netrenuj smajlikynell3 píše:zvooky píše:peknyy
Ženský atd. III
Re: Ženský atd. III
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
tak ted jsem akorat vylezla z vany. takze uz jsem vykoupana a do skoly snad taky dorazimzvooky píše:netrenuj smajlikynell3 píše:zvooky píše:peknyy
, rikala si že jdes do vany a do školy, ne že bych te vyhanel
Jo taky bych si dal vanu.....ale to by otec nesmel predelat koupelnu a nechat tam jen sprchačnell3 píše:tak ted jsem akorat vylezla z vany. takze uz jsem vykoupana a do skoly snad taky dorazimzvooky píše:netrenuj smajlikynell3 píše:, rikala si že jdes do vany a do školy, ne že bych te vyhanel
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
to fakt udelal? to bych asi umrela..zvooky píše:Jo taky bych si dal vanu.....ale to by otec nesmel predelat koupelnu a nechat tam jen sprchačnell3 píše:tak ted jsem akorat vylezla z vany. takze uz jsem vykoupana a do skoly snad taky dorazimzvooky píše: netrenuj smajliky, rikala si že jdes do vany a do školy, ne že bych te vyhanel
Jojo udelal, byl jsem zvyklej ležet hodku ve vane, čist si, proste to byl pro me nejvetši relax.....ted mam prd...sem se s nim ani nebavil.....
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
a proc to udelal?zvooky píše:Jojo udelal, byl jsem zvyklej ležet hodku ve vane, čist si, proste to byl pro me nejvetši relax.....ted mam prd...sem se s nim ani nebavil.....
Oduvodnil mi to tim že už je starsi a že by se taky mohlo stat že by ve staří z ty vany nevylezl...a když jsem to argumentoval tim že tu vanu zaplatim delal že to neslysinell3 píše:a proc to udelal?zvooky píše:Jojo udelal, byl jsem zvyklej ležet hodku ve vane, čist si, proste to byl pro me nejvetši relax.....ted mam prd...sem se s nim ani nebavil.....
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
zvooky píše:Oduvodnil mi to tim že už je starsi a že by se taky mohlo stat že by ve staří z ty vany nevylezl...a když jsem to argumentoval tim že tu vanu zaplatim delal že to neslysinell3 píše:a proc to udelal?zvooky píše:Jojo udelal, byl jsem zvyklej ležet hodku ve vane, čist si, proste to byl pro me nejvetši relax.....ted mam prd...sem se s nim ani nebavil.....
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bez vany ani p*ču... relax maximální
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
Eskláda píše:bez vany ani p*ču... relax maximální
presne, pekne si tam nalozit zadek
jj....mám v Encovanech krááásnou rohovku....na takový věcičky jako je vana si potrpím
i když sprcháč už tam má taky připravený místečko...jen nevím kdo ho bude využívat 
v Dalovicích je taky jedna.....bááájo 
jj, já ráda provokuju
je ti už líp? 
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
zvooky píše:NE chci vanu
Chces vanu?Tak chlastej pivo.
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
jaryn72 píše:zvooky píše:NE chci vanu
Tu už mam dost velkoujaryn72 píše:zvooky píše:NE chci vanu
BBS Motorsport
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
tweetyna píše:taky řešení
nebo se občas můžš stavit v Litoměřicích u mě, já tam nejsem, čili se nemusíš bát, barák prázdnej. můžeš se v klidu koupat
To k sobe lakas zlodeje?
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
tweetyna píše:taky řešení
nebo se občas můžš stavit v Litoměřicích u mě, já tam nejsem, čili se nemusíš bát, barák prázdnej. můžeš se v klidu koupat
BBS Motorsport
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zvooky píše:tweetyna píše:taky řešení
to by se mi vyplatilo jezdit se tam koupat
S-MAX
nelákám.....tudle vesnici nikdo nenajde..... sem párkrát bloudila než jsem trefila domu..... I když se Encovany napíšou do vyhledávače, tak se ukáže obec, ale my jsme od nich o kuuus dál a jsme OSADA Encovany.....nenajdou tojaryn72 píše:tweetyna píše:taky řešení
To k sobe lakas zlodeje?
no hele za tu bájo relaxaci to stojízvooky píše:tweetyna píše:taky řešení
to by se mi vyplatilo jezdit se tam koupat
JA na vanu nejak nehraju.Jsem ze sportu zvyklej na sprchace,takze je mi to fuk.
BTW....klidne vymenim vanu za sprchac.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Eskládo ->nell3 píše:takhle mi muzou rikat jenom urcity lidi..a esklada je jeden z nichzvooky píše:lol tak tady se už rika nell3 zlati a to jsem stihl jen umejt auto...
Sprcháč je super,akorát na to musí bejt dva lidi...tweetyna píše:jj....mám v Encovanech krááásnou rohovku....na takový věcičky jako je vana si potrpími když sprcháč už tam má taky připravený místečko...jen nevím kdo ho bude využívat
To neříkej,nebo máš za půl hodiny před dveřma Zvookyho s bouracím kladivem!Mikael píše:JA na vanu nejak nehraju.Jsem ze sportu zvyklej na sprchace,takze je mi to fuk.
✠Luftwaffle✠
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
Tady se furt resi ptakoviny.A prave admini nas za to nemaji radi.nell3 píše:koukam ze se ta vana se resi jeste porad