poradite? dekuju moc
Moderátor: T-O-M
No nechápu přesně, co si představuješ pod pojmem "funguje vic ruznych programu", ale mám tu na disku image DVD:in0 píše:ahoj, shanim navigacni cedecko do bmw x3. nevim jestli tam funguje vic ruznych programu (v pripade ze jo, tak aby byl dostatecne aktualni a bylo mozno ho nejak aktualzivat). vubec nevim pod cim mam hledat na netu![]()
poradite? dekuju moc
Mno já mám úplně jinou navigaci do auta, takže ti to BMW jaksi nenaemuluju. Já jsem psal, že mám image toho DVD.in0 píše:ovsem sem cekal ze budou v tom i ulice a tahle 2005-2 central europe u naseho 24tis mesta ma jen hrubej nahled s jednou silnicijsem z toho ovladani jeste takovej tumpachovej.
nejsou jednotlivy cd baliky zemi podrobnejsi nez ta cela evropa?
a mluvi to na tebe shreku anglicky nebo cesky?
co se tyka funkcnosti vic programu, myslel sem jestli se do toho palubniho pocitace od jiny firmy neda neco jako "nainstalovat" jinej mapovej soft. ale asi ne, ze? funguji jen ten NavTech (navteq) road maps
tu bych taky rad do sve X5ky ..... pac ta 2005-2 je dost mizerna - neni na ni ani 1,5 roku stary obchvat olomoucein0 píše:jo, i kdyz to bylo dost slozity se bez jakykoliv informaci k tomu dostat tak uz taky vim jak se veci maji a sehnal sem uz 2005-2, ale jenom central europe. mam rozjednanou evropu 2006-1![]()
ano, Upgrade navigace probehla uspesne (jeste jednou diky Shr3ku) .... zabralo to max. 3 minuty i kdyz behem upgrade pise , ze to bude priblizne 6 minut.Shr3k píše:Martin IV.: Psal jsem ti přeci PM..., že není problém se dohodnout na ICQ. tomoking už ji má (DVD 2006)...
Pravda, na návod jsem se nějak vybodl a spolehnul se plně na tvou vrozenou inteligenci a to, že si to naťukáš do Google. Zdá se, že odhad mě nezklamal...tomoking píše:ano, Upgrade navigace probehla uspesne ...
jo musi to byt na DVD-R ... a jede to bez problemu. Jo a z novym firmware mi v CR funguje i TMC !Shr3k píše:Pravda, na návod jsem se nějak vybodl a spolehnul se plně na tvou vrozenou inteligenci a to, že si to naťukáš do Google. Zdá se, že odhad mě nezklamal...tomoking píše:ano, Upgrade navigace probehla uspesne ...
To DVD jsi pálil tedy na DVD-R a jde to?
in0 píše:jezisi jezisi, TMC tak to je "must have". tomokaci, prosim muzes mi to nekam hodit?shr3k to kdesi zasantrocil a rikal ze ses ted jeho slouha a mluvci
predem dekuji.
ps: koumal sem nad tim dvd a to nebude asi 2006-1 ne,kdyz je to realease z cervence 05? nebo ano? kazdopadne jak jsem tusil, uz je venku 2006-2 (asi ted od dubna) takze lov nanovo zacina
in0 píše:vySZovanodekuji...
co ta verze, co si o tom myslite o tom navigacnim dvd? neni to spis 2005-2 (ale ta by mela vyjit v tom dubnu a na 2006-1 je konec cervence brzo, ne?)