Mimoňské války - jak bylo
Moderátor: Hasis
Zemi píše:Neres to... Ja jsem zajel hur jak minule a kamos s kterym jsem jel stejne mi pak nadelil 0,3s.Civic_VT píše:Tak jsem zas tak dlouho čekat nemusel. Celou dobu jsem čekal, kdy si začne někdo stěžovat na výsledky sprintů a už je to tady!!!
Asi řidič saxa nemohl přenést přes srdce, že ho předjela japonská seriovka z čech, když jel takovou dálku kvůli prvnímu místu. Tak napsal mailíka firmě, co měla na starosti časomíru a Ti, aby se ho zbavili, udělali mu výsledky jaký chtěl...
Ale mě to je jedno, jel jsem si jen změřit čas, abych měl srovnání, protože jsem v Mimoni ještě nebyl a Mimoň by měla být přesná...
Snad má teď Saxík lepší spaní....Vid Franto?
Ale je asi fakt ze jsem se na tu lampu nemel vysrat...

Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s
Re: los fotos
Ha kdo nám to vyfotil paštiky Zemi?Kedlub píše:

files/hnvbgd_028.jpg
tohle bylo jediny Vtecovy cero to černý ktery by asi melo bejt udajně 4.ale podle tyhle fotky pochybuju nemyslíte?
files/hnvbgd_178.jpg
Naposledy upravil(a) H-Vtec dne 08 kvě 2006 10:43, celkem upraveno 1 x.
Re: los fotos
ja nic ja muzikantH-Vtec píše:Ha kdo nám to vyfotil paštiky Zemi?Kedlub píše:mno jo Kedlubna to mi je jasný
files/hnvbgd_028.jpg

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mimoňské války - jak bylo
Mas pravdu Fando... Ten Cenda bude 100% kiks... Co s tim?
@kedlub: Hezky fotky... Diky... Pisu ti SZ o vetsi rozliseni...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
to video jsem tocil ja, mozna tam vsechny jizdy nejsou ale 90 procent jo, tak je mozny ze neco mi uniklo kdyz jsem se pral s ostatnima o tezce vybojovane mistoH-Vtec píše:Zemi píše:Neres to... Ja jsem zajel hur jak minule a kamos s kterym jsem jel stejne mi pak nadelil 0,3s.Civic_VT píše:Tak jsem zas tak dlouho čekat nemusel. Celou dobu jsem čekal, kdy si začne někdo stěžovat na výsledky sprintů a už je to tady!!!
Asi řidič saxa nemohl přenést přes srdce, že ho předjela japonská seriovka z čech, když jel takovou dálku kvůli prvnímu místu. Tak napsal mailíka firmě, co měla na starosti časomíru a Ti, aby se ho zbavili, udělali mu výsledky jaký chtěl...
Ale mě to je jedno, jel jsem si jen změřit čas, abych měl srovnání, protože jsem v Mimoni ještě nebyl a Mimoň by měla být přesná...
Snad má teď Saxík lepší spaní....Vid Franto?
je to celý divný s těma výsledkama a moc by mě zajímalo to CRX co má bejt udajně na 4 mistě,protože po shlednutí toho videa co si mi posílal odkaz,tak sem tam jiný neviděl,jenom to černý s bílejma kolama a tomu si nadělil jako prase,tak fakt nechapu mno
A k tomu vyndanýmu světlu.....nevim jestli to má nějakej zvláštní učinek,ale když sem s tebou jel předtim,tak sem 4 řadil někde 10 - 15 metru před cílem a po sundání světla kvuli privodu vzduchu k filtru sem řadil 4 tak 50 metru před cílem a kousek za cilem sem daval 5
Bud ty Vtecy maj fakt tak krátkou převodovku nebo mi slušně klouže spojka

chtělo by to napsat někomu kdo to má nastarostiZemi píše:Mas pravdu Fando... Ten Cenda bude 100% kiks... Co s tim?

