MIMON SRPEN - foto,video ............

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět
Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

Mimon byla super. Potrapil jsem corsicku na sprintech, slalomu i RZte. Sprinty cas 20.019s ... oproti Tynci zlepseni o 0.5s. a to jsem nahodil only filter plus pocitam ze v Tynci je draha do kopce. Snad az dam vejfuck a svody (pres zimu) tak to pujde lip. moc moc jsem se chtel dostat pod 20s. RZta cas 1m:43s. Tak jsem zvedavej na vysledky, nejlepsi pry Subarko s 1:26. Slalom jsem zajel prvni jizdu za 28neco a druhou za 26neco, bohuzel jsem dostal 3s penale za posledni kuzelku. Btw ty lidicky co to tam merili a zapisovali sedeli na pekne debilnim miste, pokazdy jsem mel co delat abych uhnul. a taky na otocce mohl byt plot o metr dal. Mel jsem za sobotu ruce jak vanocku. :lol:

super srazek, newozral jsem se a nohy mne bolej jeste tedka. jinak mne srali ty joudove co picovali na konci drahy za gumy placem, pred forakama a mnou. obcas uz jsem fakt chtel jit dat nekomu pres hubu, nejvic mne v patek sral ten typek s bugynou. ten idiot na tom nemel svetla a lital tam jak debil po tme.
Pri prijezdu na misto projel kolem Sandy a nez jsem stacil dojet na fleka tak uz ho nejakej debil sejmul. Preju brzke uzdraveni.
Leon> skoda ty spojky u suprice, ale leonek jel moc pekne.

mam sprinty nad 4l a special natoceny, na to jsem se spesl sel podivat :-)

mam radost, uz jsem pojel i nejaky skudky, jeste to chce otackomer, bez toho to nejde, radim uplne nekde blbe. Kdyz jsem v nedeli rano zkousel sprinta proti kamosovi, tak jsem mel koncovou rychlost 110. jinak nejlip pri sprintech koncim na 105ti. musim to vypilovat podle tockomeru.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Miku jen jedna maličkost - nemůže se porovnávat čas z mimoně a týncem. Na každym srazu budeš mít se stejnym autem většinou jinej čas..... Třeba od hrocháče mam v mimoni čas lepší skoro o sekundu
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

Mike Mad píše:Mimon byla super. Potrapil jsem corsicku na sprintech, slalomu i RZte. Sprinty cas 20.019s ... oproti Tynci zlepseni o 0.5s. a to jsem nahodil only filter plus pocitam ze v Tynci je draha do kopce. Snad az dam vejfuck a svody (pres zimu) tak to pujde lip. moc moc jsem se chtel dostat pod 20s. RZta cas 1m:43s. Tak jsem zvedavej na vysledky, nejlepsi pry Subarko s 1:26. Slalom jsem zajel prvni jizdu za 28neco a druhou za 26neco, bohuzel jsem dostal 3s penale za posledni kuzelku. Btw ty lidicky co to tam merili a zapisovali sedeli na pekne debilnim miste, pokazdy jsem mel co delat abych uhnul. a taky na otocce mohl byt plot o metr dal. Mel jsem za sobotu ruce jak vanocku. :lol:

super srazek, newozral jsem se a nohy mne bolej jeste tedka. jinak mne srali ty joudove co picovali na konci drahy za gumy placem, pred forakama a mnou. obcas uz jsem fakt chtel jit dat nekomu pres hubu, nejvic mne v patek sral ten typek s bugynou. ten idiot na tom nemel svetla a lital tam jak debil po tme.
Pri prijezdu na misto projel kolem Sandy a nez jsem stacil dojet na fleka tak uz ho nejakej debil sejmul. Preju brzke uzdraveni.
Leon> skoda ty spojky u suprice, ale leonek jel moc pekne.

