zahřátý motor zhasíná
Moderátor: Idaho
zahřátý motor zhasíná
Mám problém s Hondou Prelude, motor B20A3. Když nastartuji studené auto vše je v pohodě. Motor běží na cca 2000 ot./min (automatický sitič asi). Ale ve chvíli, kdy se motor zahřeje (sitič vypne asi) najednou zhasne. Potom už jde nastartovat jen s plynem, když plyn pustím okamžitě zhasne. 

- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Re: zahřátý motor zhasíná
no na studenej motor se ti zapne automaticky sitic.... ktery pak sam vypne. Podle me to muze bejt bud spatnej volnobeh, privod paliva, .... spatna vaha vzduchu je asi blbost. nevim nic vic me nenapada. skus
www.honda-club.cz tam ti urcite taky poradi.
www.honda-club.cz tam ti urcite taky poradi.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- Stanleysniper
nevím píšeš asi sytič tzn že máš karbec, protože vstřiky nemají sytič, vstřiky dávají více paliva, chce to upřesnit jestli máš mpi nebo karbec, mě číslo motoru hondy moc neříká,
ale v každým případě se vyplatí nový svíčky ty dělají hodně, pokud je to karbec (myslim si že není (nevím)) tak to může být ucpaná tryska volnoběhu, pokud je to mpi tak to může dělat snímač otevření vzduchové klapky (ne váha vzduchu), to je ta klapka za co jí ovládá plynové lanko, může udávat jiné údaje a tudíž je tam málo anebo moc vzduchu, a jinak příčin může být dalších 10, to chce vidět a laborovat, anebo diagnostika
ale v každým případě se vyplatí nový svíčky ty dělají hodně, pokud je to karbec (myslim si že není (nevím)) tak to může být ucpaná tryska volnoběhu, pokud je to mpi tak to může dělat snímač otevření vzduchové klapky (ne váha vzduchu), to je ta klapka za co jí ovládá plynové lanko, může udávat jiné údaje a tudíž je tam málo anebo moc vzduchu, a jinak příčin může být dalších 10, to chce vidět a laborovat, anebo diagnostika
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
B20A3 karbík?? ehm no nevím, nevím
ten typ máš v TP nebo namotoru?
to spíš vypadá že máš n ato m hozenou hlavu z B20A2 a níže.. B20A3 by měla být katová stříkačka, ne? 
( ehm taky mám v TP motor B20A4 a v accorvovi mi sedí blok B20A4 - kvuli evidenci - ale střeva jsou A20A4a hlava A20A3
)

( ehm taky mám v TP motor B20A4 a v accorvovi mi sedí blok B20A4 - kvuli evidenci - ale střeva jsou A20A4a hlava A20A3

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Kopy : super. .další bod ve kterém se liší motory accorda a Preludky
nevím jsi někdy četl moje rozborky accordu ale dlouho se vedla na hodnaclubu debata na téma čím se liší B20Ax v prelude od stejně označeného B20Axv Accordu.
nejen že všichni tvrdili že B20A2 ( příklad ) bude vždy ten samej B20A2 at je v prelude nebo accordu dost lidí si na tom i nabylo hubu
B20A motory v prelude mají agregáty na druhé straně oproti US B20A v accordu
a ted jsi ty sám potvrdil další věc.. B20A3 v prelude je karbík, zatímco B20A3 v accordu zavrhnul karburátor a dal se cestou DOHC stříkačky:)
jen mne napadá to co jsi tam pastnul je popis 2.0ex.. určitě má 2.0 ex motor B20A3 ? nikde to v tom výpisu zmíněné není ..

nejen že všichni tvrdili že B20A2 ( příklad ) bude vždy ten samej B20A2 at je v prelude nebo accordu dost lidí si na tom i nabylo hubu

B20A motory v prelude mají agregáty na druhé straně oproti US B20A v accordu

jen mne napadá to co jsi tam pastnul je popis 2.0ex.. určitě má 2.0 ex motor B20A3 ? nikde to v tom výpisu zmíněné není ..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
jinak koukni na http://www.pauldesign.ru/honda/about.html tam je specifikace pro accordy a již b20a2 je stříkačka jak v US tak evropské verzi ( v polovine stránky )