Favorit tuning motor 1500 ccm - nastavení karburátor trysky
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Favorit tuning motor 1500 ccm - nastavení karburátor trysky
Zdravim všechny tuningáře Favoritu , zájímá mě optimální nastavení karburátoru pro Favorit s motorem 1500 ccm , trysky , vdušníky - kdo ví ať odpoví
zdari,
tohle máme v závodní škodě130rs,ale já jsem jenom spolujezdec,takže tě neporadím.ale především musí bejt karburátory v dobrým stavu,nám třeba propuštěl jeden plovák,s tryskami byl taky problém atd..ale vesměs máme auto naladěný a majitel už to má docela vychytaný.základní nastavení nám ale vždy dělá jeden starší machr co se tímhle zabejval.
moje rada:zaměř se na jinou sortu lidí,třeba ty co jezdí am. závody.tam se víc dozvíš.třaba www.rkha.wz.cz nebo tak
mimochodem ted máme postavený nový motor a z toho předešlího se prodávají kitový ojnice,vyleštěný atd. cena by byla 10t.
tahle kombinace je peklo 1500+webery+ laminát jede to jak hovado..
tohle máme v závodní škodě130rs,ale já jsem jenom spolujezdec,takže tě neporadím.ale především musí bejt karburátory v dobrým stavu,nám třeba propuštěl jeden plovák,s tryskami byl taky problém atd..ale vesměs máme auto naladěný a majitel už to má docela vychytaný.základní nastavení nám ale vždy dělá jeden starší machr co se tímhle zabejval.
moje rada:zaměř se na jinou sortu lidí,třeba ty co jezdí am. závody.tam se víc dozvíš.třaba www.rkha.wz.cz nebo tak
mimochodem ted máme postavený nový motor a z toho předešlího se prodávají kitový ojnice,vyleštěný atd. cena by byla 10t.
tahle kombinace je peklo 1500+webery+ laminát jede to jak hovado..
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA
opel warriors pilsen [/img]
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA