http://fotky.azet.sk/fotka.phtml?i9=de4 ... ft=8747407
http://fotky.azet.sk/fotka.phtml?i9=de4 ... ft=8747408
http://fotky.azet.sk/fotka.phtml?i9=de4 ... ft=8747409
nemam cas, tak ocenim kazdu radu, tip... dakujem

Radši nějaký decentní body, než tuhle hovadskou lopatu a brejle... Ještě dejme tomu tu stříšku, ale ta fotka je z dost blbýho úhlu na posouzení... Zainvestovat spíš do maximálního zlepšení podvozku a brzd pokud to máš vyhnaný do rychla, než tam navěšet tyhle s prominutím vopičárny...RudyJames píše:FD_Ondra - no ta Impreza bude o 2 tyzdne, kym sa vybavi objednavka... a je to pre mamu, ja si ju budem iba poziciavat... a tu Tigru mam iba na taky rok, dva, potom si kupim nove... tak nehcem donho vela vrazat, ale nieco by som tam dal.. motor uz nastaveny mam, 220 na take auto mi staci... ten velky spoiler mi ponuka kamos za 2500,-, tak rozmyslam...
jj, chapem ta... no ako som pisal, vela do toho vrazat nechcem a myslim ze brzdy (vzadu ma Tigra iba bubnyFD_Ondra píše:Radši nějaký decentní body, než tuhle hovadskou lopatu a brejle... Ještě dejme tomu tu stříšku, ale ta fotka je z dost blbýho úhlu na posouzení... Zainvestovat spíš do maximálního zlepšení podvozku a brzd pokud to máš vyhnaný do rychla, než tam navěšet tyhle s prominutím vopičárny...RudyJames píše:FD_Ondra - no ta Impreza bude o 2 tyzdne, kym sa vybavi objednavka... a je to pre mamu, ja si ju budem iba poziciavat... a tu Tigru mam iba na taky rok, dva, potom si kupim nove... tak nehcem donho vela vrazat, ale nieco by som tam dal.. motor uz nastaveny mam, 220 na take auto mi staci... ten velky spoiler mi ponuka kamos za 2500,-, tak rozmyslam...
ok, dik za radu... no aj to tak vyzera, ze jedine mi ostavaju gumy s nejakymi slusnymi diskami... neony a podobne blbosti tam pchat nechcem... nad tou strieskou porozmyslam, lebo mam chybne zatvaranie kufra, treba poriadne tresnut a nemusela by to vydrzat... na sroubovanie tam miesto nie je a neviem ako vydrzi ten lep...Fabos píše:NO určitě začni kolama, to je základ. Porozhlídni se po nějakejch opel clubech, tam je určitě hodně inspirace a lidi ti tam poraděj co kde a za nejlepší cenu. TO křídlo tam určitě neper. absolutně ti nekoresponduje s tvarem auta, vůbec tam nesedí. Ta stříška jako decent neni špatná.
jj, chapem ta... no ako som pisal, vela do toho vrazat nechcem a myslim ze brzdy (vzadu ma Tigra iba bubnyRudyJames píše:Radši nějaký decentní body, než tuhle hovadskou lopatu a brejle... Ještě dejme tomu tu stříšku, ale ta fotka je z dost blbýho úhlu na posouzení... Zainvestovat spíš do maximálního zlepšení podvozku a brzd pokud to máš vyhnaný do rychla, než tam navěšet tyhle s prominutím vopičárny...
Tak dej aspoň lepší desky a kotouče na předek... A nižší tvrdší péra když už nic...RudyJames píše:FD_Ondra - jj, tlmice aj brzdove oblozenie seriove, len vyfuk je neoriginalny... namiesto 60 000 som dal zanho 30 000 a vyzera este lepsie...
