Dotaz lak Commodore

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

Oz to jsou Ale ten nátev si už nepamatuju Jen vím že je na nich i na pokličkách napsáno HARTAGE ale nevím co je to za firmu myslím že nějaká tuningová viděl jsem to napsaný i na nějakém víku motoru.
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

to by souhlasilo původně se točily na bmw 730i,než jsem je za velmi směšný peníz koupil 8)
Audi A8 D3 4,2i

Amanzes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amanzes »

kolik tě stálo to auto? takový kousek by se mi taky líbil v garage :-) dalo by se něco takového splašit? vím jen o peugotu 504 s 2,5l v6 ale je to peugeot já bych radči opla

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Amanzes píše:kolik tě stálo to auto? takový kousek by se mi taky líbil v garage :-) dalo by se něco takového splašit? vím jen o peugotu 504 s 2,5l v6 ale je to peugeot já bych radči opla
no já jsem ho koupil celkem levně,i když jak se to vezme :? bylo to bez tp v viceméně sériovém stavu a bylo na to ještěě hodně co kupovat.Mněl jsem těch aut už víc 2ks jsem rozsekal sekyrou na atomy a jednoho bez tp a docela dost povrchvě orezlýho jsem před mněsícem prodal do poděbrad za 10000kč. V německu se dá tohle auto koupit asi od 2000 až do 9000eur,aspon co jsem viděl.
Každopádně bych ti moc nedoporučoval si to kupovat,protože se na tohle auto neuvěřitelně těžce schánějí díly ať už čepy atd. nebo třeba sport. tlumiče které vyrábí co vím jen jedna firma na světě a to britští SPAX.Tlumiče sice mají 25 poloch nastavení na tuhost ale vyšly jen dva přední na 12000kč a to už ani nemluvím jaké byly problémy s anglické strany s vyřízením :mad: :?:
Audi A8 D3 4,2i

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Jojo,stejný potíže s dílama znám taky. Starý auta no. Ale na mýho se ještě sehnat dá leccos běžně v krámě,bohužel ale věci které bych chtěl musím pracně shánět po vrakáčích nebo mi nezbývá než to udržovat v chátrání nebo slintat u www.wallothnesch.com při pohledu na nové krásné díly na které nemám a ani mít nebudu. :twisted: :ja_nic: :zapomel:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

BooM
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz lak Commodore

Příspěvek od BooM »

2Ilegaltuner- tys v TMku furt zhanel ty ppiry co?? dycky sem se na to auto koukal, vypada moooc dobre, sem zvedavej jak dopadne....
Looking for some car....

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

BooM píše:2Ilegaltuner- tys v TMku furt zhanel ty ppiry co?? dycky sem se na to auto koukal, vypada moooc dobre, sem zvedavej jak dopadne....
NO něco na tom co píšeš pravda bude,ale já bych se o tom už ratši moc nerzkecával :shutup: Já jsem už taky moc zvědavej jak to dopadne 8)
Audi A8 D3 4,2i

DaNNy

Příspěvek od DaNNy »

co je to tam vzadu za toho zigula?? to je ten na prodej, ne?? cetl jsem inzerat v tuning magazine.... ci to je?? Nemohl bych dostat nejake foto??
diky

Amanzes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amanzes »

Ilegaltuner píše:
Amanzes píše:kolik tě stálo to auto? takový kousek by se mi taky líbil v garage :-) dalo by se něco takového splašit? vím jen o peugotu 504 s 2,5l v6 ale je to peugeot já bych radči opla
no já jsem ho koupil celkem levně,i když jak se to vezme :? bylo to bez tp v viceméně sériovém stavu a bylo na to ještěě hodně co kupovat.Mněl jsem těch aut už víc 2ks jsem rozsekal sekyrou na atomy a jednoho bez tp a docela dost povrchvě orezlýho jsem před mněsícem prodal do poděbrad za 10000kč. V německu se dá tohle auto koupit asi od 2000 až do 9000eur,aspon co jsem viděl.
Každopádně bych ti moc nedoporučoval si to kupovat,protože se na tohle auto neuvěřitelně těžce schánějí díly ať už čepy atd. nebo třeba sport. tlumiče které vyrábí co vím jen jedna firma na světě a to britští SPAX.Tlumiče sice mají 25 poloch nastavení na tuhost ale vyšly jen dva přední na 12000kč a to už ani nemluvím jaké byly problémy s anglické strany s vyřízením :mad: :?:
aha tak to jo tenhle model se mi dost líbí ale asi šáhnu po tom pežotu vypadá podobně ale je taky za horu peněz za které bych mohl mít kupu jiných ale klasika je klasika :-)

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

není to sice taková střela ale koukni na tipcars.cz je tam tohle auto ale 4dv. A je to rekord takže slabší motor ale vypadá dost zachovale a je jen za 20000kč. Zepředu uplně stejný :wink:
Audi A8 D3 4,2i

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

DaNNy píše:co je to tam vzadu za toho zigula?? to je ten na prodej, ne?? cetl jsem inzerat v tuning magazine.... ci to je?? Nemohl bych dostat nejake foto??
diky
foto je v inzerci koukni tam-je to kára od bratrance
Audi A8 D3 4,2i

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Chlape, krásný auto. Ale možná bych dal spíš kombinaci oranž + matně černá střecha a černý středy kol. A určitě se vykašli na ten pruh na kapotě, ten tam nesedí.

Nebo co takhle láknout černě ten prolis na kapotě?
Speed kills. Drive Ford and live forever.

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

bob ash píše:Chlape, krásný auto. Ale možná bych dal spíš kombinaci oranž + matně černá střecha a černý středy kol. A určitě se vykašli na ten pruh na kapotě, ten tam nesedí.

