http
prosimtě mám takový pocit že tvůj tatík je mistr na STK ne? jinak si to totiž nedovedu vysvětlit? to že se někdo snaží je potěšující a i když podle tvých slov to příjde do šrotu tak to je snad jeho věc ne?!!! nehraj si na ježíše nikoho tady nepřesvědčíš. co proti tady tomu máš? dělá to někdo na tvé plechovce? nedělá!!! tak proč tě to tak provokuje? jdi na tuning sraz to se asi pos...š!!!! a nebo tě klepne pepka. jediný tvůj tuning co jsi stihl za život je asi to že tě matka přesedlala z nočníku na záchod tak se uveleb a nech toho čautom2racekiller píše:OK.http píše:Mas pravdu je to škoda, Škoda Mustang
http
Já třeba viděl WILLYS - JEEP.
A pak jsem se všiml některých detailů - a zjistil jsem, že to byl podvozek ze staré Octavie.
A ono to mělo i SPZ.
Tomasku.....az to budu mit hotove tak si muzem dat sprintik...a uvidime kdo se bude smat posledni...ale tvoje kecy vakt milujutom2racekiller píše:http:http píše:Ja se vlastne az ted dozvidam ze to taky nekdo dela jako ja, jsem rad, vubec nejde o zadne kopirovani...
http
Já vím, že jsem prudič, ale jen takový nápad....![]()
- co kdybys tyhle výtvory třeba zkusil v menším provedení.
Možná by s tím bylo míň práce, třeba 1:8.
Byla by to dobrá dekorace do bytu.
Nebo i hračka - model pro děti.
Takhle je to sice funkční, pravda, jistě to bude i plně pojízdné, ale přece jen to má perspektivu výhledově leda do šrotu.
Když vidím tu (tvojí) práci, ty hodiny strávený v prachu a výparech, tak si myslím, že je fakt trochu škoda.
neuvažuješ náhodou o stránkách?tam by ses mohl pěkně rozepsat o všem a postupně hm? a plánuješ i ty kola?dle obr. to vypadá tak na 18 minimálně?LR zadní nápravy hmmmmmmmm tak to bude mazec.jj je fajn že myslíš i na zelílení kastle někdo to rád opomíjí a pak se díví proč se mu to při těch 180km/h kroutíFiesta píše:no fotky dam az tak za mesic...ted to nema cenu...kmplet rozebrany a vyvaruje se osto sest...zesiluje se karoserie...atd.
jinak k upravam....vlaste to bude totez co naobrazku , ale v urcitych fazych vyvoje...lletos vse krome bocnich nadechu....A to bude: max. snizeni, predek a dvere stejny ( akorad VDO asi nebude), prahy, lemy... a vevnitr ram...a pokud pujde i ujinych vse podle planu tak mozna i LR zadni naprava.....
neuvažuješ náhodou o stránkách?tam by ses mohl pěkně rozepsat o všem a postupně hm? a plánuješ i ty kola?dle obr. to vypadá tak na 18 minimálně?LR zadní nápravy hmmmmmmmm tak to bude mazec.jj je fajn že myslíš i na zelílení kastle někdo to rád opomíjí a pak se díví proč se mu to při těch 180km/h kroutíFiesta píše:no fotky dam az tak za mesic...ted to nema cenu...kmplet rozebrany a vyvaruje se osto sest...zesiluje se karoserie...atd.
jinak k upravam....vlaste to bude totez co naobrazku , ale v urcitych fazych vyvoje...lletos vse krome bocnich nadechu....A to bude: max. snizeni, predek a dvere stejny ( akorad VDO asi nebude), prahy, lemy... a vevnitr ram...a pokud pujde i ujinych vse podle planu tak mozna i LR zadni naprava.....
Ne, na STK ne.Amanzes píše:prosimtě mám takový pocit že tvůj tatík je mistr na STK ne? jinak si to totiž nedovedu vysvětlit? to že se někdo snaží je potěšující a i když podle tvých slov to příjde do šrotu tak to je snad jeho věc ne?!!! nehraj si na ježíše nikoho tady nepřesvědčíš. co proti tady tomu máš? dělá to někdo na tvé plechovce? nedělá!!! tak proč tě to tak provokuje? jdi na tuning sraz to se asi pos...š!!!! a nebo tě klepne pepka. jediný tvůj tuning co jsi stihl za život je asi to že tě matka přesedlala z nočníku na záchod tak se uveleb a nech toho čau
no kola budou 14" ale za to extra siroky....VDO mozna ale ne od SH Motors...nemam na to prachy...zatim...Ale jak sem jiz jednou napsal.....je to cil a je mi jedno jestli to bude pristi rok nebo az za dva roky....ale bude o tom jsem presvedcen....Amanzes píše:neuvažuješ náhodou o stránkách?tam by ses mohl pěkně rozepsat o všem a postupně hm? a plánuješ i ty kola?dle obr. to vypadá tak na 18 minimálně?LR zadní nápravy hmmmmmmmm tak to bude mazec.jj je fajn že myslíš i na zelílení kastle někdo to rád opomíjí a pak se díví proč se mu to při těch 180km/h kroutíFiesta píše:no fotky dam az tak za mesic...ted to nema cenu...kmplet rozebrany a vyvaruje se osto sest...zesiluje se karoserie...atd.
jinak k upravam....vlaste to bude totez co naobrazku , ale v urcitych fazych vyvoje...lletos vse krome bocnich nadechu....A to bude: max. snizeni, predek a dvere stejny ( akorad VDO asi nebude), prahy, lemy... a vevnitr ram...a pokud pujde i ujinych vse podle planu tak mozna i LR zadni naprava.....vize je úchvatná dodělej to a jsi adept na nejlepší škodovku v ČR a asi i na světě. a VDO tam rozhodně dej
14 jo? a extra široké? hmmm tak to budou stopro kola 10¨šířka 14¨průměr fy štefan nebo tak nějak nevím přesně...VDO od SH Motors je zvytečně drahé jde to udělat podomácku a vypadá to stejně:-) mám už to vymyšlené:-) hlavně nespěchej ať to stojí za toFiesta píše:no kola budou 14" ale za to extra siroky....VDO mozna ale ne od SH Motors...nemam na to prachy...zatim...Ale jak sem jiz jednou napsal.....je to cil a je mi jedno jestli to bude pristi rok nebo az za dva roky....ale bude o tom jsem presvedcen....Amanzes píše:neuvažuješ náhodou o stránkách?tam by ses mohl pěkně rozepsat o všem a postupně hm? a plánuješ i ty kola?dle obr. to vypadá tak na 18 minimálně?LR zadní nápravy hmmmmmmmm tak to bude mazec.jj je fajn že myslíš i na zelílení kastle někdo to rád opomíjí a pak se díví proč se mu to při těch 180km/h kroutíFiesta píše:no fotky dam az tak za mesic...ted to nema cenu...kmplet rozebrany a vyvaruje se osto sest...zesiluje se karoserie...atd.
jinak k upravam....vlaste to bude totez co naobrazku , ale v urcitych fazych vyvoje...lletos vse krome bocnich nadechu....A to bude: max. snizeni, predek a dvere stejny ( akorad VDO asi nebude), prahy, lemy... a vevnitr ram...a pokud pujde i ujinych vse podle planu tak mozna i LR zadni naprava.....vize je úchvatná dodělej to a jsi adept na nejlepší škodovku v ČR a asi i na světě. a VDO tam rozhodně dej
![]()
Stranky....mam, ale jeste tam neni co davat.....nic moc pro oci fandy....ale je to nutny