Vojtuch píše:takze kdyz to tak zhrnu tak budem mit skoro krome klik stejne akorat jiny styl....me uz jen chybi rozvody a skla......... ale to nechavam na pekne pocasi
....no ty rozvody spíš nechávám já na pěkné počasí
tak co se týká těch klik, nechci je zavařit, je to jen na VT, jak to asi vypadá, ale já chci dopasovat kliky z jiného auta!!!!
jinak zatím musím zaklepat na dřevo kladivo autí zatím bez zaváhání jezdí v tom mrazu...
Naposledy upravil(a) Wawra dne 22 led 2006 21:01, celkem upraveno 1 x.
InterCars CZ
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!! Dlouhodobá povrchová ochrana NANO4CAR
Wawra píše:tak co se týká těch klik, nechci je zavařit, je to jen na VT, jak to asi vypadá, ale já chci dopasovat kliky z jiného auta!!!!
audi
nene... alfinka...
InterCars CZ
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!! Dlouhodobá povrchová ochrana NANO4CAR
InterCars CZ
to chci vidět jak to seženeš,to jedině sousedovi vyřezat před barákem
to by ji ten soused teprve musel mít!!! uvidím, snad se nějaké najdou...
InterCars CZ
každý večer mi jezdí k baráku zloději...tak takhle sedím u počítače každých 5 minut vykouknu z okna a oni po hoďce odjedou...ale včera tady strašili až do 4:45...zmrdi vyjebaní...dělám hlídače zadara...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Zdarec Tuneři - Mám problém...Boural jsem, a odnesly to zadní dveře a blatník. Jde o to že nemám garáž a pomalu se blíží sezóna a Já se stydím jezdit takhle "označený". Nevíte kdo by mi mohl pomoct???
Tobi píše:Zdarec Tuneři - Mám problém...Boural jsem, a odnesly to zadní dveře a blatník. Jde o to že nemám garáž a pomalu se blíží sezóna a Já se stydím jezdit takhle "označený". Nevíte kdo by mi mohl pomoct???
Uňak napsal: to jseš ty kubo??????? Čus Miro, jo jsem to Já. Vždyť víš jak to hn..ně vypadá. Uš jsem sehnal kolegu s roboty, který říkal že aš bude mít čas tak se domluvíme. Ale znáš to : Tá zasraná zima všechno brzdí, většinou mají všichni auta v garážích, tak není kde a jak...
no myslim, ze firma buldog tuning na tuhle celicu dodala akorat material........tohle ti udela kazdy sikovny karosar. no a ty svody......chtel bych videt mereni na brzde......zajimalo by me jak to pocitaji a z ceho vychazi pri vyrobe svodu....
kazdopadne je pekna.....
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
Dan píše:no myslim, ze firma buldog tuning na tuhle celicu dodala akorat material........tohle ti udela kazdy sikovny karosar. no a ty svody......chtel bych videt mereni na brzde......zajimalo by me jak to pocitaji a z ceho vychazi pri vyrobe svodu....
kazdopadne je pekna.....
Dělali ji kompletně celou...Ale trvalo jim to asi půl roku...
Použitím tuningový výfuků BULLDOG zvýšite výkon svého motoru od 3% do 12%
kdyby to byla pravda tak bych ho i chtěl...lepší svody bych snad vykouzlil i já...boha jeho... hrůza!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
JJ, tu Celicu udelali docela pekne i kdyz tam byla asi rok, co jsi pamatuji, za to o jeho aute se to rict neda!
Mechaniky tam ma dobre, ten typek s Corsou umi docela dobre hazet auto do laku, co jsem tam videl...