Volkswagen T3 Doka - VZKŘÍŠENÍ

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
ondrabmw

Volkswagen T3 Doka - VZKŘÍŠENÍ

Příspěvek od ondrabmw »

SkejT

Re: Volkswagen T3 Doka - VZKŘÍŠENÍ

Příspěvek od SkejT »

nekdo si s tim hodne vyhral,to se musi uznat,ale me osobne se to vubec nelibi.

FD_Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FD_Ondra »

Až na ty "plamínky" z plechu, který mi přijdou sakra nebezpečný na to že to jezdí po vlastní ose, je to hezká kárka... 8)
Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" :evil:
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár :)

FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

článek jsem ještě nestihl přečíst, ale mohl by mně někdo říct proč vzříšení? vždyť to auto už takový dva roky jezdí ne?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Volkswagen T3 Doka - VZKŘÍŠENÍ

Příspěvek od Bordel »

me se libi ty fotky, ale to uz sem jednou rikal, auto ne :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

T.o.m.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.o.m. »

toitoi píše:článek jsem ještě nestihl přečíst, ale mohl by mně někdo říct proč vzříšení? vždyť to auto už takový dva roky jezdí ne?
nemyslíš, že když někdo udělá od bedny po ventilek, tak to nazve "vzkříšení"? ....vlastně nemyslíš
BMW E36 Touring ///M-paket

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

T.o.m. píše:
toitoi píše:článek jsem ještě nestihl přečíst, ale mohl by mně někdo říct proč vzříšení? vždyť to auto už takový dva roky jezdí ne?
nemyslíš, že když někdo udělá od bedny po ventilek, tak to nazve "vzkříšení"? ....vlastně nemyslíš
se neposer vosle, každej ten nápis chápe jinak
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

T.o.m.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.o.m. »

toitoi píše:
T.o.m. píše:
se neposer vosle, každej ten nápis chápe jinak
trefils presne, kazdej chape jinak a ty svoje tituly si nechej od cesty..jestli to teda v sobe dokazes ubrzdit
BMW E36 Touring ///M-paket

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“