mám možnost koupit Golf IV GTi, a rád bych věděl hlavně kolik si to v reálu vezme benzínu - jezdím denně 60km do práce po dálnici pohodovou jízdou 100-110km/h.....a taky eventuálně na co se při koupi zaměřit, co zkontrolovat, na co dát pozor....díky

Moderátor: Fazeey
tak to je OK, na dálnici to mám 10km a to se akorát v pohodě zahřeje a pak na 6tku v pohodě po dálniciTommy-cupra píše:kdyz budes jezdit jen dalnici a nechas to zahrat tak muzes jezdit i za 8 v klidu.
Takhle to praktikuji i ja a nemam se spotrebou problem,pokud to po dalnici mnogo nemastimcharlie206 píše:tak to je OK, na dálnici to mám 10km a to se akorát v pohodě zahřeje a pak na 6tku v pohodě po dálniciTommy-cupra píše:kdyz budes jezdit jen dalnici a nechas to zahrat tak muzes jezdit i za 8 v klidu.
jj, už jsem na toho černýho koukal, moooc krásný....taky bych radši černýho, ale stříbrná se líp udržuje a toho černýho jsem nikde na prodej nevidělTommy-cupra píše:jo ten neni spatnej,ale stejne mu myslim chybi to predni lizatko,presne to si ted koupil tata ale cerny,jsou tu fotky v odkazu new car v rodine.