Bajza ho me docela chvili, tak bych rek, ze to z fora nebude i kdyz tezko rict...Eiffel píše:takže pánové, myslím, že není složitý si dát dvě a dvě dohromady. Něco mezi náma smrdí...

Bajza ho me docela chvili, tak bych rek, ze to z fora nebude i kdyz tezko rict...Eiffel píše:takže pánové, myslím, že není složitý si dát dvě a dvě dohromady. Něco mezi náma smrdí...
Když už sme u toho, možná by bylo dobrý udělat nějakou databázi míst, kam často čórky vozej. Ale chtělo by to ošetřit tak, aby se tam dostali jenom ověřený členové, jelikož to tu někdo sleduje...Eiffel píše:takže pánové, myslím, že není složitý si dát dvě a dvě dohromady. Něco mezi náma smrdí...
Tím že píšem o našich autech na foru ještě neznamená, že si to někdo typuje na foru. To spíš opravdu na tom strahově a BBTP.
Ještě že mám šunku co se nekrade...
Bajzo pak písni, jak to dopadlo, jo? Jestli tam byl. Doporučuju ještě vrakoviště u úval a ve slušticích - to je za říčanama, maj tam limuzínu nad statkem. Tam se stahujou čérky taky
koukni na statistiky kolik se ukradne denne aut.... je to strasny cisloLaconi píše:Pravděpodobně to bude někdo z Prahy nebo okolí protože se zatim ztrácej převážně pražský kárky
jim je to u zadek kdyz jsem byl ted ve stredu u soudu, pze nam vytrhli ten typek spinaci skrinku, tak prisel, jeste na chodbe se vsem smal do ksichtu a byloBrutus píše:Když už sme u toho, možná by bylo dobrý udělat nějakou databázi míst, kam často čórky vozej. Ale chtělo by to ošetřit tak, aby se tam dostali jenom ověřený členové, jelikož to tu někdo sleduje...Eiffel píše:takže pánové, myslím, že není složitý si dát dvě a dvě dohromady. Něco mezi náma smrdí...
Tím že píšem o našich autech na foru ještě neznamená, že si to někdo typuje na foru. To spíš opravdu na tom strahově a BBTP.
Ještě že mám šunku co se nekrade...
Bajzo pak písni, jak to dopadlo, jo? Jestli tam byl. Doporučuju ještě vrakoviště u úval a ve slušticích - to je za říčanama, maj tam limuzínu nad statkem. Tam se stahujou čérky taky![]()
Já nevim, co to může bejt za člověka, že se opováží vzít ně co co nejni jeho... Člověk na to dělá jak dlouho, má z toho radost a úak přídě nějakej **** a prostě to ukradne... Je mi z toho na nic... Já bych normálně sekal ruce jako ve středověku a oni by si to pak sakrarozmysleli...