dobre. mas ji mit. http://im.lide.cz/photo/big/31/10930031-3595218.jpgwrenklin píše:hele viste ale soukromnicitajemnici sro atd to twiti ta se nebala az sem malem spolknul jazyk do pusi nemusis tak odvaznou staci uplne normalni mala fotecka
A MÁME TU už 3 holčičky (ale nechtej se fotit...)
nell3 píše:dobre. mas ji mit. http://im.lide.cz/photo/big/31/10930031-3595218.jpgwrenklin píše:hele viste ale soukromnicitajemnici sro atd to twiti ta se nebala az sem malem spolknul jazyk do pusi nemusis tak odvaznou staci uplne normalni mala fotecka

BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
neboj nic vypukavat nebude:-)zvooky píše:nell3 píše:dobre. mas ji mit. http://im.lide.cz/photo/big/31/10930031-3595218.jpgwrenklin píše:hele viste ale soukromnicitajemnici sro atd to twiti ta se nebala az sem malem spolknul jazyk do pusi nemusis tak odvaznou staci uplne normalni mala fotecka
tak ted to tu vypukne.......
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
Re: A MÁME TU DVĚ ŽENY -SUPR-
kdybych tam vyfotila svuj zadek tak by to bylo asi uplne o necem jinym:-Dzvooky píše:no uvidis sama

- nell3
- Kontaktovat uživatele:
to radeji nereknu:-Dzvooky píše:myslis že by to bylo lepsi nebo horši?
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
koukas co?nell3 píše:to radeji nereknu:-Dzvooky píše:myslis že by to bylo lepsi nebo horši?

Koukam koukamnell3 píše:koukas co?nell3 píše:to radeji nereknu:-Dzvooky píše:myslis že by to bylo lepsi nebo horši?

BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
myslis?:-)zvooky píše:No dobraa nechame to na každym at si to prebere sam
Co jinyho s tim když nechceš prozradit jak to jenell3 píše:myslis?:-)zvooky píše:No dobraa nechame to na každym at si to prebere sam
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
co? to o mym zadku?zvooky píše:Co jinyho s tim když nechceš prozradit jak to jenell3 píše:myslis?:-)zvooky píše:No dobraa nechame to na každym at si to prebere sam
No jasny a rikala si že mi pomůžeš odstranit zavadu na golfu nenell3 píše:co? to o mym zadku?zvooky píše:Co jinyho s tim když nechceš prozradit jak to jenell3 píše: myslis?:-)

BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
no nevim jestli ti pomuzu:-)zvooky píše:No jasny a rikala si že mi pomůžeš odstranit zavadu na golfu nenell3 píše:co? to o mym zadku?zvooky píše: Co jinyho s tim když nechceš prozradit jak to je
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
no tak to mas smulu:-Dzvooky píše:škoda tak to asi letos nevyjedu
Děkuju jsi hodnanell3 píše:no tak to mas smulu:-Dzvooky píše:škoda tak to asi letos nevyjedu

BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
zvooky píše:Děkuju jsi hodnanell3 píše:no tak to mas smulu:-Dzvooky píše:škoda tak to asi letos nevyjedu

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To si děláte prdel ne?Já fakt nestíhám!Tweetyna nasazuje laťku čím dál tím výš!Nell je opravdu nádherná...prostě myslím že se asi půjdu někam zakopat...

Jasně,kraviny,blbosti,drby...a tak no...nell3 píše:resi se tu nekdy neco?

V tom případě já jsem od koloběžek a říkám že je mi úplně jedno jakou baru má holka vlasů,resp. je mi téměř jedno co má hlavně,hlavně když má něco v hlavě!nell3 píše:tobe konkurovat nemuzu:-) jsem opak tebe. tmavovlaska...chlapi od aut jsou na bondynky:-)

Tebe chci před objektiv!
✠Luftwaffle✠