hmm to je teda dotaz.. na každém autě bude mít filtr zvuk jinej.. nečekej hlubokej zvuk šestiválce když dáš filtr na šáde...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
by mne zajímalo k čemu ti to bude, absolutně to nebude stejné jako zvuk jakéhokoliv jiného vozu se vzducháčem,, je tojako bys napsal, "jakej zvuk má zelenej civic?? "
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
Idaho píše:by mne zajímalo k čemu ti to bude, absolutně to nebude stejné jako zvuk jakéhokoliv jiného vozu se vzducháčem,, je tojako bys napsal, "jakej zvuk má zelenej civic?? "
To neřeš, hlavně že má radost
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Idaho píše:by mne zajímalo k čemu ti to bude, absolutně to nebude stejné jako zvuk jakéhokoliv jiného vozu se vzducháčem,, je tojako bys napsal, "jakej zvuk má zelenej civic?? "
vrrrrzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
safra to som poplietol. to bol strieborny
na kazdem aute to zni opravdu jinak, nevim kdo jake ma zkusenosti, ale treba po aplikaci K&N filtru se vetsinou nic nedeje, akorat po seslapnuti plynu vetsinou silne zasyci, teda aspon co jsme namontovali, ale je to opravdu i o tom , na jake auto se to da, treba na hondach vetsinou zni super, neco jako druhy sportovni vyfuk
Já dal na Corsu K&N a zvucek to ma hlubsi a kdyz se proslapne plyn tak je slyset jak to hlta vzduch .. Takovy hluboky vrceni az siceni... Proste zajimaavy .. A to jeste nemam ani vyfuk a zvuk to nema spatnej..
Ale ona sama o sobě má Corsa (alespoň ta moje) takový tvrdší zvuk, ne jako ty novější benzíny
Naposledy upravil(a) Termik dne 10 pro 2005 20:14, celkem upraveno 1 x.