Live4Ride Syndicate

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

vidim, ze vcera v Orlove byla hojna ucast .......
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

tomoking- jo byla, ale škoda, že jsi nedorazil.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Bylo to ok, mile me cele odpoledne prekvapilo. Skoda jen, ze neprijelo vice klubu.

Vyvi>Se Zemim jsem se uz dlouho nebavil. Jen vim, ze poridil svody 4-1 na civica a ma je ukrutne nizko, takze mel problemy se skrtanim trubek o cestu. Co jsme se bavili, tak stejne jako ja nepoznal zadny razantni nastup vykonu nebo kroutaku. Jde to vsechno pomalinku, kousek po kousku.

Aladin> Jo, jo, byl jsem tam. SLYmak project je v garazi se sundanou prevodovkou. Upgraduju setrvacnik z novejsiho modelu CRX s vetsi treci plochou 212mm. K tomu prijde performance lamela s Xtream Heavy Duty pritlacakem od ACT. Uz by to melo dokazat prenest vsechnu silu na cestu a ne jako minule, ze se spojka jen protocila a nic.
Live4Ride Syndicate

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

2Sly: Tak to si propás jednu novinečku.....
Pročti si tohle,uvidíš do čeho se Zemi pouští :P
viewtopic.php?t=18091&start=0
das Auto

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

Sly píše:Bylo to ok, mile me cele odpoledne prekvapilo. Skoda jen, ze neprijelo vice klubu.

Vyvi>Se Zemim jsem se uz dlouho nebavil. Jen vim, ze poridil svody 4-1 na civica a ma je ukrutne nizko, takze mel problemy se skrtanim trubek o cestu. Co jsme se bavili, tak stejne jako ja nepoznal zadny razantni nastup vykonu nebo kroutaku. Jde to vsechno pomalinku, kousek po kousku.

Aladin> Jo, jo, byl jsem tam. SLYmak project je v garazi se sundanou prevodovkou. Upgraduju setrvacnik z novejsiho modelu CRX s vetsi treci plochou 212mm. K tomu prijde performance lamela s Xtream Heavy Duty pritlacakem od ACT. Uz by to melo dokazat prenest vsechnu silu na cestu a ne jako minule, ze se spojka jen protocila a nic.
některé určitě odradil odpolední "deštík" :lol:

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

Sly: nebyl jsi to zrovna Ty, který se opíral čebrenéh Transportera a psal jsi SMS a já ho zrovna chtěl vyfotit, tak jsi uhnul, ne?

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Vyvi> Zemak si koupil novou karu, no tak to cumim :-) Vypada drave. Cca 160 hp serie, 1.6, zadokolka. No hodne slusny drifter :-)

Aladin> Tak to uz si nevzpominam. Kazdopadne je to mozne. Ja se tech smsek nezbavim. Cerveny Transporter patri taky mezi nase D2D klenoty :-)
Live4Ride Syndicate

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Zemi už zničil zadní gumy :lol: Jak to trošku poladí,tak to půjde HP ještě nahoru!!
das Auto

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

Aladin> Děkujeme za fotečky moooooocccc pěkny ze si nas blejsknul aspon mame foto díky . 8)
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

Sly píše:Vyvi> Zemak si koupil novou karu, no tak to cumim :-) Vypada drave. Cca 160 hp serie, 1.6, zadokolka. No hodne slusny drifter :-)

Aladin> Tak to uz si nevzpominam. Kazdopadne je to mozne. Ja se tech smsek nezbavim. Cerveny Transporter patri taky mezi nase D2D klenoty :-)
ani jsi mě tam nikde nazahlídl? Celý v oranžovém= já :)

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Aladin> Ja se koukal spis po autech, nez po lidech. I kdyz, ehm.. :lol: :lol: :lol:

Lubo> Zdaaaaaaaar. Tak koukam, ze jsi zvladl cestu na letiste bez mikrospanku. pekne se priprav na dnesni D2D Fast and Furious session. :-)

Martin s Dankem si ted valeji sunky na Kalichove jezeru a bali tam buchty. To je hnus, velebnosti :lol: :lol:
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Aladin> Spis jsme tam vyhlizeli tu tvou skudku. Byla tam jedna zluta, ale mam pocit, ze to nebyla ta tva.
Live4Ride Syndicate

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

Sly píše:Aladin> Spis jsme tam vyhlizeli tu tvou skudku. Byla tam jedna zluta, ale mam pocit, ze to nebyla ta tva.
Mojeho Rapida? Ten by tam nedojel a eRko nemá nápavu :mad:
Byl jsem tam s vozidlem, které je denně v provozu, tudíž to nejni auto na výstavu. :roll:
Přílohy
IMG_6732.JPG
IMG_6732.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 738 x

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Tak dnesni meeting se, podle meho nazoru, vyvedl. Paradni projizdka Bohuminem. Tomasovo Suberu je psycho. Dan jel za nama a kolem nadrazi jsme to udajne brali temer driftem. A k tomu jeste psssssss, psssssssss, psssssssss. Z toho proste ucuravam.
Projekce byla okay. Bohuzel si myslim, ze zvuk nema jeste 100% vychytany. Bedny nebyly asi idealne rozmistene, takze surround 7.2 (bylo to 7.2?) jsem uplne nevnimal. Kazdopadne je to novy projekt a casem to urcite vykuti. Sal zatim nema uplne dodelany. Kavarna je podle me ve velmi prijemnem duchu. Dobre se tam smazi po siti.

Takze ted uz jen Chorvatsko a potom dalsi akcicka. Tentokrat bude lehce adrenalinova :-) Uz se tesiiiiiiim :lol:
Live4Ride Syndicate

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Sly píše:Tak dnesni meeting se, podle meho nazoru, vyvedl. Paradni projizdka Bohuminem. Tomasovo Suberu je psycho. Dan jel za nama a kolem nadrazi jsme to udajne brali temer driftem. A k tomu jeste psssssss, psssssssss, psssssssss. Z toho proste ucuravam.
Projekce byla okay. Bohuzel si myslim, ze zvuk nema jeste 100% vychytany. Bedny nebyly asi idealne rozmistene, takze surround 7.2 (bylo to 7.2?) jsem uplne nevnimal. Kazdopadne je to novy projekt a casem to urcite vykuti. Sal zatim nema uplne dodelany. Kavarna je podle me ve velmi prijemnem duchu. Dobre se tam smazi po siti.

Takze ted uz jen Chorvatsko a potom dalsi akcicka. Tentokrat bude lehce adrenalinova :-) Uz se tesiiiiiiim :lol:
jj ... akce gut !

7.1 to je :) .... ale ty pomocne predni by mely byt nad platnem aby byl efekt jak ma byt :wink:
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Kurde teď mě mrzí,že jsem nedorazl :(
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Nebyt toho cla, tak mam i radost.
Přílohy
PICT1473.JPG
PICT1473.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 935 x
PICT1468.JPG
PICT1468.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 934 x
PICT1467.JPG
PICT1467.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 935 x
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Dalsi ...
Přílohy
PICT1477.JPG
PICT1477.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 929 x
PICT1476.JPG
PICT1476.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 929 x
PICT1474.JPG
PICT1474.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 929 x
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

a poslední.
Přílohy
PICT1478.JPG
PICT1478.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 925 x
Live4Ride Syndicate

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

Sly>moccc pekna spojecka skoda ze nebude vydet.. tak a ted uz montuj at to frčííííííí :nx:
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

Lukees
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukees »

Pěkné zboží pane kolego 8) za ty prachy to už musí splnit účel :wink:

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Tomu se říká spokojenej majitel :D
das Auto

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

podle fotek a nazvu je to stejna spojka a pritlacak jako ta co ji mam ted v Subim :wink:

Skoda cla a DPHcka :oops: 10%+19% ..... auuuuuu :oops:

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Koukam na celni papiry a u cla mam 0 ,-. Zapocitali jen DPH. Pak je tu jeste SPD a tam je taky 0 ,-. No kazdopadne to zadupal prodejce. Byl jsem s nim domluveny na Gift a bez faktur. Jako gift to poslal, ale bohuzel pribalil i fakturu. Nevim, jestli si to neuvedomil nebo co. U svodu to bylo v pohode. Bez vseho a proslo to. Zitra mu to trosku vytmavim. Kazdopadne z ni mam radost. Dokonce jsem kvuli ni i upgradoval setrvacnik z 200mm na 212mm. Je to Xtreme Heavy Duty pritlacak s SFI specifikacemi. Lamela je Performance se stejnou specifikaci. U pritlacaku udava vyrobce 100% more clamping force over the stock. Meli jeste o 48% a 52%. Zivotnost je udavana taky vyssi. Zvazoval jsem mezi keramickou lamelou 6 pads a touhle. Nakonec jsem se po rozhovoru s klukama rozhodl pro Performance. Byla dokonce drazsi, nez keramika, coz me celkem prekvapilo.

Tome> Kolik vysel kit tebe, pokud je to zverejnitelna castka :-D ? Predpokladam, ze jsi ho objednaval v Evrope. V cesku jsem bohuzel ACT nevidel. Jen seriove, Luky, Sachsy a snad jeste Feroda, ale ty pouze oblozeni. Premyslel jsem o Exedy, pripadne Centerforce a na zaklade par odornych for se rozhodl pro ACT. Doufam, ze jsem zvolil dobre.
Live4Ride Syndicate

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

v prepoctu asi 21 000 s VAT (kupoval jsem ji v PL) ...... coz je cca 800 USD

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Jo, jo. Predstavoval jsem si tech 25tis. Par kacek jsem usetril. For je v tom, ze temer 50% ceny sezrala doprava, Western Union a zasrane DPH.
Live4Ride Syndicate

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Koukal jsem na ten PayPal. Abych rekl pravdu, neni mi to moc jasne. Pisou, ze je mozne provadet platby pomoci kreditni i debetni karty, vcetne bankovnich prevodu. Jsou tam 3 typy uctu. Bankovni prevody jsem nenasel ani u jednoho. U Personal account pisi, ze neni mozne pouzit kreditni, ani debetni kartu. Dalsi dva ucty uz maji nejake nadstandardni funkce, takze predpokladam, ze budou nejakym zpusobem placene.. :confused:
Live4Ride Syndicate

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

D2D...co vy na ty Slušovice??? Nepřidáte se taky? Program vypadá dobře a není to daleko.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Dolph píše:D2D...co vy na ty Slušovice??? Nepřidáte se taky? Program vypadá dobře a není to daleko.
jel bych ...... ale za 3 hodky zapnu alarm a monitoring GPRS sveho bytecku (skurvysyni nikdy nespi ) a letiiiiiiiim na dovcu :lol:

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“