povrch z pravého karbonu

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Martas

Příspěvek od Martas »

Je to laminát stříkanej do formy např.Korveta, Cherrokee,Espace.Citroen bx aj.
BMW 318 IS coupe

fajfka
Kontaktovat uživatele:

Re: povrch z pravého karbonu

Příspěvek od fajfka »

Anonymous píše:vrhnul jsem na opravdový karbon a mylím že výsledek stojí za to ... udělal jsem proto menší prezentaci, tak můžete kouknout zde: http://karbon-tuning.ic.cz . chystám se na další moto díly jako i kapoty aut a i menší doplňky. imitace formou polepek a potisku mi nějak nepřirostla k srdci ... opravdový karbon totiž působí prostorově a s opravdovým 3D efektem, který se nedá nahradit ničím jiným ani vzdáleně. Navíc pokud by se např. nádrž, nebo i kapota auta dělala celá z karbonu komplet vrstvená, bez původního plech základu, vyšlo by to poooooodsatatně dráž. Já vím že zde jde zejména o efekt, ale o to taky jde ... že :) . dík za připomínky ..
Vypadá to hezky ale já jsem si vždy myslel že díly se dělají z karbonu z důvodu aby byly lehčí než plechové tak co to mé za efekt když je tam obojí ?
DOVOZ A MONTÁŽ TUNINGOVÝCH, ZÁVODNÍCH DÍLŮ OD VŠECH JAPONSKÝCH FIREM, INDIVIDUÁLNÍ ÚPRAVY A DOVOZ AUTOMOBILŮ Z JAPONSKA.
Obrázek

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

mno styling nic jinýho ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

...... jde zejména o efekt ..........

:)

Lari

Příspěvek od Lari »

:? no coment.

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“