REX: MkI vs. MkII aneb kamos si poridil "new" rice

Moderátor: Zemi

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Zemi píše:
Beaver píše:
Zemi píše: Kolik mas kg? :lol: :lol:
Auto nebo řidič ? :D
Proc jsem tuhle odpoved cekal... :o)
ANO, jsi věštec 8) Jinak Supra má mezi 15ti až 16ti stovkama. Udávaná byla myslím zhruba 1650 pohotovostní, ale já jsem lehkej, plnou nádrž jsem nikdy neměl (jo vlastně jednou), nemám targu a klimu a auto jsem nikdy nevážil, takže hodnota se dá jenom odhadovat. Ale neplánuju to nějak radikálně odtučňovat, jediný co bych někdy v budoucnu rád udělal je swap předních sedaček za sportovní sklopky, jedny co mám na seznamu mají zhruba 10 kil, což je polovina sériových.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

A 0-100 za 6,3s jo? Se mi nejak nezda... :D Sice kroutak to ma, ale S2k napriklad 1270kg/240PS a stovku ma za nakych 6s (pokud neni kokot ridic)... Chce to dukaz misto slibu... :lol: Gtech rulez... 8) Ale coz hlavne ze to hezky jede...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

tak to ma skoro stejne jako MK IV ktera ma 100 za 5.6s a ma o 100 koni vic :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Zemi píše:A 0-100 za 6,3s jo? Se mi nejak nezda... :D Sice kroutak to ma, ale S2k napriklad 1270kg/240PS a stovku ma za nakych 6s (pokud neni kokot ridic)... Chce to dukaz misto slibu... :lol: Gtech rulez... 8) Ale coz hlavne ze to hezky jede...
ja se ani nedivim:
citace: Podařilo se konečně namontovat neony a zprovoznit je přes vypínač. Sice ještě musím dodělat propojku u vypínače, aby při poloze "zapnuto" svítil, ale na vlastní funkci podsvícení to nemá vliv. Původní vypínač "mlhovky" teď slouží právě na neony. Efekt je každopádně skvělý, neony se po stranách sice nepodařilo úplně schovat za prahy, ale o to zajímavější je výsledek, kdy modrá záře osvětluje i místa vzdálená 2 a více metrů od silnice :) :lol: :lol: :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

tojebordel píše:
Zemi píše:A 0-100 za 6,3s jo? Se mi nejak nezda... :D Sice kroutak to ma, ale S2k napriklad 1270kg/240PS a stovku ma za nakych 6s (pokud neni kokot ridic)... Chce to dukaz misto slibu... :lol: Gtech rulez... 8) Ale coz hlavne ze to hezky jede...
ja se ani nedivim:
citace: Podařilo se konečně namontovat neony a zprovoznit je přes vypínač. Sice ještě musím dodělat propojku u vypínače, aby při poloze "zapnuto" svítil, ale na vlastní funkci podsvícení to nemá vliv. Původní vypínač "mlhovky" teď slouží právě na neony. Efekt je každopádně skvělý, neony se po stranách sice nepodařilo úplně schovat za prahy, ale o to zajímavější je výsledek, kdy modrá záře osvětluje i místa vzdálená 2 a více metrů od silnice :) :lol: :lol: :lol:
Já si je nemohl odpustit i když to na to nejezdí. Já nejsem zas tak ortodoxní jako Zemi, kterýmu nějakej plast na autě rozšiřuje nozdry nebo street.racer, kterej by kromě volantu a pedálů z auta vytrhal úplně všechno :lol: Mimochodem, ten přepínač jsem už vyhodil a mám tam teď leteckej s krytkou :D Ale do stran to svítí furt jak hovado...

Zemi: To zrychlení bude opravdu přehnaný, prý se to dá dosáhnout, pochopitelně s mým nemocným turbem ani omylem, ale napsal jsem to tam a pak byl línej to změnit. Skutečná hodnota bude přibližně o sekundu horší, plus mínus autobus. Jinak jsem to tehdy myslím měřil normálníma stopkama na digitálkách a zakřičením "JEDU" a potom "STO !", takže to má určitý tolerance :D

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

6,2s je tovarni udaj... :o) Tusim ze 0-96s... Ale o to nejde... :D
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Zemi píše:6,2s je tovarni udaj... :o) Tusim ze 0-96s... Ale o to nejde... :D
Ty stejně dobře víš, že nějaký údaje jsou jedna věc a jak se pak s autem jezdí je druhá věc. Když jsme v Mimoni dávali sprint 4 Mk.III proti sobě, tak to vyhrál Suprista (protože měl nejvíc podložek), druhá byla bíla Mk.III která měla odmontovanej celej acctuator wastegate (nebylo co podkládat :D ), třetí jsem byl já (nemám podložky a turbo žere olej) a čtvrtej byl Algol s atmosférickým motorem. Když jsme pak z Mimoně odjížděli, tak jsem jel zrovna s Algolem, ten na to šlápnul, předjel pár aut a byl v prdeli a i když to byl N/A motor a navíc s turbovou převodovkou (čili horší akcelerace), tak jsem ho už prostě nedohnal. Já jsem rád, že mám takovou bestii, ale že bych s tím musel jezdit pořád na plný koule, tak to teda neplatí. Takže občas mají lidi v provozu dojem jak nejsou strašně dobří, když nějakou oloupanou Škodovkou, Fiatem nebo podobným sporťákem předjeli Supru "která se jim snažila ujet" a ono je to tak, že si jedu na čtvrt plynu na pětku a jsem línej podřadit, kdežto oni to drtí na trojku na červenýho. Ale to asi znáš sám dobře :D

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“