A když ne tak tě svezu já

No vinyly na to určitě nepůjdou max nějaké chromové nálepky s nápisama firem co vyrobily díly co mám v autě SPAX,Koni,HKS,Wilwood,BulldogoctaviaTDi píše:vypada to pekne hlavne to neotuziz nalepkama ci vynilama a takovyma sracky.Nejlepsi je cisty stylejako na fotkach
na ty nalepky se vyserIlegaltuner píše:No vinyly na to určitě nepůjdou max nějaké chromové nálepky s nápisama firem co vyrobily díly co mám v autě SPAX,Koni,HKS,Wilwood,BulldogoctaviaTDi píše:vypada to pekne hlavne to neotuziz nalepkama ci vynilama a takovyma sracky.Nejlepsi je cisty stylejako na fotkach
,OZ,Sony,Sparco,aj
já jsem prodal tak před měsícem jedno commo do Poděbrad.Jinak na www.Tipcars.cz je jeden 4dv rekord(stejný predej jako commo) a taky tam je jeden kapitánmc-otka píše:hej hoši neprodává někdo takovou káru moc se mi to líbí"stejnak jsou nej starý auta":)
no spíš tmavě žlutýmc-otka píše:jo ten 4dv rekord jsem se koukal takovej béžovej"
jen ho nech synečka,vždyt jak viděl ty káry tak zapomněl mluvitTUNER Lukas P píše:Co to je to tvoje Kua?![]()
![]()
![]()
No jsou to pecky
no fuj... už jsem se lek že to někdo smazalmilosh píše:hodil sem to s dovolenim do OPEL sekce