Tak jsem zhubnul dalších 16Kg. Je to kompletní titanový výfuk od Greddy a váží rovných 5Kg. Původní měl 21Kg, což už je celkem slušnej rozdíl. V sobotu mi to přišlo z Japanu, včera to kluci z Kageki namontovali a dneska už jsem testoval Tady je pár fotek. Mám taky několik videí, ale bohužel nemám kam uploadovat......
Já ho tam teda mám hlavně kvůli váze a výkonu, ale jsem rád že se líbí Na vzhled bych si asi vybíral něco s větším koncem. Hodně se mi líbí výfuk HKS Hi-Power kterej jsem původně chtěl, ale Street.racer byl nekompromisní a vnutil mi tenhle Ale nakonec jsem rád, protože vypadá taky dobře a ten zvuk je fakt úžasnej.
martin píše:taky tě maj sousedi rádi stejně jak mně?
No mejm sousedům je to jedno, ale ti lidé okolo garáže kde parkuju by se mohli vztekat Ale já za to poblíž domů netahám a snažím se jet co nejvíc potichu.....až na pár vyjímek
No mejm sousedům je to jedno, ale ti lidé okolo garáže kde parkuju by se mohli vztekat Ale já za to poblíž domů netahám a snažím se jet co nejvíc potichu.....až na pár vyjímek
Na par vyjimek jako kdyz jsi spustil alarm u zaparkovaneho auta vid
Tak to je snad standart ne? Já rozhoukám vždycky půlku podzemních garáží.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
barbucha píše:
Tak to je snad standart ne? Já rozhoukám vždycky půlku podzemních garáží.