No jo,slyšel jsem že tam shání generálního ředitele pro noční provoz!Gajda píše:Mikael: neděláš náhodou v EPT ??? A nebo ve Svatavskejch strojírnách?

Mikael píše:A mas novy auto.Takovy sou nejlepsi.
Není problém,stačí když se za mě naučíš matiku,ekonomiku,právo,marketing,seženeš mi brigádu...no...až to budeš mít hotový tak řekni a já řeknu co dál...zvooky píše:jeje ja bych chtel mit vase starosti
Tyhle výlety jsou drahá záležitost no...wrenklin píše:skoda ze sem to nevifotil pred 14 dnema to sem to totiz posteloval do audi 80 b4 na lede tak ve 30prc mensi vylet za12tacu jinak ted u uz bi tam byl superblackpheonyx to je takova jako cerna z dalkya ve tme zblyska za slunicka to budeod vseho neco tak vlete udelame grilovacku a alkac co
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mno ja bych taky neco po dlouhy dobe podnikl.....zvooky píše:mno dal bych si nejakou akcičku s menšim množstvim alkoholu.....
Vůbec mi o tom nemluv,včera jsem přišel v pět ráno domů,bolí mě ledviny,hlava a jediný co mám chuť pít je čaj...zvooky píše:mno dal bych si nejakou akcičku s menšim množstvim alkoholu.....
Notorehattori_hanzo píše:Vůbec mi o tom nemluv,včera jsem přišel v pět ráno domů,bolí mě ledviny,hlava a jediný co mám chuť pít je čaj...zvooky píše:mno dal bych si nejakou akcičku s menšim množstvim alkoholu.....![]()