Dotaz lak Commodore
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
no já jsem ho koupil celkem levně,i když jak se to vezmeAmanzes píše:kolik tě stálo to auto? takový kousek by se mi taky líbil v garagedalo by se něco takového splašit? vím jen o peugotu 504 s 2,5l v6 ale je to peugeot já bych radči opla

Každopádně bych ti moc nedoporučoval si to kupovat,protože se na tohle auto neuvěřitelně těžce schánějí díly ať už čepy atd. nebo třeba sport. tlumiče které vyrábí co vím jen jedna firma na světě a to britští SPAX.Tlumiče sice mají 25 poloch nastavení na tuhost ale vyšly jen dva přední na 12000kč a to už ani nemluvím jaké byly problémy s anglické strany s vyřízením

Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Jojo,stejný potíže s dílama znám taky. Starý auta no. Ale na mýho se ještě sehnat dá leccos běžně v krámě,bohužel ale věci které bych chtěl musím pracně shánět po vrakáčích nebo mi nezbývá než to udržovat v chátrání nebo slintat u www.wallothnesch.com při pohledu na nové krásné díly na které nemám a ani mít nebudu.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Re: Dotaz lak Commodore
2Ilegaltuner- tys v TMku furt zhanel ty ppiry co?? dycky sem se na to auto koukal, vypada moooc dobre, sem zvedavej jak dopadne....
Looking for some car....
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
NO něco na tom co píšeš pravda bude,ale já bych se o tom už ratši moc nerzkecávalBooM píše:2Ilegaltuner- tys v TMku furt zhanel ty ppiry co?? dycky sem se na to auto koukal, vypada moooc dobre, sem zvedavej jak dopadne....

Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
aha tak to jo tenhle model se mi dost líbí ale asi šáhnu po tom pežotu vypadá podobně ale je taky za horu peněz za které bych mohl mít kupu jiných ale klasika je klasikaIlegaltuner píše:no já jsem ho koupil celkem levně,i když jak se to vezmeAmanzes píše:kolik tě stálo to auto? takový kousek by se mi taky líbil v garagedalo by se něco takového splašit? vím jen o peugotu 504 s 2,5l v6 ale je to peugeot já bych radči opla
bylo to bez tp v viceméně sériovém stavu a bylo na to ještěě hodně co kupovat.Mněl jsem těch aut už víc 2ks jsem rozsekal sekyrou na atomy a jednoho bez tp a docela dost povrchvě orezlýho jsem před mněsícem prodal do poděbrad za 10000kč. V německu se dá tohle auto koupit asi od 2000 až do 9000eur,aspon co jsem viděl.
Každopádně bych ti moc nedoporučoval si to kupovat,protože se na tohle auto neuvěřitelně těžce schánějí díly ať už čepy atd. nebo třeba sport. tlumiče které vyrábí co vím jen jedna firma na světě a to britští SPAX.Tlumiče sice mají 25 poloch nastavení na tuhost ale vyšly jen dva přední na 12000kč a to už ani nemluvím jaké byly problémy s anglické strany s vyřízením![]()

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Chlape, krásný auto. Ale možná bych dal spíš kombinaci oranž + matně černá střecha a černý středy kol. A určitě se vykašli na ten pruh na kapotě, ten tam nesedí.
Nebo co takhle láknout černě ten prolis na kapotě?
Speed kills. Drive Ford and live forever.
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
O té kombinaci jsem taky uažoval,ale nevím auta s takovým lakem už tu jezdí a krémovou střechu nemá co vím nikdo.S tím pruhem ještě uvidím ale co jsem skoušel je to jediná věc co tam pasuje.bob ash píše:Chlape, krásný auto. Ale možná bych dal spíš kombinaci oranž + matně černá střecha a černý středy kol. A určitě se vykašli na ten pruh na kapotě, ten tam nesedí.
S tím prolisem tě přesně nechápu,myslíš nalakovat celý střed kapoty,nebo jak?
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Jo, přesně tak, celej střed. A tu střechu bych když už nedělal krémovou, ale čistě bílou ...

Speed kills. Drive Ford and live forever.
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
Mozna jsem uchylak, ale ja bych udelal ten puvodni navrh z prvni strany, pouze s tim, ze bila leskla a oranzovy zaklad reflexni, ale matovou!
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
uvažoval jsem barvě na střechu z palety bmw--Alpinweis.bob ash píše:Jo, přesně tak, celej střed. A tu střechu bych když už nedělal krémovou, ale čistě bílou ...
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar uchylak určitě jsiKomár 1981 píše:Mozna jsem uchylak, ale ja bych udelal ten puvodni navrh z prvni strany, pouze s tim, ze bila leskla a oranzovy zaklad reflexni, ale matovou!

Jinak tady přikládam aktuální foto káry

P.s. auto se dělá u firmy www.bulldog-tuning.com.Tuhle firmu můžu vřele doporučit,protože mi tam dělají na autě jak barevní a vůbec nic neojebávají jako v jiných rádoby firmách.

- Přílohy
-
- Vnitřnosti.jpg (70.27 KiB) Zobrazeno 1024 x
-
- kastle.jpg (54.02 KiB) Zobrazeno 1024 x
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Ten Commodor má předek jako BRecord.Jinak v Kopřivnici je jeden,měl krásného Commodora,vínově červený,bílá palubka.Já měl Opel record Caravan rv.64,potom recorda caravana 79,senátora -už nevím rok,myslím 82,byl to 3,0 automat,potom asconu,Kadetta,Vectru A i B.Teď jsem přesedlal na Octávky a do budoucna asi Audi,nějak se mi začínají ty nové-od 00 nahoru líbit.Oplům zdar
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
To nemám a neznám majitele,je to Kopřivničan a myslím,že pořád jezdí.
jednu dobu moc nechybělo,a měl jsem Admirála,myslím z 76,nádherná loď.Měl ho jeden z Mnišího co dělá veterány.
jednu dobu moc nechybělo,a měl jsem Admirála,myslím z 76,nádherná loď.Měl ho jeden z Mnišího co dělá veterány.
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
[quote="bob ash"]Jo, přesně tak, celej střed. A tu střechu bych když už nedělal krémovou, ale čistě bílou ...
[/quotep
PŘEDSAVOVAL JSIS TO NĚJAK TAKHLE?pODLE MNĚ DOST ONIČEM

PŘEDSAVOVAL JSIS TO NĚJAK TAKHLE?pODLE MNĚ DOST ONIČEM

- Přílohy
-
- opel14.jpg (71.61 KiB) Zobrazeno 996 x
-
- opel00.jpg (69.49 KiB) Zobrazeno 996 x
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Ty woe...firma co se zabyva tuningem a nemaj zvedak na auta...no celkem drsny podminky pro kvalitni praci. Ale fandim ti a doufam ze to uvidim nekde na budoucim srazu...
VW PASSAT B5
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
To je asi faktShiby píše:myslim ze tu frajeris az mocIlegaltuner píše:Předek má stejný jako rekord D,toho jsem taky mněl,taky jsem mněj ještě 2 tyhle commodre a i seniho B 3,0 a taky jsem mněl kilo (š 110l)
Ale nechci frajeřit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemáš náhodou foto toho commodora s tou bílou palubkou?![]()
![]()

Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele: