Vzduchový filtr

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
milde11
Kontaktovat uživatele:

Vzduchový filtr

Příspěvek od milde11 »

čau lidi, tak bych si chtěl dát do svojí astry externí filtr. Ne ani tak z výkonostního hlediska, protože je mi jasný že na 1.4 16V to moc nepřidá, ale především kvůli místu, designu a taky zvuku a určitě to trošku přidá aspoň na kouťáku.
Moje otázka zní, jaký byste mi doporučili fitr, co k tomu dokoupít (nějaké kolínko atd.) a vaše poznatky, rady a zkušenosti. vím že pokud se to udělá nějak neodborně tak by to mohlo výkon ještě snížit.
Děkuju za každou radu

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Re: Vzduchový filtr

Příspěvek od Goldies »

Tak si kup kit primiho sani, kterej je delanej presne na tvoje auto a mas vystarano :) Ja sem mel v aute KN a byl sem celkem spokojenej :)
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

milde11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milde11 »

no právě to je otázka. je mi jasný že jde koupit přimo kit na mé auto a bylo by po starostech,ale jde o to, že za takový kit dám 3.500,- (což by nevadilo) ale jestli to nebude mít stejný význam jako když koupím nějaký kuželový neznačkový a upravím si vstup a bude to podstatně levnější. já totiž nemám zkušenosti.
Jen bych se zase nechtěl dočkat toho,že koupím neznačkový pohraju se s montáží a ve finále zjistím, že mi to po... motor nebo ubere na výkonu.
Takže otázka další? je lepší koupit origo kit se vším nebo se pohrát s montáží nějakého neoriginálního uni filtru?

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

No už se tu řešilo že rozdili mezi filtrama moc velky nejsou, důležitá je správná montáž a s tou pokud chceš poradit tak by to chtělo fotku motoru aby se dalo něco vymyslet
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

milde11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milde11 »

PJ píše:No už se tu řešilo že rozdili mezi filtrama moc velky nejsou, důležitá je správná montáž a s tou pokud chceš poradit tak by to chtělo fotku motoru aby se dalo něco vymyslet
jasně,já to po něděli nafotím a hodím to sem a uvidíme. každopádně to bude docela přístupné, protože když se vydělá airbox tak je tam místa přes půl motoru

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“