JINAK ALL: dneska od osmi do desíti vyhlašuji kafe na ARALU!!! jsem doma opět sama a nudím se.......koho mohu očekávat? ...
další OMV .....???
Re: další ARAL.....???
acurka: pak je vše v pořádku
tmavě fialový auta jsou hnusný
JINAK ALL: dneska od osmi do desíti vyhlašuji kafe na ARALU!!! jsem doma opět sama a nudím se.......koho mohu očekávat? ...
asi nikoho že?
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
ja určite ne, dal jsem si k večeři nejaky to pivko.....
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
acurka: už už? Nebo nemám razit?
sáákra....se asi ptám pozdě co?
no stejně musím umejt Vlajovi auto takže tak asi jedu....
a teď nevim.......buď jsem odhalila že si tam někdo z vás přeci jen přijel a nebo tam teď zrovna zewluje nějaká jiná parta rychlých šípů......sem jen vyvenčila psa a zmateně zas odjela, bo na kafe nebylo ani místo 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zadej jiný termín klidně
Vlajo dnes zas tanknul do scira...tak zas můžu lítat 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
heeeezkýýýý.......on taky někdy někdo dorazí?
já to beru
tak to sem te tam asi videl.... modry siro s malou blondynou a ctyrnohym alarmem?tweetyna píše:acurka: pak je vše v pořádkutmavě fialový auta jsou hnusný
![]()
JINAK ALL: dneska od osmi do desíti vyhlašuji kafe na ARALU!!! jsem doma opět sama a nudím se.......koho mohu očekávat? ...asi nikoho že?
R6 twin turbo + V10 + V12
V12: jj......to jsem byla já
sem vypadala tak hodně zmateně že si mě taky někdo všiml?
mno jelijoz si zastavila pred nama..tak sme si te vsimlitweetyna píše:V12: jj......to jsem byla jásem vypadala tak hodně zmateně že si mě taky někdo všiml?
sem si řikala co to je tam za zewly
tak sem to tam píchla a nenápadně očumovala z povzdálí auta.......jenže vzhledem k mé krátkozrakosti a šerosleposti sem viděla úplný kulový 
o nic si neprisla....tweetyna píše:sem si řikala co to je tam za zewlytak sem to tam píchla a nenápadně očumovala z povzdálí auta.......jenže vzhledem k mé krátkozrakosti a šerosleposti sem viděla úplný kulový
cestou do Ostrova v deset mě předjížděl nějakej ucházející transpík a nenápadně jsem si "oťukávala nějakýho červenýho golfa..... nevím jestli jeli z Aralu.... ale to tam nestálo nic co by mi za to pokoukání stálo nebo co? 
chjo ted bych daval na caravellu kola a projizdel se
chjo stejska se mi
BBS Motorsport
V12: dvojka golf? a co je koza? 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ctyrka golf a koza...corsa... stala si presne vedle toho golfa....tweetyna píše:V12: dvojka golf? a co je koza?
mám blbou pamět
pamatuju si jen posledních deset minut.....ale myslela jsem že tam stála čtyrka, ale zmátl mě ten dvojkovej golf co mi naložil 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nadměrná konzumace tetrahydrocannabinolu?tweetyna píše:mám blbou pamětpamatuju si jen posledních deset minut.....ale myslela jsem že tam stála čtyrka, ale zmátl mě ten dvojkovej golf co mi naložil
Btw. zapni si ICQ...
✠Luftwaffle✠