Tak jak se vám líbilo na letošních válkách? Já jsem byl s organizací a zábavou velmi spokojený a to nemluvím o závodění. Počasí bylo na výbornou a poliši taky neprudili. Takže celkově super.
Videjko a fotky budou ale už ne dnes
2 Tomoking: Byly tu nějaké ambice, že se utkáme, ale nějak to neklaplo
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
mě se tam taky líbilo....fotky bych rád dneska taky hodil na net...mám tam pak dost ze sprintů, ale až od dvoulitrů hlavně...potkal jsem i dost lidiček z fóra počasí nám nakonec přálo, někdy až moc silnej vítr, ale hlavně že nepršelo...docela by mě zajímali i výsledky
jo a těch lidí mi tam přišlo fakt mega
jo a v neposlední řadě jsem na sprintu porazil i Fabii 1,2 HTP
leon4x4 píše:Tak jak se vám líbilo na letošních válkách? Já jsem byl s organizací a zábavou velmi spokojený a to nemluvím o závodění. Počasí bylo na výbornou a poliši taky neprudili. Takže celkově super.
Videjko a fotky budou ale už ne dnes
2 Tomoking: Byly tu nějaké ambice, že se utkáme, ale nějak to neklaplo
mrkni poisim jestli tam nemas zazmam mejch sprintu s Aston Matrin Vantage a 535d hamman .... takovy skalpy je povinnost schovavat
BMW E36 332i - very individual coupe
LOPOLO AV PRODUCTION http://www.3d.cz ( lopolo.cz, lopolo.eu )
Tak nevim, teď sem přijel a musim říct, že sem vod toho čekal víc.
Asi nejvíc mě nasral ten feťák co tam furt řval a pak při těch kaskadérech vlez do dráhy,.... a navíc stál vedle mě. Jinak tam byl hroznej chaoz a ten moderátor stál za prd. Vůbec nic neřikal. No, byl sem tu poprvé a musim říct, že menší srazi jsou lepší - víc si pokecám vo autech a je to taková domáctější atmosféra. A ty mobily - den bez mobylu a hned potom provolám 500 abych všechno vyřídil. Jinak sprinty byly dobrý. A ta RZ byla suprově postavená
Mě se tam taky líbilo... ale nebyl jsem moc nadšenej když jsem viděl jak tam nějakej maník s Ibizou nabral eRko...
Jinak mě fascinoval celokarbonovej Viper... parádní kousek
No sem doufal že se mrknu na výsledky jak sem zase poslední a ještě nic. Dneska to vidim bledě že mě dostal kde kdo nějak se mi nevedlo. No a jinak sraz dobrej. Chytli mě ráno policajti že sem neměl SPZku, pak ještě chytil novou oktávku za mlhovky a oba nás nechal jet
A jak chytli tu oktávku tak za nim byla kolona oktávek a všichni troubili a ten policajt šel kolem mě a říkal - jen se neposerte
Jinak pohoda, jenom sem potkal dost málo lidí a nakonec sem rychle vypad, protože sem měl v nádrži sucho a potřeboval sem se vyhnout zácpě. Tak zase za rok se tam vypravim
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
spyker píše:Mě se tam taky líbilo... ale nebyl jsem moc nadšenej když jsem viděl jak tam nějakej maník s Ibizou nabral eRko...
mě fascinovalo, jak tam dojel...krabička cigaret by se pod něj nevešla...
jinak fotky jsem nijak neupravoval nebo necenzuroval - prostě jsou tam všechny z foťáku v plným rozlišení můžu pak taky zaslat - dohromady to má cca 70 MB
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
tahle mimon me celkem zklamala.. vic to rozvadet nebudu.. cekal sem (a nejen ja, ale vic lidi od nas..) od toho vic.. s pribivajicim poctem aut a navstevniku klesa uroven.. nevim co melo znamenat dopoledne to ze pri sprintech se nevarcelo po tom asfaltu jako driv.....to nejak poradatele nezvladli, protoze sem stihnul jen 2 volny jizdy, protoze sme zkejsnul v kolone co tom byla.... odjezd uz byl v poho.. a cetnik neprudil
honza 2.0 16v píše:tahle mimon me celkem zklamala.. vic to rozvadet nebudu.. cekal sem (a nejen ja, ale vic lidi od nas..) od toho vic.. s pribivajicim poctem aut a navstevniku klesa uroven.. nevim co melo znamenat dopoledne to ze pri sprintech se nevarcelo po tom asfaltu jako driv.....to nejak poradatele nezvladli, protoze sem stihnul jen 2 volny jizdy, protoze sme zkejsnul v kolone co tom byla.... odjezd uz byl v poho.. a cetnik neprudil
naprostá pravda - stihl jsem jeden a pak jsem pádil za fórem - ze strany pořadatelů neuvěřitelná neschopnost organizace...
