já vim taky mi řekli že se na vitu dělaj i zadní kola. a přitom mi všichni tvrdili že jen předek. makara doporučuju na geometrii a na přezutí a vyvážení v lokti u robina. tam to je taky dobrý. škoda že tam neobujou dvacítky. jinak bych jinam nejezdil...
já vim taky mi řekli že se na vitu dělaj i zadní kola. a přitom mi všichni tvrdili že jen předek. makara doporučuju na geometrii a na přezutí a vyvážení v lokti u robina. tam to je taky dobrý. škoda že tam neobujou dvacítky. jinak bych jinam nejezdil...
No teda nevim,ale na vetsine autech se delaji obe dve napravy,ne???
Tak to cumim.Ja teda byl na geosce jen s Caramelou,ale tam se vzadu delala.A u Koubase v dilne taky vetsinou delali na obou napravach.No uvidim,jak to bude u myho skopicka.Treba me to vyjde levneji.
jsou nějaký nový aktuální fotky? ve velkým rozlišení?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
toitoi píše:jsou nějaký nový aktuální fotky? ve velkým rozlišení?
Můžu ti poslat maximálně ty co jsem sem dával před nějakou dobou jak aktuálně vypadá v rozlišení 1600*1200,jinak zatím nebyl žádnej pořádnější sraz takže nic není...každopádně až bude svítit sluníčko tak máme se Stenlisem v plánu nějakou tu fotoserii...
toitoi píše:jsou nějaký nový aktuální fotky? ve velkým rozlišení?
Můžu ti poslat maximálně ty co jsem sem dával před nějakou dobou jak aktuálně vypadá v rozlišení 1600*1200,jinak zatím nebyl žádnej pořádnější sraz takže nic není...každopádně až bude svítit sluníčko tak máme se Stenlisem v plánu nějakou tu fotoserii...
ok tak až něco pěknýho nafotíte tak mně to pls pošli na maila, díky
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
stenlis píše:moc to neroštíp.on to neví nikdo jak to bude vypadat....
toz ja bych si dovolil hadat...... bude to mit ctyri kola.....bude to chrochtat....bude to jezdit dopredu dozadu...vlevo vpravo.... a pak na tom asi bude spousta veci kterym nerozumim a nevim k cemu jsou....
stenlis píše:moc to neroštíp.on to neví nikdo jak to bude vypadat....
toz ja bych si dovolil hadat...... bude to mit ctyri kola.....bude to chrochtat....bude to jezdit dopredu dozadu...vlevo vpravo.... a pak na tom asi bude spousta veci kterym nerozumim a nevim k cemu jsou....
bych řekl,že to možná bude i jezdit nahoru a dolu
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
V12 píše:toz ja bych si dovolil hadat...... bude to mit ctyri kola.....bude to chrochtat....bude to jezdit dopredu dozadu...vlevo vpravo.... a pak na tom asi bude spousta veci kterym nerozumim a nevim k cemu jsou....