shnily. Pak rozhodne vsechnu elektroniku jestli je funkcni a pak jak se tu uz nekteri zminovali si poslechnout benzinovy cerpadlo jestli nehuci jak vybehanej vetracek v PC ponevadz vymena je pak nutna. No a rozhodne se v ni projed a dle vlastnich usudku a predstav rozhodnout;-)Good Luck!
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JJ jak píše I86m hlavně to chce prolíz aby to nemělo shnilou kastli, ruční brzda pravděpodobně nebude nic moc fungovat, ale to je tim jak je dělaná. Při jízdě bych ho nechal pořádně vytočit jestli nebude mít ve vyšších ot nějaký pazvuky a taky zkontrolovat jak de řazení jestli nejsou špatný synchrony. No a jelikož je to starší auto tak zkontrolovat jak jsou na tom tlumiče a pružiny. Okouknul bych motor i zespod jestli neni někde patrnej větší únik oleje
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Místo tý krytky je tam, ve starších modelech (zřejmě s karbecem) sytič!!! Taky jsem nad tim spekuloval!!! Koukám, že PJ už má service manual, i když v němčině, ale aspoň něco!!! Na kolik Tě teda přišel??? Mě se ta Ibi se*re čím dál víc a to jí vůbec nedávám kotel, prostě s ní jezdim a za studena jí šetřim!! Sinchrony, spojka, ručka, tlumiče, zadní pružení, to cvakání, rachot u rozvoďáku (pumpa, kladka i řemen jsou nový), teplý starty a já nevim, co všecko ještě!!! Všechno to přichází postupně a jistě!!! Vojetý auto je holt loterie!!! Řek bych, že ale díly na to nejsou zas tak drahý!!!
$
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
anonym: no pokud zvládáš němčinu tak na http://www.ibiza021a.de.vu/
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"