On uz si to urcite precetl i zde....tim to mu predem dekuji za brzke vyrizeni nasi zadostiMr.Maniacs píše:jo a jeste pisemne to poslete na mejla leadrovy

hele ale já tam jsem proto že nevim hlavně mě hned nemějte za komouše...ARV6 píše:Se podivej kdo tam je a divit se prestanes...
Proc by sme te za nej meli mit?Eskláda píše:hele ale já tam jsem proto že nevim hlavně mě hned nemějte za komouše...ARV6 píše:Se podivej kdo tam je a divit se prestanes...
Stihl bych reagovat na ty tvy kydy v realnym case... Co asi jinyhoMr.Maniacs píše:to AVR6: a co jako bys delal kdyby si byl vzhuru
Ano, projevila, ale tvoje... Anonymy mazu bez pardonuAnonymous píše:ted se projevila lidska "blbost"ARV6 píše:Stihl bych reagovat na ty tvy kydy v realnym case... Co asi jinyhoMr.Maniacs píše:to AVR6: a co jako bys delal kdyby si byl vzhuru
A tohle je tema Obrazky tak ze si prosim zaloz jiny tema nebo pis do Pokecu jinak to budu mazat. Dikes
A ja NIKDY zadnou registraci na KV Tuning NEPOSILAL! Byl sem tam Lexusem zapsan bez myho vedomi, a jeste diky jeho chabym vedomostem o autech mi zkomolil nazev auta. Zrejme mas hoodne spatnou pametMr.Maniacs píše:a pokud vim tak si sam posilal registraci na kv tuning