neznate tohoto Rapida?

Moderátoři: Fazeey, tholis

*tom2racekiller*

Příspěvek od *tom2racekiller* »

WRCteam píše:taky mi to tak propada no nic .. no az mi nekdo vysvetli jak se cenntruje klika... a GO..by me zajimalo jestli nahodou nema jeho auto litinovej blok...... valce do brusirny :)) a valce se brousej urcite na brousicce valcu :) no nic good joke pred spanim
Jseš pako, jinak bys nepsal tyhle kokotiny.

Psal jsem tuto větu:

"...Akorát to samotný vybroušení bloku si sám nedělám, nemám na to stroj, takže jsem to dal do brusírny válců...."

Co je na ní divnýho?

Kdybys něco o motorech věděl, nebudeš se zesměšňovat.

*tom2racekiller*

WRCteam píše:..by me zajimalo jestli nahodou nema jeho auto litinovej blok......
Má.

A co?

Amanzes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amanzes »

no tak ho nechte kluci...má pravdu ale špatně to napsal u mašiny se necentruje klika samotná ale ojnice se centrují aby byly přesně kolmo na osu klikovky motor z mašiny má přeci jenom jiné parametry takže se to běžně dělá no a pokud vím teda tak válce se běžně brousí pokud nemaj nicasil ale to spíš u mašin takže tak no

Amanzes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amanzes »

WRCteam píše:taky mi to tak propada no nic .. no az mi nekdo vysvetli jak se cenntruje klika... a GO..by me zajimalo jestli nahodou nema jeho auto litinovej blok...... valce do brusirny :)) a valce se brousej urcite na brousicce valcu :) no nic good joke pred spanim
Nato jsou dva spešl klíče jedním tlačíš na čep mezi klikou a ojnicí a tím a taky pomocí odchylkoměru zjištíš jak je ojnice kolmá k čepu a ose kliky no a druhý použiješ jako kontra abys nevyvíjel tlak na ložisko...to by se v opačném případě zničilo...je to složité ale jen tak ve stručnosti chtěls to vědět :)

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

*tom2racekiller* píše:
Fiesta píše:
WRCteam píše:odkdy se centruje klika? lol... jooo tak GO ... :smich2:
Ty a vis ze sem o tom pred spanim premyslel :lol: ...ale nejak sem nedosel k myslence co to vubec centrovani kliky je :alien: ....ale to bude asi tim , ze toho nezname tolik jako T2RC :cry: ....snad priste Tome :lol:
U motorky se klika samozřejmě centruje.

Je vidět, že o motorech nevíš skoro nic.

To je ale u tuzérů normální, uměj leda kecat nesmysly, patlat na auto plasty a podobně.
No mozna tak na 3 a pule....

A jak si prisel na to ze sem tuzer a ze na auto placam tuny plastu.... :? :wink:
P.S.: MUsim si stebou pokecat dokud to de...
VW PASSAT B5

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Amanzes píše:no tak ho nechte kluci...má pravdu ale špatně to napsal u mašiny se necentruje klika samotná ale ojnice se centrují aby byly přesně kolmo na osu klikovky motor z mašiny má přeci jenom jiné parametry takže se to běžně dělá no a pokud vím teda tak válce se běžně brousí pokud nemaj nicasil ale to spíš u mašin takže tak no
no ale to je sakra rozdil klika a ojnice... :lol:
VW PASSAT B5

*tom2racekiller*

Amanzes píše:...špatně to napsal u mašiny se necentruje klika samotná ale ojnice se centrují aby byly přesně kolmo na osu klikovky
Koukám, taky pan chytrák, že ano?

Samozřejmě že se centruje klikovka.

Nepleť do toho úhlování ojnic. To se taky dělá, ale to je jiný úkon, tuzére.

*tom2racekiller*

Fiesta píše: No mozna tak na 3 a pule....
Klika se centruje.

*tom2racekiller*

Fiesta píše:
Amanzes píše:no tak ho nechte kluci...má pravdu ale špatně to napsal u mašiny se necentruje klika samotná ale ojnice se centrují aby byly přesně kolmo na osu klikovky motor z mašiny má přeci jenom jiné parametry takže se to běžně dělá no a pokud vím teda tak válce se běžně brousí pokud nemaj nicasil ale to spíš u mašin takže tak no
no ale to je sakra rozdil klika a ojnice... :lol:
Jistě, to je rozdíl.

Sáím nevíš, o co jde, pako tuzérský.

Umíš leda psát kokotiny a někomu se vysmívat.

Klika se centruje, kdo tomu rozumí, ten to ví.

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

a ne a ne a ne. Tuzer ses ty.

A komu se to nelibi, at mi klobouk polibi. Hlavne ty Tome.
A kokotiny tady pises jen ty a myslis si ze to nekoho zajima....a pritom na tebe kazdej sere...takze z toho soudim ze mas Iq sumici travy a ohanis se klikou z triapuli. Ale jak rikam ...musim si s tebou pokecat dokut to jde... :lol:
VW PASSAT B5

TUNER Lukas P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TUNER Lukas P »

Fiesta píše:jinak....AHOJ TOME :smich:
docela povedené ale chybí tomu pořádné kola jinak to jde :wink:

*tom2racekiller*

Fiesta píše:a ne a ne a ne. Tuzer ses ty.

A kokotiny tady pises jen ty a myslis si ze to nekoho zajima....a pritom na tebe kazdej sere...takze z toho soudim ze mas Iq sumici travy a ohanis se klikou z triapuli. Ale jak rikam ...musim si s tebou pokecat dokut to jde... :lol:
Kdo ví něco o motorech a přečte si celou diskusi, kde se mi nějací tuzéři smějí, když píšu něco o litinovém bloku, broušení, centrování kliky, bude mu jasné, kdo je znalý věci a kdo jen plká nesmysly.

