Já osobně nemám moc rád různý konverze aut, ale tahle se myslím docela povedla. Je vidět že když má někdo vkus (a peníze samozřejmě ), tak to nemusí dopadnout třeba jako to Vento/Cadillac. Doufám teda že to není VT, abych tady pak nebyl za vola
Ritchma píše:Jen je zvláštní jak je celý auto členitý a dveře hladký, takový divný, ale je to moc pěkný. Zrcátka se mi taky moc líbí
Když se podíváš na pravou stranu, tak tam klika na dveřích je. Řešilo se to i na fóru kde jsem ty fotky našel. Vypadá to, že dveře nalevo jsou upravený ve photoshopu. Asi si někdo myslel že to může ještě vylepšit
tak to je husta karka tu bych si misto pandy nechal libit, akorat na tom druhym a poslednim obrazku mne prijde nejaka divna ta kapota kolem toho blatniku
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ritchma píše:Jen je zvláštní jak je celý auto členitý a dveře hladký, takový divný, ale je to moc pěkný. Zrcátka se mi taky moc líbí
Když se podíváš na pravou stranu, tak tam klika na dveřích je. Řešilo se to i na fóru kde jsem ty fotky našel. Vypadá to, že dveře nalevo jsou upravený ve photoshopu. Asi si někdo myslel že to může ještě vylepšit
Ja myslim ze ta klika zavarena je... Na co by ji tam mel kdyz do auta leze pravou stranou?
Jinak me se to libi... Sice boMex neni nejako decentni (ted jsem si vzpomel na kreace VeilSide coz je vylozene extremni ), ale nejvic me vzal ten pohled zezadu... Tyhle stylingy muzu...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
AccentH.dave píše:nadhera...... me zas uchvatilo tohle...... je to naprosto jednoduchy, nepreplacany a presto vzhledove tak vymakany.... proste nadhera!!!
AccentH.dave píše:nadhera...... me zas uchvatilo tohle...... je to naprosto jednoduchy, nepreplacany a presto vzhledove tak vymakany.... proste nadhera!!!
voe vt na prvni pohled
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd