Jo jo ta spodni je z Rovera... Premyslim ze bych si nechal tu PP5 prave z Rovera a Slyovi prodal tu PM7... Asi bych ti je mel poslat abys na to mrknul co? Mi napis pripadne SZ pokud to nechces psat verejne co, jak a za kolik... Ja mam jasno - chci posunout omezovac na premanentnich 8000 a pokud to pujde nekde neco pridat (nemam lambdu takze O2 senzor nejakym zpusobem deaktivovat)...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Vyzkoušej,jestli ti funguje ta na rovera na autě teď. Když to bude ok,tak není problém,i když jak říkám s programováním obd 0 mám malé zkušenosti,ale s rev limitem by neměl být problém. Když vyhraješ 1.6 a dáš si mý jméno na přední sklo,tak je úprava zdarma,jinak počítej tak 1500,-
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
MarAt píše:Vyzkoušej,jestli ti funguje ta na rovera na autě teď. Když to bude ok,tak není problém,i když jak říkám s programováním obd 0 mám malé zkušenosti,ale s rev limitem by neměl být problém. Když vyhraješ 1.6 a dáš si mý jméno na přední sklo,tak je úprava zdarma,jinak počítej tak 1500,-
Dobry business, ale nevyhraje Minimalne ja ho trochu potrapim Btw., dneska prisly do Prahy ultralight forged connecting I-Beam Probe rods. Uz jen celni formality a budou doma.
Hihi vsechno vyzkousim az Hondu vytahnu z garaze... To nevim kdy bude, ale asi brzo kdyz jsem ji byl vcera nastartovat. Ten Rover ma psanej vykon 122PS coz mi trochu trapi - mozna ta jednotka bude trochu poddimenzovana ne? Takze jen samotnej revlimiter by mi moc nepomohl...
MarAt píše:Vyzkoušej,jestli ti funguje ta na rovera na autě teď. Když to bude ok,tak není problém,i když jak říkám s programováním obd 0 mám malé zkušenosti,ale s rev limitem by neměl být problém. Když vyhraješ 1.6 a dáš si mý jméno na přední sklo,tak je úprava zdarma,jinak počítej tak 1500,-
Dobry business, ale nevyhraje Minimalne ja ho trochu potrapim Btw., dneska prisly do Prahy ultralight forged connecting I-Beam Probe rods. Uz jen celni formality a budou doma.
Jasny ze nevyhraju. To ani nikam nepisu. Mam to na bezny jezdeni.
Zemi píše:Hihi vsechno vyzkousim az Hondu vytahnu z garaze... To nevim kdy bude, ale asi brzo kdyz jsem ji byl vcera nastartovat. Ten Rover ma psanej vykon 122PS coz mi trochu trapi - mozna ta jednotka bude trochu poddimenzovana ne? Takze jen samotnej revlimiter by mi moc nepomohl...
Lepší by to pro tebe bylo na té PM7,jestli máš Gmeter,tak bys mohl skusit zajet třeba 3x nějakou rovinku na staré jednotce,udělat průměr,pak bysme to vyměnili a zajel bys to znovu a hned bys i věděl,kolik ti to za stejných podmínek přidalo...Ten rover je prostě podle mě risk..
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
MarAt píše:Ale jestli nehodláš vyhrávat tak si najdu někoho perspektivnějšího
No konkurence je uz trochu jinde nez driv... Ted uz je to v kategoriich skoro samej zavodak, ale nebudu fnukat... Ja si jezdim primarne pro cas... Dejme tomu ze Sly se bude chtit postavit tem nejsilnejsim takze ten by ti mohl bejt uzitecnej. Ja nez abych si treba koupil vacky tak dam radsi do brzd anebo do zpevneni karoserie abych uz KONECNE mohl smele na okruh a nebyl z jizdy na nem zklamanej.
Ad to pomereni Gtechem - to pujde... Nejlepe na slickach a rovnou nekde na sprintech... Pac po par testech s normalnima gumama bych je mel asi na draty...
narazil jsem na inzerát v bazaru hondaclubu a vzpoměl si na vás kuci
"Prodám upravenou řídící Jednotku na CRX 1.6i 16v ED9, rok výroby 88-92 od firmy TSS-Tuning. Navýšení +15PS +12Nm. V případě zájmu volejte na tel. 720526739"
MarAt píše:Tolik koní nikdo jinej nenabídne,je to jasná volba ...proč ale tu jednotku někdo prodává
protože je majitel už mrtev, urvalo mu to hlavu
takovy cero ve stylu suprakiller
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz