tak jsem byl v polsku v gliwicich,jako vzdy super nakup za petinove ceny co u nas ... mam novy zadni naraznik a prahy, akorat jsem narazil na "problem" jakozto "lamka ) " jak pridelat prahy k autu ? narazniky klasicky prisroubuju,ale prahy ?
Hm tak to ja nevím asi spešl lepidlem nebo silikonem.....teď ti to neřeknu ale někdo se tu určitě najde kdo to ví a jaktak ti to řeknu po svátcích protože jdu montovat prahy tak se zeptám oki?
hm,tak jo no ... a co je tam prisroubovat jeste pro jistotu ? mel bych strach,ze se nekde opru a prahy uz nebudou cestovat semnou ..
a jeste jeden dotaz, jak pridelat kridlo k autu aby ho nejaky ocas pred barakem neurval nebo tak ?? mam seata ibizu a mam takove pekne decentni kridelko dozadu a zasek u ibizy je temer kolmo dolu,takze kridlo se bude muset poradne pevne pridelat aby se na neho nekdo nepovesil atd ... to asi radeji nejak provrtat pate dvere a pojistit sroubama ne ? ?
prave ze uvazuju ze bych ho tam pridelal 4mi srouby + silikonove lepidlo .. stejne tak i prahy .. 4 srouby + silikonove lepidlo (btw. prahy se dokitovavaji tak,at presne pasnou k autu zejo? at neni mezi autem a prahy mezera jetak zejo ?
)
Taky používám lepidlo na skla. kdyby chtěl někdo urvat tak jedině i s dveřma. Pozor na holí plast. Stalo se mi u mračítek,že lepidlo nechytlo na plastovou lampu.
haccek: jasne prahy prilep nejlepe skelnym lepidlem, jinak ja mam kridlo taky lepeny a takovym tim cernym skelnym ono to ma nakej nazev ale uz si nepamatuju, ale drzi to jak blazen vemu za kridlo a hejbu s celim autem a nic ani se nehne.
Ohledne prahu to resim furt taky, ja si je musim nechat udelat protoze mam univerzali a musim je zkracovat a pak prekytovat uchytku ale zatim sem nenasel kdo by me to za rozumnej peniz udelal a pak striknul. Amogh me neco doporucoval psal sem tam email a zadna odpoved tak jedne jim tam zavolat . To nak v pristi tejdnu musim poresit, protoze bez prahu se me to uz nelibi .
Ja koupil na prahy nejakou tubu normalne v BARVY LAKY,myslim ze se to jmenuje SUPER FIX,psali tam ze to lepi vsechno a nahrazuje to lepidlo na sklo a tak...Zatim to drzi,ale to to nemam dokitovany a nalakovany... Jinak tohle se tady fakt resilo driv a dokonce jsem se ptal ja
laky: to je sice fajn ale já sháním nějaký spojler a prej je to v polsku levné.
Ohledně lepení je to jasný já sem karasář a taky doma stříkám ale mělník je dost daleko jinak bych ti to stříkl za slušný prachy )
jo,ja v polsku nakupuju .. mam od tama vsechny plasty na auto, odskoky, central , a celni sklo .. vce za 1/3 ceny co to stoji u nas ... v GLIWICICH je burza jako prase, kazdou nedeli tak od 6ti do 10 (pak uz je vse vyprodane)