To pět let jezdíš na jedněch gumách?RudyJames píše:gumy uz aj tak treba vymenit, vsak 5 rokov im stacilo...
s tlmicmi nechcem robit nic, vidno, ze si nejazdil po bratislave =)) tu rozbijes auto hned... len na ceste pod domom mam 4 retardery!!! heh...FD_Ondra píše:Tak dej aspoň lepší desky a kotouče na předek... A nižší tvrdší péra když už nic...RudyJames píše:FD_Ondra - jj, tlmice aj brzdove oblozenie seriove, len vyfuk je neoriginalny... namiesto 60 000 som dal zanho 30 000 a vyzera este lepsie...
no auto ma asi 10 rokov myslim a ma 87 000 km? ale to bolo 1 rok na zaciatku iba v garazi odstavene...FD_Ondra píše:To pět let jezdíš na jedněch gumách?RudyJames píše:gumy uz aj tak treba vymenit, vsak 5 rokov im stacilo...![]()
Si děláš kozy ne? kolik děláš ročně? tak 5tis ne? Jinak by ty gumy musely bejt úplně plešatý...
Myslíš že tady jsou silnice lepší? Kdybys viděl cestu co jsme měli k dílně, ochotně bys jezdil po Bratislavě na nejtvrdším podvozkuRudyJames píše:s tlmicmi nechcem robit nic, vidno, ze si nejazdil po bratislave =)) tu rozbijes auto hned... len na ceste pod domom mam 4 retardery!!! heh...
já si vybavuju 3-letý gumy continental na mým prvním Cliu když mi přišlo pod ruku... nedržely ani na suchým asfaltu jak byly sjetý... Teď po sezóně vyhazuju gumy z hnaný, zadní vydrží i dvě sezóny...RudyJames píše:no auto ma asi 10 rokov myslim a ma 87 000 km? ale to bolo 1 rok na zaciatku iba v garazi odstavene... neviem kedy presne boli tie gumy menene, no uz dlho nie.. tak 3-5 rokov mozno?
hmm, na kolko by ma to asi vyslo? a co vsetko by to bolo, ak mozes prosim poradit? =) gumy by som dal 15, mozno 16, ale ziadny extrem, len aby trochu lepsie sedelo...FD_Ondra píše: Myslíš že tady jsou silnice lepší? Kdybys viděl cestu co jsme měli k dílně, ochotně bys jezdil po Bratislavě na nejtvrdším podvozkuPOkud dáš velký kola, bude to líp sedět, ale na sériovým podvozku ti vychčijou tlumiče za chvíli, protože je ty kola utahaj jestli to tam máte tak rozbombardovaný jak říkáš... takže s kolama ideálně celej podvozek... (weitecy vychází dobře... máme teď na showcaru a vypadá že bude hodně schopnej... nuže koncern KW, takže kvalitní...
a hlavně krásně žabí
![]()
Hoď mi dotaz prosím do mailu ondrej.hajek@fd-customstyle.cz ... Dík... Vzhledem k pokročilý hodině už mám dost, tak ať ti na to zejtra nezapomenu kouknout oki?RudyJames píše:hmm, na kolko by ma to asi vyslo? a co vsetko by to bolo, ak mozes prosim poradit? =) gumy by som dal 15, mozno 16, ale ziadny extrem, len aby trochu lepsie sedelo...
heh, pomylil som sa... tie gumy nemaju 5, ale 10 ROKOV!!!FD_Ondra píše:To pět let jezdíš na jedněch gumách?RudyJames píše:gumy uz aj tak treba vymenit, vsak 5 rokov im stacilo...![]()
Si děláš kozy ne? kolik děláš ročně? tak 5tis ne? Jinak by ty gumy musely bejt úplně plešatý...
kdyby tak šel objednat tak uz ho mam na aute-=BryIvalG{SK}=- píše:jo ten je nadherny ked budes objednavat zober hned 2 kusy
Jojo ten je husťácký!!ALES píše:kdyby tak šel objednat tak uz ho mam na aute-=BryIvalG{SK}=- píše:jo ten je nadherny ked budes objednavat zober hned 2 kusy
nic, ta Tigra je skoro cisto seriova... ma nastaveny motor uz od vyroby, bola to jedna z prvych Tigier, predvadzacie vozidlo... ja som na nej nemenil nic...-=BryIvalG{SK}=- píše:cafte kua co si do tej tigry napchal ze ti ide 220km tto ta taha ta IMPREZA