Toz to je nejaka divna fotka.Kde je nejaka silnice,ze ktery by ulitnul???A co ty lidi za nim????Ty tam naskakali hnedle jak prolit???
Tssss....ale dobrej pokus hattori....
Jsem rád Mikaeli že se bavíš ale to není žádná sranda,viděl jsem video jak proběhla tahle bouračka a sranda to rozhodně není!Možná je to vyfocený z blbýho úhlu ale to auto mělo původně jinej směr,ty lidi za ním byli v původním směru z boku toho auta!Udělal jsem takovou mapku jak to tam asi vypadalo a pokud by ti tam opravdu moc chyběla ta silnice tak si někdy vezmi vykuchaný auto bez ABS,hoď ho na skoro sliky,v kilu s ním vlítni na mokrou trávu a schválně jak daleko od silnice se zastavíš...
Samozřejmě že úplný sliky nemá,byla to myslím šotolina takže ty gumy budou určitě nějak profilovaný ale myslím že zásadní je ten fakt že rozhodně nemá spešl gumy pro jízdu po mokrý trávě ne?!
Nebejt tam ten hajzl v cervenym tricku kterej mu rozbiji okno tak je se autu nic nestane... Ono je to tezky, ti fandove sou obcas uplne debilni a stoji kde nemaj, ale je videt ze to pilot nevychytal
To Timo: proc ne pro mladou, za ty prachy...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
Přesně,ještě mu ty parchanti chudáčkovi malýmu žlutýmu poškrábou lak! Pravda ovšem je že do tý zatáčky by si stoupnul jenom magor protože to tam přímo lákalo k vylítnutí z trati!
Hmmm....tak ja si tady rejpnu,udelam si trosku srandu...i kdyz asi nevhod.....a hned dostanu pojeb.A nakonec si delas srandu i ty hattori....to me podrz.....