barry píše:Díky...díky...
Kurde se mi k tomu přidala nějaká pandemie či co...38°C horečka a cítím se fakt not ready...
Chlapi kde je nějaká kvalitní lakovna za dobré peníze...jde mi o metlu!
Já dělám ve velkoobchodu s železářstvím... prodám ti metlu nebo koště jaké budeš chtít... klidně ti ho hodím i na auto
Barry neni prvda ze si tam byl navic.N a tom knfliktu si myslim zes mel vinu jak ty tak i on ,ale to je jedno.A jestli si myslis ze bych se te nezasatal kdybys ho nejak usvedcil tak se mylis.
Taxi muž: bim bim, bác bim...bim bam...
Barry: jo si frajer...podívej se jak vypadáš ty a jak já...sorry jsem přebral... Taxi muž: bim bác tu máš a kopnu tě do nohy...
Barry: Jo díky, už mám dost omlouvám se! Taxi muž: bim bim bác tu máš kokote na a ještě tě kopnu
Barry: Už mám fakt dost...dej mi pokoj jsem hotový Taxi muž: bim bum bác a na ucho asi 15. rána...
Barry: (Padá) o co ti jde vidíš že nemám šanci promluvíme si jak budeme střízlivý! Taxi muž: Na tu máš, bim bác, kop...
[/b][/size]
Taxikář má evidentně nadměrně vysoké ÍQé... určitě nedokončil ani docházku ve školce...
barry píše:Díky...díky...
Kurde se mi k tomu přidala nějaká pandemie či co...38°C horečka a cítím se fakt not ready...
Chlapi kde je nějaká kvalitní lakovna za dobré peníze...jde mi o metlu!
O něčem bych věděl a dělaj fakt dobře-Je to v Č.Těšíně
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
Barry:ty jsi taky fajny synek,duležité je že jsme to přežili,ty to rozchodíš,a příště mu řeknu třeba já že ho vyjebu do prdele A navíc jsi tam nebyl,ty jsi tam byl se mnou,ale zachránit bych tě nezachranil bo jsem si nechal svaly doma ...a chůze mi dělala značné problémy
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
To rád slyším, ale nerad bych byl ještě někdy ve společnosti váženého pana taxikáře...
Radši mu nic neříkej...už dva dny se mi špatně a bolestivě chodí a spí...
Ať nedopadneš podobně...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Už jsem hodně krát v Karviné viděl Stříbrného Mustanga(2005) s modrýma pruhama a ten černý jde v létě vidět každý dne na těch chrom 18"...to je 4,0 V8...ale ten stříbrný s pruhama zní jako kdyby měl ve svých útrobách ukrytý HEMI (5,7 V8)...ten zvuk je nenahraditelný...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
barry píše:Už jsem hodně krát v Karviné viděl Stříbrného Mustanga(2005) s modrýma pruhama a ten černý jde v létě vidět každý dne na těch chrom 18"...to je 4,0 V8...ale ten stříbrný s pruhama zní jako kdyby měl ve svých útrobách ukrytý HEMI (5,7 V8)...ten zvuk je nenahraditelný...
jo,jo toho mustanga jsem viděl parkovat v Havu na šumbarku...
Zvuk má fakt perfektní
Mě jde taky o ten motor...vyniká skvělým průběhem výkonu a krouťáku a ten zvuk....to je lahoda pro mé uši...jsem Fanda Amerických aut, tak si snad splním někdy sen a nějaké si pořídím...ale nějakého dědu... 1967-1970
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Shelby GT500 KR...king of the road
motor 428 Super Cobra Jet
Ford V8
6997 ccm
kompres 12,5
výkon 400 BHP @ 5600 rpm
569,4 Nm @ 3200 rpm
4° manuál
0-96kmph 6,4s
225kmph max speed
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
barry píše:Shelby GT500 KR...king of the road
motor 428 Super Cobra Jet
Ford V8
6997 ccm
kompres 12,5
výkon 400 BHP @ 5600 rpm
569,4 Nm @ 3200 rpm
4° manuál
0-96kmph 6,4s
225kmph max speed
Chybí mi cena... čekám... tata má za měsíc 50, tak ať vím, kolik si mám z výplaty odložit...