jak nejlépe instalovat vzduchový filtr
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
hmm, zejtra mě čeká taky instalace filtru, koupil jsem nedávno báwíčko, tak to tam nějak nacpu, koupil jsem kužel co je "zabalenej" v obalu a vede jen nácuc ze předu a vývod, na ten předek napojim nácuc od air boxu u kterýho se mi líbí, že začíná za ledvinama vedle chladiče (podle mě ideální řešení) - bude na to působit nápor, bude to odstíněný a studený.. no uvidíme, zejtra by snad měl přijít, tak to napojim a pochlubim se, tak držte palce 

- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
klidně se vyjádři písemně já to unesuZemi píše:Dan Mag píše:Jak je ta al flexibilní hadice dlouhá?
Bezpochyby bude mít větší tlakovou ztrátu při proudění vzduchu než hladké potrubí.

Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
Gathering a car-toy information...
jestli je to pouze kousek hadice o délky pár cm tak určitě ne...nepoznal jsem z obrázku.
Pokud je delší tak jsem si jistý že to má negativní vliv, protože s rostoucím množstvím vzduchu roste tlaková ztráta exponenciálně
Pokud je delší tak jsem si jistý že to má negativní vliv, protože s rostoucím množstvím vzduchu roste tlaková ztráta exponenciálně
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
Tak hrozný to nebude, taky mi to tak připadalo, ale když sem na to koukal na netu tak závodní auta to maj často taky ty vlnitý a sou v pohodě a k B.M.C. filtru v karbonu ti daj taky tenhle zkurvenej vlnovec škaredejDan Mag píše:jestli je to pouze kousek hadice o délky pár cm tak určitě ne...nepoznal jsem z obrázku.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
zrovna jsem to drochu dodělal, už je to jinak, uvnitř je klasický koleno o průměru asi 80mm, čili je vnitřek hladší a taky užší, no a je celkem zajímavý, že tim že jsem dal užší trubku, tak to líp táhne, asi záleží i na vnitřním průměru, nebo třeba je to taky jen tim, že je ještě blíž u přívodu st. vzduchu, nebo tim, že to neni tak pomačkaný, každopádně se to docela zlepšilo oproti předchozímu patvaru