Nebo co takhle láknout černě ten prolis na kapotě?
O té kombinaci jsem taky uažoval,ale nevím auta s takovým lakem už tu jezdí a krémovou střechu nemá co vím nikdo.S tím pruhem ještě uvidím ale co jsem skoušel je to jediná věc co tam pasuje.
S tím prolisem tě přesně nechápu,myslíš nalakovat celý střed kapoty,nebo jak?
Audi A8 D3 4,2i

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Jo, přesně tak, celej střed. A tu střechu bych když už nedělal krémovou, ale čistě bílou ...
Obrázek
Speed kills. Drive Ford and live forever.

Komár 1981
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Komár 1981 »

Mozna jsem uchylak, ale ja bych udelal ten puvodni navrh z prvni strany, pouze s tim, ze bila leskla a oranzovy zaklad reflexni, ale matovou!

:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!
::

Obrázek

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

bob ash píše:Jo, přesně tak, celej střed. A tu střechu bych když už nedělal krémovou, ale čistě bílou ...
Obrázek
uvažoval jsem barvě na střechu z palety bmw--Alpinweis.
Audi A8 D3 4,2i

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Komár 1981 píše:Mozna jsem uchylak, ale ja bych udelal ten puvodni navrh z prvni strany, pouze s tim, ze bila leskla a oranzovy zaklad reflexni, ale matovou!
Nazdar uchylak určitě jsi :D ,ale nic si s toho nedělej,protože já jsem taky a auto se bude stříkat zatím na 98% tak jak je na té fotomontáži na začátku.Jo a spodek bude orange metla,ale moc tě nechápu s tou "mátovou" co to je?

Jinak tady přikládam aktuální foto káry 8)

P.s. auto se dělá u firmy www.bulldog-tuning.com.Tuhle firmu můžu vřele doporučit,protože mi tam dělají na autě jak barevní a vůbec nic neojebávají jako v jiných rádoby firmách. 8)
Přílohy
Vnitřnosti.jpg
Vnitřnosti.jpg (70.27 KiB) Zobrazeno 1023 x
kastle.jpg
kastle.jpg (54.02 KiB) Zobrazeno 1023 x
Audi A8 D3 4,2i

cosby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cosby »

Ten Commodor má předek jako BRecord.Jinak v Kopřivnici je jeden,měl krásného Commodora,vínově červený,bílá palubka.Já měl Opel record Caravan rv.64,potom recorda caravana 79,senátora -už nevím rok,myslím 82,byl to 3,0 automat,potom asconu,Kadetta,Vectru A i B.Teď jsem přesedlal na Octávky a do budoucna asi Audi,nějak se mi začínají ty nové-od 00 nahoru líbit.Oplům zdar

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Předek má stejný jako rekord D,toho jsem taky mněl,taky jsem mněj ještě 2 tyhle commodre a i seniho B 3,0 a taky jsem mněl kilo (š 110l)
Ale nechci frajeřit :lol: :D :lol: :D :lol:

Nemáš náhodou foto toho commodora s tou bílou palubkou?
Audi A8 D3 4,2i

cosby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cosby »

To nemám a neznám majitele,je to Kopřivničan a myslím,že pořád jezdí.
jednu dobu moc nechybělo,a měl jsem Admirála,myslím z 76,nádherná loď.Měl ho jeden z Mnišího co dělá veterány.

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

jo no to je pořádná kára něco podobnýho je na tipcars.cz píše že je to kapitán.fakt super kára něco jako diplomat je to tuším 2,8 v manuálu a myslím že za něj chce něco kolem 39000kč, možná je už cena nižší to auto už tam je strašně dlouho :(
Audi A8 D3 4,2i

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Pěkný autíčko 8) Tahle klasika se mi líbí 8)

A pěkný výfuk od HKS 8)
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

[quote="bob ash"]Jo, přesně tak, celej střed. A tu střechu bych když už nedělal krémovou, ale čistě bílou ...
Obrázek[/quotep

PŘEDSAVOVAL JSIS TO NĚJAK TAKHLE?pODLE MNĚ DOST ONIČEM :(
Přílohy
opel14.jpg
opel14.jpg (71.61 KiB) Zobrazeno 995 x
opel00.jpg
opel00.jpg (69.49 KiB) Zobrazeno 995 x
Audi A8 D3 4,2i

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Ty woe...firma co se zabyva tuningem a nemaj zvedak na auta...no celkem drsny podminky pro kvalitni praci. Ale fandim ti a doufam ze to uvidim nekde na budoucim srazu...
VW PASSAT B5

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Zvedák sice zatím nemají,ale to je ůplně jedno, bych tě chtěl vidět jak bys na zvedáku brousil celou podlahu.Po půl hodině by stoho nechal protože by tě bolel krk jak prase.Takhle na boku je to o hodně pohodlnější 8)
Audi A8 D3 4,2i

Shiby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiby »

Ilegaltuner píše:Předek má stejný jako rekord D,toho jsem taky mněl,taky jsem mněj ještě 2 tyhle commodre a i seniho B 3,0 a taky jsem mněl kilo (š 110l)

myslim ze tu frajeris az moc :D :D :D
Šumperská jízda !!!

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Shiby píše:
Ilegaltuner píše:Předek má stejný jako rekord D,toho jsem taky mněl,taky jsem mněj ještě 2 tyhle commodre a i seniho B 3,0 a taky jsem mněl kilo (š 110l)

myslim ze tu frajeris az moc :D :D :D
To je asi fakt :afro: Budu to muset omezit :sorry:

:D :D :D
Audi A8 D3 4,2i

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

sehnal jem chlápka co mi na to stříkne chameleona za 20000kč se vším všudy i s barvou 8)
Audi A8 D3 4,2i

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“