P.S:Nechci rady typu kup si radio na mp3 at se stim nemusim srat
rada s prevodem hudby.-..
Moderátor: Rudi
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
rada s prevodem hudby.-..
Chtel sem se zeptat zkusenejsich jestli se da nejak prevest format mp3 tak aby mi fungoval v normalnim radiu na cd (podotykam to radio neni na mp3) nevim jak se jmenuje ten format co se pouziva defaultne jestli je to ogg,nebo neco jinyho diky.
diky 
Audi Coupe Quattro
Re: rada s prevodem hudby.-..
kup si radijo na mp3 
jak rikaji ostatni, NERO
jak rikaji ostatni, NERO
Looking for some car....
NERO ti to převede do hudebního cd, ale nechá to v mp3...nato je potřeba myslím extra program...nebudu házet linky.převody najdeš i na Stahuj.cz
To neni pravda, Nero ti to prevede na format, kterej se da prehrat v normalnim radiu, bez pouziti nejakejch dalsich programku...mazel.muj píše:NERO ti to převede do hudebního cd, ale nechá to v mp3...nato je potřeba myslím extra program...nebudu házet linky.převody najdeš i na Stahuj.cz
tak proč to nejede...mám taky rádio bez mp3, takže stejný problém
-
Lobo
- Kontaktovat uživatele:
ja to delam ve winampu, precvaknes v menu na "disk writer" ono ti to vytvori .wav soubory a ty pak smahnes na cd jako hudebni disk...
Normalne das v Neru vypalit hudebni disk a ono si to prevede format *.MP3 do myslim *.cda... Netusim proc ti to nejde, mozna zkus novejsi Nero...
CDEX !!!!
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
.cda se jmenuje formát normálních zvukovejch CD
a jak už zaznělo - nero rulez. Akorát ře samozřejmě že se ti tam toho nevejde tolik jako v mp3, je to limitovaný minutáží jednotlivýho CD.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
TROYi, ja uz mam asi 5 let CDEX, lame kodek a uplne v pohode 192kilo 
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud už se hádáte o CDDA ripperech, tak jedině EAC, že ano... 
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kdyz o tom nic nevim tak se prosim te k tomu nevyjadruj, akorat pises nesmysly do vsech tematu, asi jenou kvuli poctu prispevku....mazel.muj píše:NERO ti to převede do hudebního cd, ale nechá to v mp3...nato je potřeba myslím extra program...nebudu házet linky.převody najdeš i na Stahuj.cz
nebo pouzivam krom Nera i WinOnCD
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:TROYi, ja uz mam asi 5 let CDEX, lame kodek a uplne v pohode 192kilo
taky mám pozitivní zkušenosti, když to dělalo chyby tak to bylo způsobený blbou mechanikou, když jsem dal novou šlo vše bezproblémově
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
tojebordel:děkuju za upozornění
A ja pouzivam sound forge 8 a ten prevede cokoli na cokoli,teda jen audio,bo video formaty...Doporucuju
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
S 430Long klídek
nechce se mi zakládat nový téma, když to taky s převodem souvisí...
jestli by mi mohl někdo pomoct
potřeboval bych vyseknout z mp3 jenom část (ze 14minut potřebuju jenom 3 který jsou uprostřed) a smahnout to jako hudební stopu... nevíte?
někdo psal o winampu... šlo by to předělat na wav a pak to okleštit v tom ošklivym windowsáckym záznamu zvuku?
mám služební notes a nemám práva nic instalovat... stolní comp doma je zase bez disku resp. bez op. systému... ten používám přes usb konvertor jako externí disk
a k pálení mp3 jako hudební stopu používám IBM RecodNow! - součást těch hovadin k notesu
předem dík
jestli by mi mohl někdo pomoct
potřeboval bych vyseknout z mp3 jenom část (ze 14minut potřebuju jenom 3 který jsou uprostřed) a smahnout to jako hudební stopu... nevíte?
někdo psal o winampu... šlo by to předělat na wav a pak to okleštit v tom ošklivym windowsáckym záznamu zvuku?
mám služební notes a nemám práva nic instalovat... stolní comp doma je zase bez disku resp. bez op. systému... ten používám přes usb konvertor jako externí disk
a k pálení mp3 jako hudební stopu používám IBM RecodNow! - součást těch hovadin k notesu
předem dík
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
xenon04 Ten sound forge tohle umi,tak to zkus v nem
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
S 430Long klídek
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
xenon04: pokud mas Nero tak bys mel mit u toho i programek Wawe Editor, tam to jde krasne a jednoduse 
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
kluci dík moc!
použil jsem ten Nero Wave Editor
splnilo to přesně to, co jsem potřeboval
ten sound forge 8 měl 265MB a to bych tahal dlouho...
použil jsem ten Nero Wave Editor
ten sound forge 8 měl 265MB a to bych tahal dlouho...
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- LANpartyzan
- Kontaktovat uživatele:
kdyz to prevede do hudebniho CD tak to nemuze nechat v mptrojkachmazel.muj píše:NERO ti to převede do hudebního cd, ale nechá to v mp3...nato je potřeba myslím extra program...nebudu házet linky.převody najdeš i na Stahuj.cz
vypaluju takhle uz leta a staci tam nahazet mp3 (jak uz bylo receno) a Nero si to sam prevede...Zatim jsem s tim nemel zadny problem, vsechny radia to vzaly....