1,6 tam máš myslim všechnyPlacenta píše:to video jsem tocil ja, mozna tam vsechny jizdy nejsou ale 90 procent jo, tak je mozny ze neco mi uniklo kdyz jsem se pral s ostatnima o tezce vybojovane mistoH-Vtec píše:Zemi píše: Neres to... Ja jsem zajel hur jak minule a kamos s kterym jsem jel stejne mi pak nadelil 0,3s.Vid Franto?
je to celý divný s těma výsledkama a moc by mě zajímalo to CRX co má bejt udajně na 4 mistě,protože po shlednutí toho videa co si mi posílal odkaz,tak sem tam jiný neviděl,jenom to černý s bílejma kolama a tomu si nadělil jako prase,tak fakt nechapu mno
A k tomu vyndanýmu světlu.....nevim jestli to má nějakej zvláštní učinek,ale když sem s tebou jel předtim,tak sem 4 řadil někde 10 - 15 metru před cílem a po sundání světla kvuli privodu vzduchu k filtru sem řadil 4 tak 50 metru před cílem a kousek za cilem sem daval 5
Bud ty Vtecy maj fakt tak krátkou převodovku nebo mi slušně klouže spojka

No jasně, chlapi, pojďte, budeme si stěžovat i my!!!H-Vtec píše:chtělo by to napsat někomu kdo to má nastarostiZemi píše:Mas pravdu Fando... Ten Cenda bude 100% kiks... Co s tim?
Ale myslim, že stačí, že se někdo špatně napsal a neví, že civic není crx a naopak...

Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To cos poslal je OK.Kedlub píše:Zemi a jaký chceš vůbec ty foto?všechny co jsem sem poslal nebo jen ty sprinty![]()

Ani zadnej rychlejsi Civic tam nebyl krom tebe... Vsechny VTi byly za nama...Civic_VT píše:No jasně, chlapi, pojďte, budeme si stěžovat i my!!!H-Vtec píše:chtělo by to napsat někomu kdo to má nastarostiZemi píše:Mas pravdu Fando... Ten Cenda bude 100% kiks... Co s tim?
Ale myslim, že stačí, že se někdo špatně napsal a neví, že civic není crx a naopak...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Fuj,hnusne

ti jich klidně pošlu víc ve full rozlišení, ať jí nasereš eště vícTROY píše:Díííky pane TrhYhned to jdu poslat bejvalce at jí naseru

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Takže mé shrnutí. Byl sem tam bohužel bez auta (možná bohudík). Pouze jako nezaujatý divák. Mezi podle mě největší nešvary patří vysoké vstupné, nevídané množství hovad jezdící po areálu rychlostí 30+ a kolona na výjezdu. A mezi plusy jako divák hodnotím sprinty. I když vím, že sám s 1.8T v kategorie do 3.5L není šanc. Ale myslím pro diváky muselo být fajn shlédnout p. Feigla s RS, bo mistra Kláska s 120 1.8T, nebo v neposlení řadě Turbo-Želvu. Tito lidé si myslím dělali slušnou show se svými vozy....
Škoda 130RS Turbo .... 12.9s
hustě roztříděný podle značek

zvlášť sem uvítal všechny VW u sebe

hej jime! tys nebyl na mimoni!Jim píše:hustě roztříděný podle značek![]()
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Mno nakonec sem nejelRudi píše:hej jime! tys nebyl na mimoni!Jim píše:hustě roztříděný podle značek![]()

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no a ja sem pako nejvetsi, protoze misto abych sledoval tridu pro me nejzajimavejsi a plnou Hond tj 1600 tak sem se flakam ve VIP a v libovkach

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Cože? U leštěnek místo na sprintech? Nejsi nemocnej?Danecek píše:no a ja sem pako nejvetsi, protoze misto abych sledoval tridu pro me nejzajimavejsi a plnou Hond tj 1600 tak sem se flakam ve VIP a v libovkach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JJ asi to slunickoPet píše:Cože? U leštěnek místo na sprintech? Nejsi nemocnej?Danecek píše:no a ja sem pako nejvetsi, protoze misto abych sledoval tridu pro me nejzajimavejsi a plnou Hond tj 1600 tak sem se flakam ve VIP a v libovkach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.