Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jj byl jsem to ja ale nikoho jsem nevozil ....Vojtuch píše:Tome :
nejel si nahodou se svojim Subárkem včera večer v Karviné,vypadalo to že někoho vozíš, protože jsem šel zrovna do auta a slyším trrrr a cccc...daval si tomu pěkně.Jeste jak se to krásně ozivalo mezi baraky.Potom sem videl na zelenou odjezd tak mi bylo jasne ze si to ty.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
19,50Dan píše:chf=svycarsky frank.........myslim ze 1chf=neco pres 20kc

http://www.kb.cz/NASA/rateList/SRVRate?lng=cs
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Sly...našel jsem firmu, které dělá svody a výfukové soustavy, ale je někde z čech. Mluvil jsem s něma po telefonu a řekl bych, že docela umí, ale jsou drazí...svody 20tis + komplet vyfuk. soustava 20tis...,tak jsem si to rozmyslel...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Dolphe ty potřebuješ firmu která to udělá zadarmo a ještě ti bude platit benzín na sprinty. Jednu jsem našel www.al-kaida.com/bin_ladin 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Mam cislo na cloveka, ktery delal vyfuk Landerovi. Je u nej sice delsi cekaci doba, ale myslim, ze zima je dlouha. Ted uz se jen domluvit mezi sebou a zavolat tam. Tomoking do toho jde s nama.Dolph píše:Sly...našel jsem firmu, které dělá svody a výfukové soustavy, ale je někde z čech. Mluvil jsem s něma po telefonu a řekl bych, že docela umí, ale jsou drazí...svody 20tis + komplet vyfuk. soustava 20tis...,tak jsem si to rozmyslel...
Live4Ride Syndicate