Takže laskavě uveď, které úkony se neprovádějí, vysvětli správný postup.

Amanzes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amanzes »

Anonymous píše:

Kdo ví něco o motorech a přečte si celou diskusi, kde se mi nějací tuzéři smějí, když píšu něco o litinovém bloku, broušení, centrování kliky, bude mu jasné, kdo je znalý věci a kdo jen plká nesmysly.

komu tady tykáš trubko řekni jak chceš centrovat kliku na 4 takt když je z denhoho kusu?max si vyvážit. centr kliky se dělá max u dvoutaktu když vyměníš středové ložisko takže jestli říkáš jawě mašina tak asi pak jo no. jeslti centruješ kliku u auta, pak svým šoukárem je traboš nebo wartas takže mi tady neříkej co je a co ne. V motorech se vrtám od mala, tata je automechanik a nikdo jsme neslyšeli o tom že se klika v autě centruje ty pako tunérský

*tom2racekiller*

Amanzes píše:komu tady tykáš trubko řekni jak chceš centrovat kliku na 4 takt když je z denhoho kusu?max si vyvážit. centr kliky se dělá max u dvoutaktu když vyměníš středové ložisko takže jestli říkáš jawě mašina tak asi pak jo no. jeslti centruješ kliku u auta, pak svým šoukárem je traboš nebo wartas takže mi tady neříkej co je a co ne. V motorech se vrtám od mala, tata je automechanik a nikdo jsme neslyšeli o tom že se klika v autě centruje ty pako tunérský
Moje původní věta zní takto:

"U motorky taktéž, akorát kliku mi musí někdo vycentrovat."

Co je na ní divnýho?
Kde píšu něco o centrování kliky na čtyřtaktu?
----------------------------------

A tohle:

"...komu tady tykáš trubko ..."

- to si děláš velkou prdel, ne?

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

*tom2racekiller* píše:

Tobe tak leda LASKAVE nakopu do zadek

Nevite nahodou co je to za barvu na tom Rapidu? Myslim jestli se nepodoba nejakemu laku co na sve produkty dava nejaka z automobilek...
VW PASSAT B5

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Ja se te ptam jak si prisel na to , ze jsem TUZER....
a koule mam narozdil od tebe...
VW PASSAT B5

*tom2racekiller*

Fiesta píše:Ja se te ptam jak si prisel na to , ze jsem TUZER....
a koule mam narozdil od tebe...
Tys mi odpověděl, ale smazal jsi, co jsem napsal.
Pak není jasný, co kdo píše.

Budu se snažit být konstruktivní.

Ukaž mi, prosím tebe, nějaký obrázek nějaké tvé káry.

Třeba tam opravdu tuzing není.

*tom2racekiller*

waci píše:to jsem smazal já :D ha ha ha ... :lol:
Nojo, už velkej kluk holt, dokonce nějaký administrátor nebo co... :lol:

*tom2racekiller*

waci píše: Dokonce jsem uvažoval o tom, že budu mazat každej tvůj příspěvek v této sekci, ve kterém napíšeš slovo "tuzing". Třeba by jsi se to odnaučil používat :D
Dobře.
Souhlasím, nebudu tu používat výše uvedený řetězec.

Je třeba být konstruktivní, jinak bychom nikam nepokročili.

8)

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

to *tom2racekiller*: Kdyz jsem cetl tuhle diskuzi byl jsem fakt prekvapenej jak nekdo dokaze takhle kritizovat...Podivej se na moje auto a zacni ty frajere!!!Uz se tesim jak se do me budes navazet ze mam zavareny kliky,ze mam spojler kterej me je na nic,...Delej!Najdes toho urcite hoooodne!
Me to ale vubec nenasere!!!
Sorry za OT,ale...
VW Passat Variant 1,8 T

*tom2racekiller*

Sagi píše:to *tom2racekiller*: Kdyz jsem cetl tuhle diskuzi byl jsem fakt prekvapenej jak nekdo dokaze takhle kritizovat...Podivej se na moje auto a zacni ty frajere!!!Uz se tesim jak se do me budes navazet ze mam zavareny kliky,ze mam spojler kterej me je na nic,...Delej!Najdes toho urcite hoooodne!
Me to ale vubec nenasere!!!
Sorry za OT,ale...
Když jinak nedáš :lol:

Vozidlo zřejmě ještě není kompletní, patrně dosud chybí maska, nárazníky a stěrače.
Taktéž nikde nevidím ostřikovače.

Zadní dveře jsou zničené, chybí kliky. To je dosti hrubá závada.
Odstraněny jsou i mřížky bezprůvanového větrání. To je nesmyslná úprava, stejně jako odstraněné okapničky a jejich lišty.

Dveře u řidiče se mi zdají nějak špatně napasovány, ale to není kritické. Pokud není pokřivená kastle nebo samotné dveře, lze to snadno odstranit.
O účinnosti spoilerů lze pochybovat.

Kapota vpředu zakrývá činnou svítící plochu světlometů - to je taktéž nepovolená a nesmyslná úprava.

Takové vozidlo nemá na silnici co dělat, zejména díky zásahům do částí karosérie.

Saty

Rapid

Příspěvek od Saty »

privat sprint mošnov
Přílohy
privat sprint Mošnov
privat sprint Mošnov
011.JPG (39.29 KiB) Zobrazeno 1002 x

Saty

Příspěvek od Saty »

foto 2
Přílohy