mam sprinty nad 4l a special natoceny, na to jsem se spesl sel podivat :-)

mam radost, uz jsem pojel i nejaky skudky, jeste to chce otackomer, bez toho to nejde, radim uplne nekde blbe. Kdyz jsem v nedeli rano zkousel sprinta proti kamosovi, tak jsem mel koncovou rychlost 110. jinak nejlip pri sprintech koncim na 105ti. musim to vypilovat podle tockomeru.
:?:
btw: tebe je taky tezky chytit. jeste jsem te ani jednou nikde nestacil zastavit a hodit rec. ale mam te blejsklyho :lol:
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Ritchma píše:Miku jen jedna maličkost - nemůže se porovnávat čas z mimoně a týncem. Na každym srazu budeš mít se stejnym autem většinou jinej čas..... Třeba od hrocháče mam v mimoni čas lepší skoro o sekundu
Hrocháč se taky stopoval na stopkách a to ještě včetně tvojí reakce + naprosté oraniště místo trati.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

dokud neni profesionální časomíra a nebudou přesný podmínky daný nějakejma předpisama tak se vždycky může každej jenom dohadovat jak to je nebo bylo proč to šlo,nešlo atd.....
Na kolik může přijít cca kilometr spešl asfaltu na sprint..... :twisted:
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

leon4x4 píše:
Ritchma píše:Miku jen jedna maličkost - nemůže se porovnávat čas z mimoně a týncem. Na každym srazu budeš mít se stejnym autem většinou jinej čas..... Třeba od hrocháče mam v mimoni čas lepší skoro o sekundu
Hrocháč se taky stopoval na stopkách a to ještě včetně tvojí reakce + naprosté oraniště místo trati.
To je taky fakt :D
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Miku - já tě viděl, chtěl sem za tebou jít, stál sem na sprintech a ty si tam přijížděl. Viděl sem sníženou corsu na origo kolech - si říkám to budeš ty a pak vidim SPZ, tak sem chtěl jít a pak si někam dál odjel a přišel za mnou Street fighter a pak sem zahlíd Erica a pak Břéťu a Zemiho pak sem kecal se saxíkářema a už sem se k tobě nedostal :D
Function > Form

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

No myslel sem ze pokecam trochu s leonem 4x4, ale mluvil zrovna s robertem a pak vyndaval sedacku z leona, no a jeste sem chtel jit pokecat s libereckejma a zbytkem fora, ale volal mi kamos ze se odjizdi v 11
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Q
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q »

mr.modena píše:
co takhle fotit ty holky i ze předu? :lol: Minule se na Ferrarichatu lidi strašně divili co je to za úchylku fotit takhle holky........90% fotek
ale to není problém...

www.certoviny.cz a click na Mimon 8
SKODA OCTAVIA 1,9 TDI

www.certoviny.cz
www.hunters.cz

AutoHifi Club member - www.autohificlub.cz

Q
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q »

Jo tech fotek je tam 1200 tak se toho nelekejte.

:-))))))))))))))))))
SKODA OCTAVIA 1,9 TDI

www.certoviny.cz
www.hunters.cz

AutoHifi Club member - www.autohificlub.cz

Mirda

Příspěvek od Mirda »

H o v a d o :respect:
A těch aut co tam je :lol: Jinak pekný fotečky, skládám Ti poklonu

morda

Příspěvek od morda »

Tak tomu řikám pořádnej nášup :mrgreen:

k.l.e.r.i.k.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k.l.e.r.i.k. »

Tady nekdo radil s fotakem, ale fajn fotky. :o)
Renault Esapce r.v. 97 2.0l 8v 83kW=115kobyl

Q
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q »

díky

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:lol: aut fakt pramálo :smich:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

vyblejskli i JR :o) :
Obrázek
sice je to z lonsky mimone ale kdyz sem ho videl tak sem to sem dat musel :?:
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Erik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik »

Sraz byl super, jsem rad ze jsem tam byl...

Jen skoda, ze na takove velkej sraz, maji takovou strasnou casomira...

Ten cas je uplne o nicem, je sranda to trochu vedet, ale neni to vunec presne.

Jak tam byl ten modrej Honda Civic Type R, on nebyl richlej nes ja, ale ma skoro o vkterin lepsi cas :twisted:
Oni meli lepsi start, kvuli slicky atd, ja jsem jen vitahoval stan atd a jel jsem haha...
Hrozne me to hrabalo haha

Kdyby tam meli aspon poradnou casomir, bily by vedet kolik si stratil na start, kdo je richlejsi atd... :roll:

Ale dale, super vikend 8)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Co ty víš,mohl se hnout,projet cidlem a teprve pak se rozjet...nikdy nevis,a ja tem casum z Mimone verim a jeste kdyz to delal cajicek a spol tak to bylo supr.!!!

