Tak jsem cestou z Mimoně na dálnici asi oddělal turbo....nejdřív něco začalo huček jak meluzína, pak chrastit a pak to přestalo....ale rapidne se snížil výkon a teď se musí hodně vytáčet motor aby to jelo a jde mi čoud z vejfuku....
Jenom jsem se chtěl zeptat, netušíte někdo na kolik tak může přijít turbo, ať už nový, tak i z vrakáče....je to na 1.9 TD
Hela mrkni na můj link dole do sekce prodej a kontaktuj ANDREHO(prodává je i s montáží) já u něj byl v tejdnu a kupoval jsem Turbo 130koňový i s montáží a jednou hadicí na počkání 3.700,- ....max spokojenost
jsem jel z rakouska po dalnici, nejakejch 150. najednou to auto ztratilo vykon a do toho kopce jsem se skrabal sotva 80. tak sem zastavil na benzince a otevrel motor. byla tam nejaka vypadena hadicka...tak jsem ji zastrcil do jediny mozny diry a auto jelo normalne dal... nevite co to mohlo byt zac? bylo to na Passatu 1.9 TDI
Bulda píše:dej sem foto motoru a sipku na hadici pak ti to reknu na 100pro
tak to nehrozi... auti uz nemam a uz bych ani nevedel jaka je to hadice... no nic... ted me ale napadlo, ze ten motor presel do nouzovyho chodu, takze to mozna ani turbo nebylo...
Jinak už jsem našel dva zdroje kde to turbo sehnat, oba za 3000,- z toho u Andreho mě zaujalo, že provádí i montáž a dává záruku....nevíš Sokoldo odkud je?
Jinak už jsem našel dva zdroje kde to turbo sehnat, oba za 3000,- z toho u Andreho mě zaujalo, že provádí i montáž a dává záruku....nevíš Sokoldo odkud je?
v detailech ma Jablonec n N
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.