Honza: http://rosi.design.sweb.cz
sub13: tak stačí, když ti to nějakej elektrikář zapojí a pak si s tim , můžeš dělt, co chceš (třeba si vyrobíš z kousku plastu něco, do čeho dáš ty diody a překreješ plexi)
Nno kdyby to svitlo tak jak ma (myslim tim vykon a plochu), tak by nemeli proti tomu nic-myslim, sem premejslel neco takovyho jako ma novej pasat-ty zadni svetla sou fakt super
ja vim, ale na tom mojem aute budou ty svetla takovou malou teckou, technicak mi budou moc sebrat za 40 jinejch veci, kdyz budou chtit... Zalezi jesrli narazim na debila nebo ne . No a na ty technicky od 2006 to bude asi problem, ale doufam, ze se naka klicka najde
sub13 píše:ja vim, ale na tom mojem aute budou ty svetla takovou malou teckou, technicak mi budou moc sebrat za 40 jinejch veci, kdyz budou chtit... Zalezi jesrli narazim na debila nebo ne . No a na ty technicky od 2006 to bude asi problem, ale doufam, ze se naka klicka najde
No to já furt doufám, že se ti blbečci ve vládě spamatujou a dají tuningu trochu volnost
sub13 píše:ja vim, ale na tom mojem aute budou ty svetla takovou malou teckou, technicak mi budou moc sebrat za 40 jinejch veci, kdyz budou chtit... Zalezi jesrli narazim na debila nebo ne . No a na ty technicky od 2006 to bude asi problem, ale doufam, ze se naka klicka najde
No to já furt doufám, že se ti blbečci ve vládě spamatujou a dají tuningu trochu volnost
Kde to žiješ?
Zajímavý je, že to de i u těch "stupidních američanů", ale naše zem se řítí na hřbetě splašenýho kozla do horoucích pekel...
HONZA_013 píše:Tak normálně vona to žádná firma nechce dělat ty světla! hmhm hm to vypadá že sou všichni líní a zadní nárazník taky nikdo nechce hrůza!
Já jsem jim napsal a oni napsali, že jo, jaký typ světel atd. a když jsem jim odepsal, tak se už neozvali
HONZA_013 píše:Tak normálně vona to žádná firma nechce dělat ty světla! hmhm hm to vypadá že sou všichni líní a zadní nárazník taky nikdo nechce hrůza!
Já jsem jim napsal a oni napsali, že jo, jaký typ světel atd. a když jsem jim odepsal, tak se už neozvali
Kam si psal? Do freak designu? Tak to se nejni čemu divit
Honza: Moje nabídka stále platí...
Kam si psal? Do freak designu? Tak to se nejni čemu divit
Honza: Moje nabídka stále platí...
Jo do Freak designu a asi se odpovědi nedočkám a teď ani nevím, jestli bych něco chtěl, když to tak Jardovi předražili, náhodou by to udělali mě a bylo by to v zadek
podle toho jaky ty kryty chceš, stači si udělat kopyto a na něho "natáhnout" nahřáty plexisklo. Potom to zchladit ořezat a je to, záleži na tom, jak moc členity bys to chtěl mít atd.....
escaper píše:podle toho jaky ty kryty chceš, stači si udělat kopyto a na něho "natáhnout" nahřáty plexisklo. Potom to zchladit ořezat a je to, záleži na tom, jak moc členity bys to chtěl mít atd.....