Erik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik »

Jestli ten cas veris nebo ne je jedno...

Startovani je o nicem, reakce nevis (nebo nemuze byt spravne) 60 foot nevis...

Cas se na sprinty, dragraces atd nema takle merit :nono:

Ale to co bilo na Mimoni je dobra zabava, jen skoda, uz maji 8. a uz by to mohli vylepsi ne?!

StreetFighter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StreetFighter »

Ritchma píše:Miku - já tě viděl, chtěl sem za tebou jít, stál sem na sprintech a ty si tam přijížděl. Viděl sem sníženou corsu na origo kolech - si říkám to budeš ty a pak vidim SPZ, tak sem chtěl jít a pak si někam dál odjel a přišel za mnou Street fighter a pak sem zahlíd Erica a pak Břéťu a Zemiho pak sem kecal se saxíkářema a už sem se k tobě nedostal :D
co zase já??? :lol:
Radši budu druhej než mrtvej!

Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Q píše:
mr.modena píše:
co takhle fotit ty holky i ze předu? :lol: Minule se na Ferrarichatu lidi strašně divili co je to za úchylku fotit takhle holky........90% fotek
ale to není problém...

www.certoviny.cz a click na Mimon 8
jsou všechny návštěvnice ne? :smich:
dištak nech ty fotky vyvolat u foťáka :smich2:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Erik píše:Sraz byl super, jsem rad ze jsem tam byl...

Jen skoda, ze na takove velkej sraz, maji takovou strasnou casomira...

Ten cas je uplne o nicem, je sranda to trochu vedet, ale neni to vunec presne.

Jak tam byl ten modrej Honda Civic Type R, on nebyl richlej nes ja, ale ma skoro o vkterin lepsi cas :twisted:
Oni meli lepsi start, kvuli slicky atd, ja jsem jen vitahoval stan atd a jel jsem haha...
Hrozne me to hrabalo haha

Kdyby tam meli aspon poradnou casomir, bily by vedet kolik si stratil na start, kdo je richlejsi atd... :roll:

Ale dale, super vikend 8)
Si stěžuj. Přijeď se podívat do hrochova týnce a zjistíš že je tam semafor a na konci dráhy trouba se stopkama a tím to měří. Jinak na tom sprintu si nejspíš vyrazil dřív než civic a pak se ta vteřina ztratí. Ty by si chtěl časomíru prostě ne na fotobuňky, ale prostě na reakci? Jo a s tim hnutim na startu je to blbost ne? Protože ta první fotobuňka je až 30cm od startu a to je docela kus se hnout........
Function > Form

Erik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik »

Ritchma píše:Ty by si chtěl časomíru prostě ne na fotobuňky, ale prostě na reakci?
Ano :D Vsude kde mas officialni sprinty se to tak musi dilat podle predpisy. Je to presnejsi, a lepsi pro ten kdo sprintuje...

Vedels nekdy dragraces s fotobunkama? :roll:

Obrázek

Ale ai s tima fotobunky bilo sranda, ale proste nechapu ze to po tolik krat nevylepsio...

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Erik, jenže tam se to posuzuje se vším všudy, tady je důležitý změřit čas co to auto zajede. Sice je to hezký, ale já sem radši na tyhle čočky než na normální světla a pak si jeď
Function > Form

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ritchma píše:Erik, jenže tam se to posuzuje se vším všudy, tady je důležitý změřit čas co to auto zajede. Sice je to hezký, ale já sem radši na tyhle čočky než na normální světla a pak si jeď
Obrázek

Tohle dokud tu nebude ( + poradnej drag stip s "picovinama" kolem jak poslal Erik :D ) tak budeme porad jen smesny opice... Ja bych si treba opravdu moc rad porovnal casy s konkurenci ve svete... Podle 60ft hlavne poznam jestli jsem lama konecne... To ze vim nakej usmolenej cas mi nerika nic o tom kde delam chybu...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Erik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik »

V Holandsku jsou ted 2 firmy, proste jedou vsude na srazi, ty jedni tedka i do Nemecku, a proste to tam vsechno postavio, na letisti, na okruhi, proste vsude kde mas 400m a kousek na vic...
Jedou jen 2 auto vedle sebe, ale proste i divaci vidio vsichny casy hnedka...
Po kazdou jizdu dostanes papierek kde jsou vsichny casy...