spyker píše:Mě se tam taky líbilo... ale nebyl jsem moc nadšenej když jsem viděl jak tam nějakej maník s Ibizou nabral eRko...
mě fascinovalo, jak tam dojel...krabička cigaret by se pod něj nevešla...
jinak fotky jsem nijak neupravoval nebo necenzuroval - prostě jsou tam všechny z foťáku v plným rozlišení můžu pak taky zaslat - dohromady to má cca 70 MB
nemas naky ftp ze kteryho bych je mohl stahnout PLS?
jinak se mi libilo
Rudi píše: ze strany pořadatelů neuvěřitelná neschopnost organizace...
presne tak, odjezd byl hrozny - odjizdeli jsme okolo druhy a jenom nez jsme se vymotali z naseho mista - jeste kousek za gumovanim - pryc z letiste tak nam to trvalo 45minut - shit - muselo se to objet okolo sprintu... a to stalo pekne za hovno...
LOPOLO píše:
mrkni poisim jestli tam nemas zazmam mejch sprintu s Aston Matrin Vantage a 535d hamman .... takovy skalpy je povinnost schovavat
Teď jsem se nějak zpamatoval, vykoupal a dal jsem to stáhnout. Zpracuju a hodím to na net až se mi to podaří. Pokud budeš chtít tak ti to pak zase nějak předám.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
LOPOLO píše:
Teď jsem se nějak zpamatoval, vykoupal a dal jsem to stáhnout. Zpracuju a hodím to na net až se mi to podaří. Pokud budeš chtít tak ti to pak zase nějak předám.
Sem taky uplne grogy .. dik
BMW E36 332i - very individual coupe
LOPOLO AV PRODUCTION http://www.3d.cz ( lopolo.cz, lopolo.eu )
TROY píše:Furt nechápu proč se lidi snažej fotit sprinty bez pořádnejch fotáku a nějakýho teleobjektivu .A naházejte sem někdo kvalitní hi res pics.Jinak prej hezkej vejvar za 4oo kč
tak promiň, že jsem to fotil na foťáku to mám ve 1600x1200...
a když se ti to nelíbí, tak ti něco doporučim...já ti ty fotky nenutim
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
honza 2.0 16v píše:tahle mimon me celkem zklamala.. vic to rozvadet nebudu.. cekal sem (a nejen ja, ale vic lidi od nas..) od toho vic.. s pribivajicim poctem aut a navstevniku klesa uroven.. nevim co melo znamenat dopoledne to ze pri sprintech se nevarcelo po tom asfaltu jako driv.....to nejak poradatele nezvladli, protoze sem stihnul jen 2 volny jizdy, protoze sme zkejsnul v kolone co tom byla.... odjezd uz byl v poho.. a cetnik neprudil
naprostá pravda - stihl jsem jeden a pak jsem pádil za fórem - ze strany pořadatelů neuvěřitelná neschopnost organizace...
TROY píše:Furt nechápu proč se lidi snažej fotit sprinty bez pořádnejch fotáku a nějakýho teleobjektivu .A naházejte sem někdo kvalitní hi res pics.Jinak prej hezkej vejvar za 4oo kč
mno jo no ...hloupejch rejpalů s chytrejma kecama je všude dost.. mě se ty fotky líbili
mno jo no ...hloupejch rejpalů s chytrejma kecama je všude dost.. mě se ty fotky líbili
díky, to potěší nejsem profi fotograf, akorát amatér - lama
bylo to tam zajímavý ale nebezpečný díky pár stovkám kreténů kteří ti jezdí půl metru od TEbe kilem... a proto už jsem jel dneska odpo do Prahy...protože včerejší noc to byl mazec