povrch z pravého karbonu

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Návštěvník

povrch z pravého karbonu

Příspěvek od Návštěvník »

vrhnul jsem na opravdový karbon a mylím že výsledek stojí za to ... udělal jsem proto menší prezentaci, tak můžete kouknout zde: http://karbon-tuning.ic.cz . chystám se na další moto díly jako i kapoty aut a i menší doplňky. imitace formou polepek a potisku mi nějak nepřirostla k srdci ... opravdový karbon totiž působí prostorově a s opravdovým 3D efektem, který se nedá nahradit ničím jiným ani vzdáleně. Navíc pokud by se např. nádrž, nebo i kapota auta dělala celá z karbonu komplet vrstvená, bez původního plech základu, vyšlo by to poooooodsatatně dráž. Já vím že zde jde zejména o efekt, ale o to taky jde ... že :) . dík za připomínky ..

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

Jo tak to je fakt hezký na jaký je to mašině?
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

Návštěvník

je tam foto bandita a horneta ..

Marw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marw »

i na fotkách to vypadá hustě. Na odkazu sem nenašel cenu, mohl bys ji přihodit třeba za cm2? Jen tak pro zajimavost. Dik

Lari

Příspěvek od Lari »

sorry. byl jsem anonymní ... nemám to zatím spočítané na cm, on samotný materiál je dost drahý .. počítal jsem např. ta nádrž by mohla vyjít komplet na 6.500 - 7.500, pokud bych to měl přepočítat na metry (např. kapotu auta), tak myslím taky tak nějak cca 6.500/m2 ..

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: povrch z pravého karbonu

Příspěvek od Bordel »

Anonymous píše:vrhnul jsem na opravdový karbon a mylím že výsledek stojí za to ... udělal jsem proto menší prezentaci, tak můžete kouknout zde: http://karbon-tuning.ic.cz . chystám se na další moto díly jako i kapoty aut a i menší doplňky. imitace formou polepek a potisku mi nějak nepřirostla k srdci ... opravdový karbon totiž působí prostorově a s opravdovým 3D efektem, který se nedá nahradit ničím jiným ani vzdáleně. Navíc pokud by se např. nádrž, nebo i kapota auta dělala celá z karbonu komplet vrstvená, bez původního plech základu, vyšlo by to poooooodsatatně dráž. Já vím že zde jde zejména o efekt, ale o to taky jde ... že :) . dík za připomínky ..
:? na kolik by vysla orientacne?
karbonova kapota
potazena karbonem
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Lari

Příspěvek od Lari »

to píšu v příspěvku hned nad tvým dotazem ... :)

Maya_Man
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maya_Man »

Nepremejslel si jit jen do karbonu ? Potah karbonem sam o sobe nic neresi jen to vypada pekne ale karbon se primarne vyuziva ke snizeni vahy coz v tomto pripade nefunguje tudiz je to vcelku zbytecny.
ale jinak ty nadrze vypadaj fainove.

Michell

Příspěvek od Michell »

JJ, souhlasim s Maya_Manem... Neuvazujes o vyrobe celokarbonovych dilu?

Maya_Man
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maya_Man »

Na druhou stranu sem si ted uvedomil ze by tady v cachach nebyla kupni sila ale nosnej program by mohl mit na tomhle potahovani a celokarbon delat zakazkove tem ktery si to muzou dovolit protoze to nebude vubec nic levnyho.

Lari

Příspěvek od Lari »

nebyl by zas takovej problém se pustit do celokarbonových dílů. Nemáte ale hoši představu, na kolik by vyšel takovej jeden díl. Jasně že na moto blatníky a menší kousky bez problému ... ale větší věci - např. kapoty na auto si myslím že by málo kdo zaplatil. Největší položku tvoří forma ...a následně několik vrstev karbonu .... myslím by se ti protočily panenky.. ale technicky je to možné, lze to, dělá se to .. já o tom zatím neuvažuji. výhledově ... kdo ví.

Maya_Man
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maya_Man »

Ja mam dost presnou predstavu neboj, prave proto pisu ze by to tu pomalu nikdo nekupoval.

rocco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rocco »

Potahování karbonem už tady je a celkem za rozum (od 5000/m2) a celý kapoty vyrábí taky za dost pěkný peníze. Dělá to www.Pesch.cz

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No ono ten pesch vyrobí kapotu, ale jenom desku přibliženě tvarovanou, takže se musí udělat rychloupínáky apod. Kdo chce vyloženě karbonovou kapotu vyměnit kus za kus tak i u pesche se dostane někam k 15tis
Jinak lidí co dělaj karbon. věci je tu víc.........
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Maya_Man
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maya_Man »

Karbonova kapota za 15 000 je hodne slusna cena.

Marw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marw »

karbonová kapota vypadá sice nádherne, ale ty prachy bych radši dal do něčeho jinýho.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

tady nejde spis ani tak o vzhled ale spis o to kolik to vazi :roll:
Audi Coupe Quattro

Michell

Příspěvek od Michell »

Ja asi mam pribliznou predstavu, ale stejne...

V jake cenove relaci by se asi u Tebe pohybovaly celokarbonove dily karoserie. Ted nemyslim jenom predni haubnu, ale dejme tomu panely dveri, viko kufru atd...

Maya_Man
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maya_Man »

no ve svete od top firem dvere az 80 a vice tisic :-)

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Maya_Man píše:no ve svete od top firem dvere az 80 a vice tisic :-)
Treba Phoenixs Power udelali Lexuse IS200 celyho z karbonu :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Martas

Příspěvek od Martas »

Promiňte,že se do toho pletu,ale potažení 1m2 carbonu vyjde materiálově max.do dvou tisic k.
BMW 318 IS coupe

Návštěvník

no tak to dělej pro někoho ... obtelefonuj, zajeď ho koupit, nepokaz to (musíš na to mít ruce), podstříkni to (povrch),brousi to, lakuj to, lešti to, ........ ser se s tím 14 dnů ... třeba to někdo pěkně poděkuje. Ono totiž rohlík materiálově taky výjde na 20 haléřů .... troubo (sorry)

Návštěvník

tak mi prosím tě udělej karbonovou kapotu na auto ... OK? je to cca 1,2 m2 ... dám ti 3 tisícovky .. OK ? vyděláš litr. ... to jde.. ne? (alk ale musíš sehnat zadarmo) .....

Návštěvník

tisková oprava: (lak ale musíš sehnat zadarmo.

Návštěvník

jo a náku brusky, stříkací techniky a dalších věcí (kompresor, nájem, topení, elektriku ...já nevím co všechno ((říká se tomu režie)) atp) to do toho nepočítej ... ty budeš dobrý obchodník ... s tebou budu jednou kševtovat.

Návštěvník

ty budeš asi z Prahy ... že jo ? (4 ostatní pražáci - nic protí vám fakt jako jinak nemám)

Maya_Man
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maya_Man »

tady bud nekdo trpi samomluvou nebo se neni schopno zaregistrovat vic lidi ? (-:

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

na ebay se daj celokarbonový kapoty a další díly - zejména na Hondy daj sehnat za zajímavý prašule
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Martas

Příspěvek od Martas »

Klidně ti ty sráči kapotu za 3tis udělám a brousit můžeš doma po večerech ,aspoň ušetříš.Jasně že si za to někdo řekne 6000za metr2 když se tím chce živit.Tj.2000 materiál 4000 práce.
Taky by mi to trvalo 14 dní,ale dělal bych to 1hod.denně.Při platu normálního dělňase kterej mám 130k/hod to dělá 2000k ato bych to 14 hodin celkově určitě nedělal.
Sere mě jak pořád nekdo dělá z karbonu kdoví co extra to neni,ale na autě je to jen estetická záležitost a nikdy se vlastnosti karbonu nevyužijí a váhově vyjde ůplně stejně i obyč.laminát.
Pokud by někdo chtěl šetřit váhu,mudel by to dělat z kevlaru
Co se týče pevnosti,tak karbon je na tom u většiny věcí na autě uplně k ho..,protože má pevnost jen v tahu.Ve všech ostatních případech je křehkej.To jen pro ůplnost
Příště se laskavě přihlas,aby bylo vidět kdo je tak chytrej..
BMW 318 IS coupe

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

mňo třeba Camaro má přední blatníky, komplet dveře, zadní víko a střechu z obdoby skelný tkaniny ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“