Pak mas jedno kde jedes, ale muzes se podivat jestli sis jses lepsil nebo ne atd... (Pak jeste zalezy na pocasi, teplotu atd, to vzdy no)

Me pripada to tak, ze jsou par ruzni moznosti, proste sprintujes bez casomiru, jnakou slecnu odstartuje a ten kdo je privni na cil vyhraje...
Nebo kdyz sprintujes s casomiru, jak jsem ukazoval, proste s reace atd, to jsou zavodi!

To co se dilalo v Mimoni je proste, merit cas, za jak dlouho jedes 400m s tvojim auto... Ale to byz mohl vsude, na to nepotrebujes byt na sraz nebo na zavodi ne? Prodavaji s strojky s Amerika, G-Tech nebo Tazzo, a stim muzes vsude merit presne cas... To je to stejneho nes fotobunky...

Ja nerikam ze s fotobunky nemuzes merit ten cas atd... Ale jde o sprintech, o zavody... Treba volni sprinty bily v poho, ten kdo tam byl prvni vyhraje no... Ale pak kdyz se uz jede na treba do 2000cc, proc se to nemeri poradne? To muzou jed 1400 i v skupinu do 2000cc, protoze to jde stejne jenom o tom aby se merilo ten cas jo?

Douvam ze me rozumite jak to myslim haha...

Ale sranda bilo 8)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ja ti rozumim... Me ty sprinty taky prestaly bavit... Na prazdny silnici si to rozdam s kde kym a ostudu si neudelam... Na sraze kde me porazi nebo zajedou naky mrdky stejnej cas jako ja mi ale ostudu udelaj... Proste chci vedet kde je chyba...

tel. 608 372 848

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

Na Slovensku prave dnes konci sprinterska liga na 400m
Mali sme sedem zavodov/sprintov
1./Nakolko dva zavody boli mimo BB,tak sa vzdy nameralo poctivych 402,16 metra teda 1/4 milu,policajnym kolecko,pretoze nie je 1/4 mile ako 1/4 mile
2./Vzdy sa mera certifikovanou casomierou a cas po prejdeni cielom sa zobrazi na tabuli
3./Vzdy su min 5 az 6 krat skusobne jazdy/trening,po kazdom treningu sa vyhlasi cas/casy
4./Ostre jazdy/pretek sa chodi na tri jazdy merane
5./Meria sa systemom start-fotobunka,ciel-fotobunka
6./Taktiez po kazdom ostrom starte/kole sa vyhlasia casy
Toto je meranie na nasich zavodoch,a myslim si ze je velmi,ale velmi objektivne
Na casoch sa da zistit,ci niekto inestoval do auta,alebo nie,ako aj to ci niekto to vie alebo nie
Mozno niekto nebude so mnou suhlasit,ale skuste,ci spravite rovnaky cas,ked preradujes v 5.000ot alebo v 6.500ot

Erik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik »

Maco, souhlasim s tim, ze casi jsou objedtivni a ze se da zijtit kdy mas radit atd, pokud te aspon i na trenink ukazou cas, to v Mimoni nebilo.

Ale furt si myslim, ze s fotobunkama, to neni zavod / sprint.

Sprinty nejsou jenom o tom za jak dlouho jedes 1/4 mile, ale i ten adrenalin na startu, reakce a vsechno. S fotobunkama to mas do cele jedno kdy odjedes haha. A kazdej stoji jinak na startu, protoze tam nemas pre-stage a stage atd...

Me jde o tom, ze sprint je bud, ze bez casu, a ten kdo dojede nedriv vyhraje, nebo casem, a i s reakce atd...
Na reakce poznas dobrou ridyz atd, a to dila hodne na to kdo je lepsi nes nekoho jineho...

Proste s fotobunkama to neni ono, ja doma taky muzu presne merit 1/4 mile cas s GTech nebo Tazzo, tak proc bych jel kvuli toho na sraz / zavody? :roll:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Gtech uz bude brzo doma tak jsem zvedavej jak na tom jsem... :o)

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“